DinoAdventures bij Dierenpark Amersfoort tijdens de herfstvakantie!

Ben je nog op zoek naar een leuk uitje met je kinderen en zoek je iets avontuurlijks en spannends? Ga dan deze herfstvakantie naar Dierenpark Amersfoort, want daar hebben ze de DinoAdventures die je zeker moet bezoeken. Ben jij bang aangelegd?

Geschreven voor Joyce

DinoAdventures ingang

DinoAdventures

Mijn kinderen zijn dol op dino’s, dus toen ze hoorden dat we waren uitgenodigd om naar de dino’s te gaan in Dierenpark Amersfoort wisten ze niet hoe snel ze hun spullen moesten pakken. In dit dierenpark hebben ze namelijk een heel gebied met geweldige dino’s. Maar niet alleen dat staat er, er is namelijk ook een avontuur die je kan beleven! Erg spannend, maar wel super leuk. Vooral door het personeel dat heel goed hun rol speelt in het DinoAdventures stuk.

“Laten we de rangers helpen!”

Eenmaal binnen wilden de kinderen als eerste naar het Dinobos. Dit ligt helemaal achterin het park, dus na een flinke wandeling stonden we voor de tv. DinoAdventures begint namelijk deze vakantie met een tof filmpje. Goed gedaan, want je zit gelijk in het verhaal. “Kom, mama. Laten we de rangers helpen!” Terwijl je het pad afloopt zie je overal dino’s en uitleg. Zelfs mijn lievelingsdino is er. Ook de rook en de lava is van de partij. Bij het extra spannende pad heb je een glijbaan die in het donker eindigt. De één wilde wel, maar de ander niet, dus liep ik om de glijbaan heen en daar konden we nog even over de lava heen springen.

Op zoek naar het dinojong

Eenmaal door het bos kom je bij de tent met dinoeieren en dinojong. Het dinojong beweegt en de rangers spelen hun rol fantastisch. Als er genoeg mensen in de tent zijn start het avontuur. Op het filmpje is te zien dat een professor het dinojong steelt. Wij moeten de rangers helpen en het spoor van stro achterna gaan. DInoAdventures ziet boordevol interactie, geluid en rolspel. Mijn kinderen zitten er middenin en gaan er helemaal in op.

De professor van DinoAdventures

Uiteindelijk verslaan we de professor en is alles goedgekomen. De kinderen vinden het zo leuk dat ze nog een rondje doen. En zegt dat niet genoeg? Dat geeft al aan hoe gaaf ze dit vinden. Het personeel, ik bedoel rangers, zijn ontzettend vriendelijk en lief tegen de kinderen. Dat zorgt ervoor dat zij het naar hun hebben en dus ook weer terug willen. Dus goed gedaan, Dierenpark Amersfoort! Een compliment voor jullie personeel.

@justjoyce.nl

@DierenPark Amersfoort wat een geweldige dinoavontuur hebben ze daar! #foryou #dierenpark #dino #avontuur #adventure #dinosaur #dieren #animals

♬ origineel geluid – Just Joyce.nl

Dierenpark Amersfoort

Nadat we de heerlijke oerfriet hebben geproefd gaan we verder het park in. Overal zijn er klimroutes, glijbanen en tunnels waar de kinderen wel door, onder of overheen willen. Dit park is zo goed ingericht en ontzettend leuk. Wij genieten en de kinderen ook. De verblijven zijn fantastisch om naar te kijken en de wandeling voelt als een wandeling door het bos. Bij elk verblijf staat er informatie over het dier en heb je een QR code die je kan scannen. Hebben we wel genoeg tijd om alles te zien?

Extra attracties

Naast het DinoAdventures heeft dierenpark Amersfoort nog meer attracties die je kan doen. Alleen moet je hier extra voor betalen. Zo hebben ze de trapbootjes en het treintje, maar ook de draaimolen en de botsauto’s zijn attracties waar je voor moet betalen. We besluiten dit niet te doen, maar vinden het er wel erg leuk uit zien. Dus de volgende keer wil ik dit wel uitproberen.

DinoAdventures moet je zeker doen!

Dus zoek jij een leuk uitje voor in de herfstvakantie? Dan moet je zeker naar DinoAdventures gaan in Dierenpark Amersfoort. De dino’s staan er het hele jaar door, maar tijdens speciale weken is er een extra avontuur dat je zeker moet bezoeken. Mijn kinderen vonden het fantastisch en komen graag nog een keertje terug. Een grote plus van dit park is het personeel, de vele speelplekken en natuurlijk de DinoAdventures. Wij bezoeken deze dierentuin zeker nog een keer!

Lees ook:

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.