Budgettip: de stoepkrijtmandala

Sinds vorig jaar stond hij op mijn wishlist voor de meiden: een stoepkrijtmandala. De motoriek van de jongste is er nu ook toerijkend voor om ermee te kunnen werken. Op jacht naar een leuk verjaarscadeautje voor een vriendinnetje van mijn kleuter, zag ik een leuke budgetvariant bij BigBazar voor 2,99 euro. Vandaag overigens dezelfde voor 50 cent meer bij Kruidvat zien liggen!

 Mijn dochters vinden stoepkrijten erg leuk, maar weten niet altijd iets te verzinnen om te tekenen. Bring on de stoepkrijtmandala die het stoepkrijten weer een nieuwe impuls geeft. Je kunt simpel beginnen door de vakjes in te kleuren. Als ze toe zijn aan een niveau moeilijker, kun je door de plastic schijf om zijn as te draaien (vinger in het midden houden) ingewikkelder patronen maken.

Wat zit er in de doos?

Paarse mandala van plastic, vel papier met uitleg en een klein doosje met 6 kleuren stoepkrijt.

Er zijn ook veel prijziger varianten te vinden in speelgoedwinkels, maar voor die 3 euro nam ik er 2 mee (een voor het partijtje een voor mijn eigen bloedjes). BigBazar had overigens meer leuk buitenspeelgoed liggen. Ik nam ook wat bijzondere bellenblaasattributen mee (een met handschoen om bellen te kunnen vangen en een met een bakje om grote bellen te kunnen maken), waarvan er eentje weer een leuk cadeautje is. Ook nog geurstiften en ik was klaar voor het partijtje! Allemaal leuke dingen waar mijn eigen kinderen ook vrolijk van worden. Voor weinig  😎 .

Binnenkort gaan we een weekje op vakantie en dan neem ik altijd wat kleine cadeautjes mee. Deed mijn moeder vroeger ook altijd. Dit zijn net handzame dingen voor in de vakantietas!

Houden jouw kinderen ook zo van stoepkrijten?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 8 en 9 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen voor leergierige kinderen.

Maxaro – Sanitair voor een complete badkamer

Recente Blogs

Reacties

 1. Fleur zegt:

  Wat een leuk idee! Wordt vast ook heel mooi! Ik zag dat ze bij intertoys ook een spoort stoepkrijt spray hebben. Zou je hierbij mooi kunnen toepassen

 2. Charlotte zegt:

  Wat een leuk ding!

 3. marjon zegt:

  Deze set is ook leuk. Onze dochter heeft ene tijdje terug van iemand ook een sjabloon voor stoepkrijt gekregen. Handig dat het zo groot is.

 4. Ja, ze vonden het wel leuk. Ik vind die stoepkrijtmandala een super leuke vondst. Dat worden echt prachtige tekeningen zo.

 5. Nathalie zegt:

  Leuke tip! Jullie hebben ook mooie grote stoeptegels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.