Relatiegeschenken bedrukken: inspiratie voor leuke cadeaus

Een persoonlijk cadeau ontvangen is altijd leuk, toch? Persoonlijke relatiegeschenken zijn een unieke manier om een leuk cadeau te geven en het tegelijk persoonlijk te maken. De combinatie van functionaliteit van het cadeau en de bedrukking laten een blijk van waardering zien. Naast dat je je vrienden en familie zo met iets leuks kunt verrassen, zijn ze ook goed te gebruiken om weg te geven aan zakenrelaties voor een betere band. 

powerbank

Het laten bedrukken van een cadeau is een krachtige manier om een persoonlijke touch te geven aan een geschenk, waardoor het niet alleen uniek, maar ook memorabel wordt. Een naam, speciale datum of persoonlijke boodschap creëert een direct emotionele verbinding met de ontvanger. Het laat zien dat je tijd en moeite hebt geïnvesteerd in het bedenken van iets speciaals, wat de waarde van het cadeau aanzienlijk verhoogt. Laat je inspireren door de volgende 5 relatiegeschenken die gegarandeerd in de smaak vallen.

  1. Herbruikbare waterflessen

Met de groeiende nadruk op duurzaamheid zijn herbruikbare waterflessen een populaire keuze. Ze dragen bij aan milieubewust gedrag en iedereen gebruikt wel een waterfles, of het nu bij het sporten is of op kantoor. Het is een dagelijkse herinnering aan je cadeau. Tevens zorgt de bedrukking ervoor dat mensen niet per ongeluk denken dat het hun eigen fles is, het voorkomt vergissingen. Met een naam of afbeelding kun je goed duidelijk maken dat de waterfles bij jou hoort.

  1. Gepersonaliseerde kleding

Kleding kan een gewaagde keuze zijn, omdat je nooit helemaal iemands smaak of exacte maat kunt weten. Echter zijn bijvoorbeeld sokken een leuk item om te laten bedrukken. Als je je bedrijf wilt promoten op een beurs zijn t-shirts allicht een leuke manier om iedereen te laten zien van welk bedrijf je bent en om je merk te laten zien. Naamsbekendheid door de mensen die het dragen, win-win toch?

  1. Bluetooth speakers

Een bluetooth speaker is een trendy en gewaardeerd geschenk en zal waarschijnlijk aan de wat duurdere kant zitten. Maar wie houdt er niet van om muziek te luisteren via een speaker? Tegenwoordig hebben zelfs de kleinste modellen al verrassend goed geluid en zijn ze waterdicht, waardoor ze ook buiten gebruikt kunnen worden. Omdat het een relatief duur geschenk is, wil je niet dat het gestolen wordt of kwijt raakt. Door het te laten bedrukken, is direct duidelijk aan wie de speaker toebehoort.

  1. Powerbanks

Tegenwoordig zijn onze telefoons onmisbaar geworden. Daarmee zijn powerbanks ook extra belangrijk, omdat we altijd bereikbaar willen zijn en we over het algemeen veel gebruik maken van onze telefoon of tablet. Een uitstekend cadeau dus voor iemand die veel reist of gewoon veel gebruikt maakt van zijn of haar telefoon. Een powerbank bedrukken hoeft in tegenstelling tot een bluetooth speaker ook helemaal niet duur te zijn. Voor minder dan € 5,00 kun je al powerbanks laten bedrukken. De meeste powerbanks gaan tegenwoordig ook al veel langer mee dan een paar jaar geleden. Ze zijn dus nog nuttiger en onmisbaarder geworden dan ze al waren. Kortom, het ideale relatiegeschenk om te laten bedrukken.

Persoonlijke touch als blijk van waardering

Laat relatiegeschenken bedrukken om je cadeaus nog meer betekenis te geven. Hiermee krijgt je cadeau een onderscheidend en uniek karakter. Het personaliseren van een item zorgt ervoor dat het één van een soort is, perfect afgestemd op de persoonlijkheid en voorkeuren van de ontvanger. De mogelijkheden voor het bedrukken zijn bijna eindeloos. De hierboven genoemde artikelen zijn slechts voorbeelden van wat allemaal mogelijk is om te laten bedrukken. Voor bijna elke gelegenheid en voor elk persoon zijn er wel producten die dienen als geschikt cadeau met leuke bedrukking. De ontvanger zal bij gebruik altijd weer aan jouw bedrijf herinnerd worden, en misschien ook wel aan het moment dat je het cadeau gegeven hebt. Een zorgvuldig gekozen bedrukt geschenk weerspiegelt jouw blijk van waardering op een betekenisvolle manier.

disclaimer

Lees ook:

Een blijvend relatiegeschenk uitkiezen

In deze situaties is een t-shirt laten bedrukken interessant

Tips voor een opgeruimd bureau

Review van het Nuki Smart Lock

Less is More: begin met het minimalistischer maken van jouw garderobe

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.