Zomerproof benen

Eindelijk is het weer tijd voor jurkjes, rokjes, slippers en blote voeten! Daar wil je natuurlijk wel graag gladde benen onder. Ik in ieder geval wel dus ik probeerde een nieuw scheersysteem dat ik ontving van Wilkinson Sword, de Intuition Variety Edition. Vanwege het afneembare dopje op het mes, nam ik dit scheersysteem mee op vakantie. Wel zo handig als het mesje onderweg niet in andere dingen snijdt in je toilettas. Ik mag er ook één weggeven, dus lees even mee wat ik ervan vond.

DSC_0101
Wilkinson Sword lanceerde eind april deze de Intuition Variety Edition in (tijdelijk) drie verschillende varianten. Waaronder, nu komt het, ook eentje met Shea Butter het wondermiddel waarover ik gisteren blogde. Dat is dus het bijzondere er aan, de mesjes zijn voorzien van een blokje crème zeep met conditioner. Scheerschuim is hierdoor niet nodig. Nu gebruikte ik dat voorheen toch al niet, omdat het zo’n gedoe is. Ik moet zeggen dat dit scheersysteem vanwege het bijbehorende zeepje wel heel fijn in gebruik is onder de douche. De vier mesjes glijden gemakkelijk en veilig over je huid. En met de handige zuignap kun je hem ophangen aan de muur. Mijn oude mesje gaat dus de deur uit.

WilkinsonKokosmelk

Er zijn diverse varianten verkrijgbaar en ik ontving de Intuition voor de droge huid met kokosmelk en amandelolie. Voor de gevoelige huid is er de roze Intuition Naturals met aloë vera en vitamine E. En nieuw is de variant met sheaboter in de conditioner. Voor wie mijn blog ‘wat doe ik met shea butter?‘ niet heeft gelezen:

Shea Butter  is afkomstig uit de noten van de Afrikaanse Kariteboom. Het heeft een heilzame werking voor de huid en reguleert het vochtgehalte. In de cosmetica industrie is het dan ook een populair ingrediënt. Zelf heb ik een blikje van dit spul. Het smelt door je lichaamstemperatuur en is dan makkelijk uit te wrijven op bijvoorbeeld droge plekken van de huid of schaafwonden. Het wordt ook gebruikt voor (droge) haarpunten.

Winactie

Zowel de Intuition Variety Edition als de nieuwe Intuition met sheaboter zijn verkrijgbaar sinds april. De adviesprijs voor de Intuition Variety Edition (scheersysteem + 4 scheermesjes) bedraagt €11,99 en €10,39 voor het nieuwe Intuition scheersysteem met sheaboter. Je kunt ze bij de drogist vinden, maar ook Bol.com verkoopt dit merk.

En de winnaar is geworden Inge Schuurmans! Gefeliciteerd Inge, ik stuur je een mail voor de afhandeling.

Wil je kans maken op een Intuition uit de Variety Edition? Laat dan een berichtje achter. Voor extra winkansen tag je een vriendin op facebook en volg je me op Bloglovin. Succes!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Iris zegt:

  Deze kan ik ook goed gebruiken, kan ik me eindelijk van mijn wintervacht ontdoen 😉

 2. Saskia van de L. zegt:

  Dat klinkt beter dan epileren

 3. Marijke zegt:

  Lijkt me handig! Zou ik graag willen winnen!

 4. melissa zegt:

  Graag! zeker nu het mooier weer wordt, mogen mijn benen er weer stralend uitzien! liefs melissa

 5. linh zegt:

  leuuuuuuuuuuuuk

 6. Vivi zegt:

  Geniale uitvinding! Doe graag mee! 4 mesjes… dat zou betekenen dat ik dan eindelijk eens goed glad wordt!

 7. anica aarts zegt:

  oh is wel handig nu met mn zwangere buik..

 8. Iris vdv zegt:

  Hier hoorde ik mijn collega’s al over!!! Ik werk in de zorg en we bespreken alles met elkaar, dus ook zulke dingen 🙂 Zij waren er erg positief over, dus ik zou het ook graag eens willen testen!!

 9. nicole zegt:

  Leuke actie! ik doe graag mee

 10. saskia muller zegt:

  die wil ik heel graag winnen. weg, jarenlange ellende, welkom mooie benen

 11. Hester zegt:

  Altijd bultjes en wondjes na het scheren. Dit lijkt mij ideaal.

 12. brants zegt:

  doe graag mee voor mijn vrouwtje

 13. kempenaers zegt:

  leuk, doe graag mee voor zachte benen

 14. Romy zegt:

  Klinkt ideaal! Ik maak graag kans!

 15. macey nooyen zegt:

  Super leuke actie!!! Doe heel graag mee

 16. Lies zegt:

  Klinkt goed! Lijkt me ideaal voor super mooie en gladde benen deze zomer <3

 17. Sabrina zegt:

  Dat is fijn! Ik doe graag mee want ik gebruik van die wegwerp dingen. Maar dan een paar keer met 1. Niet zo goed denk ik… Ik volg je ook op bloglovin

 18. Renate zegt:

  Leuk! Ik gebruik altijd de goedkoopste wegwerp-mesjes dus probeer het graag!

 19. Anneliese de Waal zegt:

  Ik doe graag mee, ik zou het graag willen gebruiken voor de zomer, ben er erg benieuwd naar.

 20. Wilkinson gebruik ik niet alleen thuis maar ik neem dit goede product ook graag mee op reis, ik voel me vrouwelijker en zekerder waardoor mijn vakantie meteen al goed begint!

 21. Elise zegt:

  Lijkt me super handig! En lekker voor de komende zomerdagen 😀

 22. Monique Zwinselman zegt:

  dit lijkt mij zo praktisch. Ideaal om ook de camping te gebruiken.

 23. Anita te Gussinklo zegt:

  Ik doe graag mee want dit lijkt me heel zacht voor mijn huid.

 24. Karin zegt:

  ik doe graag mee met deze leuke actie

 25. Inge zegt:

  Waar ik (vooral in de zomer) van baal
  is dat ik telkens haar terugkrijg, hoe vaak ik het epileren ook herhaal.
  Met de Wilkinson Sword, de Intuition Variety Edition blijf ik hopelijk lang(er) glad
  Dat lijkt mij dus wel wat!

 26. cora zegt:

  lijkt me handig. zou het graag uitproberen. kan het goed gebruiken.

 27. MarliesS zegt:

  Ik ben heel erg benieuwd naar dit nieuwe scheersysteem. Kokos en amandel vind ik heerlijke geuren.

 28. geke uffels zegt:

  altijd al eens willen proberen

 29. Helena zegt:

  Leuke actie……ik doe graag mee en ik zou zeggen mooi weer kom maar weer terug 🙂

 30. Lieke blondeel zegt:

  Klinkt goed ! Ik doe graag mee

 31. Fleur zegt:

  Laat de zomer maar komen en al die blote benen!

 32. Heleen van der Velde zegt:

  Dat klinkt als Het Ideale Scheermesje voor mijn benen, heeriljk als de huid daarmee meteen verzorgd wordt en je geen scheerschuim nodig hebt! Ik doe mee!

 33. maris zegt:

  ik wil super graag kans maken! Ideaal voor de naderende zomer 🙂

 34. Lea zegt:

  leuke actie! Zou deze graag willen proberen. Heb inmiddels (bijna) alle ontharingsmiddelen wel geprobeerd, o.a waxen en epileren maar ik blijf toch uitkomen op scheren. Vroeger… begonnen met wilkinson, toen heel tevreden. Vervolgens jaren venus gebruikt. Kan wilkinson mij weer overtuigen?

 35. Anna Wienen zegt:

  Die is heel fijn.. Ik doe mee

 36. jacqueline zegt:

  Wauw dat zou super zijn heb een hekel aan harige benen.

 37. Irene Niec zegt:

  Heel graag waag ik een kansje

 38. Nina Mol zegt:

  Ik zou het graag proberen!

 39. Sandra zegt:

  Heel fijn inderdaad deze zomerse temperaturen….. ondanks dat het nu weer wat winters is, ontkom ook er niet aan om hier en daar wat snoeiwerk te gaan verrichten 🙂 ik laat graag deze Intuition erop los!

 40. Jan zegt:

  Gladde benen ! Hier waag ik graag een kansje voor.

 41. Tamara TS zegt:

  Ik doe heel graag mee! Ik ben heel benieuwd hoe glad het resultaat wordt met zo’n scheermesje! (FB Tamara Mara Großmaul)

 42. Marije zegt:

  Hier doe ik graag aan mee hoor! Mijn wintervacht is wel toe aan een trimbeurtje, hahaha.

 43. Henrieke Hommersom zegt:

  Wat een leuke actie! Ik draag heel veel dagen in de zomer fleurige rokjes en gladde benen is daar wel een vereiste voor.

 44. Manon van Leijenhorst zegt:

  Super fijn om te winnen. De vorige is toch echt aan vervanging toe ?

 45. Inge Schuurmans zegt:

  Vroeger heb ik altijd een Wilkinson scheermesje gehad maar toen de financiën minder werden ben ik overgestapt op een veel goedkopere optie. Zou leuk zijn nu weer eens Wilkinson te proberen, kijken of ze nog steeds zo fijn zijn als toen.

 46. Marian Zw. zegt:

  Super! Ik maak heel graag kans op deze prijs. Lekker gemakkelijk en fris de zomer in.

 47. Jolanda zegt:

  Heel graag! Ik scheer al heel lang met intuition. Ben erg benieuwd naar deze variety Edition.

 48. Linda zegt:

  Oh handig! Ik maak graag kans, want de huidige is weer nodig aan vervanging toe hihi

 49. Mieke Stam zegt:

  Dahag wintervacht 😉 gladde benen is wel echt nodig in de zomer ja. Ik heb meestal de venus van gilette maar die is een stuk duurder, dan klinkt 11 euro toch een stuk vriendelijker! Ik heb een tijdje geëpileerd maar dat was toch niet echt lekker, en de andere plekken vond ik niet te doen daarmee :O Ik maak graag kans om deze uit te proberen 🙂

 50. Ivonne zegt:

  Gladde benen zijn altijd fijn en dat op een andere manier proberen is leuk!

 51. Liesbeth zegt:

  Dit kan ik wel gebruiken voor ultragladde, zachte benen!

 52. ilsiee prins zegt:

  Leuke actie! 😀 En erg toepasselijk met dit weer hahaha.. Zelf kan ik niet goed tegen het scheren, gebruik altijd een ontharingsspray… Wel test ik mezelf iedere keer weer, wanneer er weer een nieuw systeem of nieuw merk is… misschien kan ik hier wel tegen, extra gevoelige huid mesjes enz… Heb laatst ook nog eens 1 geprobeerd, lijkt me zooooo handig om gewoon even te scheren ipv de ontharingspray, gaat toch wel wat tijd in zitten hahaha.. Ik probeer altijd eerst een stukje been, mocht het niet goed gaan.. Gaan de mesjes/apparaten door naar mijn zus hahaha.. Die vind dat wel ideaal natuurlijk 😛
  Ben wel heeeel erg benieuwd of ik misschien hier wel tegen kan…
  Groetje ilsiee

  1. Marguerita78 zegt:

   Oh lastig! Ik ben nog een andere ontharingsmethode aan het testen, maar denk dat die voor jou dan ook niet handig is omdat je de haartjes daarmee wegschuurt. Binnenkort een review 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.