Fairycorn princess surprise, maakt van jouw kind een prinses

De speelgoedboeken vallen weer op onze mat en het zoeken naar cadeautjes is weer begonnen. Mijn dochter had de rainbocorns van Zuru al eens voorbij zien komen. Maar de fairycorn princess surprise zou ze het allerliefste willen hebben. Wat een geluk dat we deze mochten testen als één van de winnaars van de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2023!

Review geschreven door: Joyce

Fairycorn spulletjes

Fairycorn Princess

Het enorme ei valt natuurlijk al ontzettend op. En dan ook die enorme hoorn en vleugels op de achterkant. Daarnaast is hij ook best groot, dus heel aantrekkelijk om te pakken. Zeker voor nieuwsgierige meisjes zoals mijn dochter. Ik kreeg een grote “wauw” te horen toen ik hem gaf. Een groot verrassingsei vol met 35 verrassingen. Welke van de zes fairycorns zal in ons ei zitten?

“Ze is zo schattig!”

Het uitpakken is zo gedaan, maar voor kleine handjes misschien wel wat lastiger. Dus samen maakten we het ei open. Grote ogen met een enorme hoorn kijken ons aan. “Mama, ze is zo schattig!” en dat zijn de fairycorns zeker! Deze donzige, bolvormige knuffels met eenhoorn en super schattige oren zijn enorm schattig en lekker zacht. In totaal heb je zes verschillende knuffels die je kan verzamelen. Isabel haalde de puppy uit het ei. Welkom in de familie!

Uitpakken maar!

In het ei vind je naast de knuffel ook nog een paar zakjes. Het valt ons een beetje tegen, want er werd gezegd dat er 35 verrassingen in zouden zitten. In de zakjes zitten kralen voor een armband, een gouden elastiek voor de vleugels, een minicorn voor op een potlood, stickervel, certificaat, uitleg, een toverstaf en een diadeem voor de kroon. Als je alle kralen en de stickers telt kom je misschien op 35, maar dat is toch niet de bedoeling? Hoe dan ook, het is geweldig om al die spulletjes uit het ei te halen!

Kraamcadeaus met naam en geboorteaankondigingen

Een echte prinses

Fairycorn tovert jouw dochter zo om in een echte prinses met kroon, toverstaf en vleugels. De kroon haal je makkelijk van het ei. Het grappige is dat niet alleen jouw kind hem op kan, maar dat je knuffel hem ook in zijn vacht kan doen. Met behulp van kleine elastiekjes zit de kroon zo vast aan je knuffel. Isabel vindt de knuffels echt fantastisch en wil ze gelijk aan doen. Super leuk dat je met een “simpel” verrassingsei zoveel kan!

Fairycorn is Speelgoed van het jaar 2023!

Het is voor ons dan ook geen verrassing dat Fairycorn één van de winnaars is van Speelgoed van het jaar 2023! De knuffel is van goede kwaliteit net als de rest van de spulletjes. Daarnaast vind ik het heel slim bedacht dat je met de spullen van het ei je uiteindelijk jezelf in een prinses kan omtoveren. Het enige dingetje zijn die 35 verrassingen, maar hé is dat nu het allerergste? Mijn dochter is helemaal in haar nopjes en neemt haar Fairycorn overal mee naar toe! Inclusief kroon, vleugels en toverstaf!

Ben jij ook zo enthousiast over de Fairycorn? Ga dan snel naar de website van Speelgoed van het Jaar en breng je stem uit. Je maakt dan ook kans op dit speelgoed.

Lees ook:

Had jij deze knuffel-in-ei al ergens gespot?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.