Warme winteravonden Dierenpark Amersfoort

In de kerstvakantie waren de Warme Winteravonden in Dierenpark Amersfoort. Ben jij hier ook geweest? De dierentuin was open van 15.00 tot 20.00 uur en prachtig sfeervol versierd met lampjes. Superleuk, al was het weer een beetje druilerig tijdens ons bezoek. Er was live muziek op verschillende plekken in het park. Zo luisterden we naar gezang, een violiste en andere muziek. Er waren ook een paar leuke lichtshows met projecties. Niet alle dieren waren toegankelijk in verband met de vogelgriep, maar het waren heerlijke momenten met de kinderen. 

dierenpark amersfoort
Yay, naar de dierentuin in de kerstvakantie!

Lekker een boerenkoolstamppotje met gehaktbal gegeten in het restaurant. De dino’s in het donker waren extra spannend. We giebelden wat in de lichtjestrein. En natuurlijk zagen we de nodige dieren en maakten we gezonde wandelmeters. Een heel fijn uitstapje samen!

We hebben overigens ook eens met de hele familie met kerst in deze dierentuin gegeten. Echt een aanrader hoor! Ze hadden toen (pre-corona, ik was zelfs nog getrouwd dus het is al even terug) een heerlijk stamppotten buffet voor ons. Daarna kregen we nog een persoonlijke achter-de-schermen rondleiding door de dierentuin, vooral bij de olifanten maakte dat toen indruk. Rondleidingen door een dierverzorger zijn altijd erg leuk en interessant omdat je dan al je vragen kunt stellen.

Koop hier je tickets voor deze dierentuin.

Lees ook:

Jij al eens zoiets gedaan? 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.