In deze situaties is een t-shirt laten bedrukken interessant

Er zijn verschillende situaties denkbaar, waarin het laten bedrukken van een t-shirt interessant is. Denk bijvoorbeeld aan een grote bedrijfsbeurs, welke de afgelopen maanden steeds vaker georganiseerd werden. Nu de pandemie op een laag pitje voortduurt, zijn dergelijke evenementen weer mogelijk. Het biedt bedrijven de kans zich te presenteren aan potentieel nieuwe klanten, zowel zakelijke partijen als particulieren. Een t-shirt bedrukken maakt het hierbij mogelijk om je als eenheid te presenteren aan bezoekers. Iedereen ziet direct van welk bedrijf je afkomstig bent. Daarbij weten bezoekers je makkelijker te vinden, wanneer ze vragen hebben over een product of dienst.

shirt bedrukken
Foto: PR

Verschillende partijen bedrukken naast shirts ook andere kleding

Een partij als Omnishirt biedt organisaties, maar ook particulieren de mogelijkheid om een shirt te laten bedrukken. Vaak kun je bij deze partijen niet uitsluitend shirts laten bedrukken, maar ook diverse andere kledingstukken. Denk bijvoorbeeld aan een polo of een longsleeve. Het is afhankelijk van het beoogde doel van de bedrukte kledingstukken, welke van deze opties het meest interessant is. Gaat het om een evenement in de buitenlucht, dan zal een shirt of polo al snel te koud zijn. Kies voor een bedrukte sweater of hoodie. Heb je binnenkort een sporttoernooi met je bedrijf? Kijk in dat geval eens naar de mogelijkheid om sportkleding van een logo, bedrijfsnaam of bijvoorbeeld kreet te voorzien. Zo val je op en sta je als eenheid op het veld!

skechers dlites sneakers wandelen
Bedrukt Marstyle vest, zo ben ik herkenbaar op events. Veel mensen spreken me ook aan, zo zie je maar weer: niet één van de grootste blogs maar wel een heel bekende naam.

Vriendenweekend met bedrukte shirts

Zoals eerder benoemd, is het laten bedrukken van kleding niet alleen interessant voor zakelijke partijen. Ook particulieren kunnen in verschillende situaties overwegen een shirt of polo van een opdruk te laten voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een weekend weg met vrienden, waarbij je iedereen een shirt met de bijnaam van jullie vriendenclub wilt geven. Hartstikke leuk, wanneer je in de avonduren op stap gaat met z’n allen. Vergelijkbaar met zo’n situatie is een vrijgezellenfeest, waarbij je alle deelnemers een bedrukt t-shirt aanbiedt. Wat zet jij op het shirt? Geef je de aanstaande bruid of bruidegom een shirt of polo met een eigen opdruk? Het maakt dat deze nog meer op zal vallen bij voorbijgangers. Precies het doel tijdens een vrijgezellenfeest.

Creëer een persoonlijk cadeau voor een jarige

Een andere situatie waarin het laten bedrukken van kleding een goede optie is: bij het creëren van een persoonlijk cadeau voor een jarige. Geef hem of haar een sweater cadeau met een leuke tekst of bijvoorbeeld een zelfgemaakte illustratie. Het bedrukken van een sweater geeft deze een persoonlijk tintje. Het maakt het cadeau nog leuker om te krijgen. Vaak worden er bij verkopers van deze bedrukte kledingstukken verschillende mogelijkheden geboden om voor een eigen ontwerp te kiezen. Upload een afbeelding, gebruik een cool lettertype of plak een bestaande illustratie uit de ontwerptool op de kleding.

Lees ook:

Heb jij al eens kleding laten bedrukken?

disclaimer

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.