Waarom je lekker online moet zijn deze zomer

Heb jij steeds weer het voornemen om tijdens je vakantie op digital detox te gaan? De eerste paar dagen gaat het vaak nog goed maar daarna, wil het toch een beetje kriebelen. Het is gewoon makkelijk om even snel je volgende camperplaats te vinden of een leuk terras in de buurt. Je wilt eigenlijk ‘s ochtends gewoon je online krant lezen tijdens het ontbijt. Je mist de langverwachte nieuwe release van de serie die je graag kijkt. En nu je toch bezig bent, gooi je ook die vakantievideo meteen in een reel om het thuisfront jaloers te maken. Om heel eerlijk te zijn is het best lekker om een goede Wi-Fi verbinding te hebben als je op vakantie bent! 

online in camper
Kamperen met shitweer? Lekker surfen of een serie kijken!

Online aan het zwembad

Of je nu in een villa aan de Franse côte d’Azur zit of in je camper aan het Gardameer of wat verder onder de Mexicaanse of Balinese zon, een goede Wi-Fi verbinding is best wel fijn. Je wilt natuurlijk wel kunnen videobellen om de achterblijvers jouw prachtig uitzicht bij zonsondergang te showen, of de laatste podcast aflevering van Geuze&Gorgels op Spotify kunnen luisteren terwijl je lekker lui aan het zwembad zit met een Aperol Spritz. En uiteraard wil je jouw beste poging tot de Yasmin Hero Move in de straten van Barcelona direct op TikTok kunnen zetten. Niks digital detox, geef ons maar een goede Wi-Fi verbinding!

Nooit meer openbaar

Helaas zijn de Wi-Fi-netwerken van hotels of vakantiehuisjes vaak niet van de allerbeste kwaliteit. Soms zijn ze zelfs zo langzaam dat je het liever helemaal opgeeft – een geforceerde digital detox dus. Dat is jammer want stiekem is er niets fijners dan jouw Instagram feed vol te gooien met prachtige vakantiekiekjes.. Een stabiele Wi-Fi verbinding op je vakantiebestemming is daarom essentieel. Dat kan onder andere door een 5G modemrouter mee te nemen op reis. De FRITZ!Box 6850 5G is zo’n modemrouter die met een simkaart zorgt voor een stabiele Wi-Fi verbinding voor de hele familie, waar je ook bent. Super handig! Simkaart erin en surfen maar. Zo eenvoudig is het.

Veilig op reis

Openbare netwerken of de netwerken van je vakantiebestemming kunnen bovendien heel frustrerend zijn. Het is vaak nogal een gedoe met al die verschillende wachtwoorden en netwerken waar je je e-mailadres of andere persoonlijke gegevens voor moet opgeven. Ook op het gebied van veiligheid laten deze netwerken nogal wat te wensen over. Met de FRITZ!Box 6850 5G kun je veilig surfen op je eigen mobiele 5G netwerk. Op de laatste Blogboot werd hier van alles over verteld, het is bijvoorbeeld ideaal voor in je camper of op je boot.

Buiten bereik

Je vakantiedagen hebben uiteraard een limiet, dus ook als je deze zomer niet weggaat, is
een goede Wi-Fi-verbinding tot helemaal achterin de tuin stiekem best wel lekker. Zo kunnen je kinderen bijvoorbeeld buiten gamen zonder snelheid te verliezen. Ja, ze zitten nog steeds achter een scherm maar ze zijn tenminste al buiten. Je kunt Lowlands live volgen vanuit je luie tuinstoel of zelfs wat werk op je laptop verrichten terwijl je geen zonnestraal hoeft te missen. Helemaal leuk; organiseer op de eerstvolgende warme zomeravond je eigen buitenbioscoop. Stream de nieuwste film, zoals Barbie of Murder Mystery 2, op een groot doek met behulp van een beamer.

Je kunt de FRITZ!Repeater 1200 AX winnen op mijn blog en deze is hiervoor jouw partner in crime! Deze krachtige Wi-Fi versterker werkt met elke modem of router. Doe hem in het stopcontact, druk op de knop en je Wi-Fi bereik is meteen flink uitgebreid. Lekker makkelijk.

Gastvriendelijke Wi-Fi

Nodig jij het liefst vrienden en familie bij je uit voor een barbecue, feestje of relax dagje? Dan wil je natuurlijk ook graag dat iedereen makkelijk met jouw Wi-Fi-netwerk kan verbinden. Als je een FRITZ!Box hebt, kun je een speciale QR-code aanmaken die jouw gasten kunnen scannen om direct verbinding te maken met het Wi-Fi-netwerk. Geen gedoe meer met moeilijke wachtwoorden en netwerknamen. En doordat iedereen met hetzelfde netwerk verbonden is, kunnen je gasten meteen hun favoriete liedje aan de afspeellijst toevoegen of die selfie bij de burgers op de barbecue live delen op Instagram. Print je QR-code uit via je wifi-printer en hang hem op, zet hem op de uitnodiging of laat hem bij aankomst zien op jouw eigen telefoon via de FRITZ!App. 

Lees ook:

En zeg nou zelf, met dit herfstige weer deze zomervakantie is er niks mis met lekker online zijn toch?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.