Wie krijgt er morgen een Valentijnsboeket?

Valentijnsdag blijft toch altijd een beetje spannend. Of je nu vrijgezel bent of juist niet: ga je een presentje krijgen ja of nee? Ik hoop natuurlijk op een Valentijnsboeket, want ik ben gek op bloemen! Wist je dat online bloemenwinkel Fleurop dit jaar ook prachtige veldboeketten heeft speciaal voor Valentijnsdag?

fleuropValentijnsverrassing
Foto: Fleurop.nl

Echt prachtig en als je vriendin op mij lijkt, vindt ze die ook leuker dan de standaard rozen, haha. Ik ben gek op een chaotisch veldboeket, met op elkaar afgestemde verschillende bloemen – waaronder uiteraard ook rozen, dé liefdesbloem – en het nodige groen. Word je er serieus ook niet heel blij van als je de boeketten op bovenstaande foto van Fleurop bekijkt? Ja toch?

In deze tijden van online daten, lijkt het vinden van een partner die bij je in de buurt woont onmogelijk. Mijn persoonlijke leukste matches zijn in ieder geval meestal ver, verder, verst… Dan is het ideaal om te kiezen voor bloemen bezorgen, wanneer je Valentijnsdag niet bij elkaar kunt zijn. Zo kun je jouw love interest toch verrassen met een liefdevol cadeautje.

Grote bos rozen bezorgd op het werk

rozenboeket Fleurop
Foto: Fleurop

Mijn ex-man heeft overigens ooit – we woonden gewoon al samen destijds – een prachtige bos rozen op mijn werk laten bezorgen. Met een anoniem kaartje er in. Alle collega’s speculeren van wie het boeket afkomstig was natuurlijk! Ikzelf ook, want in eerste instantie ontkende hij dat ik de bloemen van hem had gekregen. Oei, dan voel je je toch wel een beetje opgelaten. Van wie heb ik die rozen gekregen dan? Zin dus om je geliefde een beetje te plagen? Dan kun je online rozen bestellen bij Fleurop en die  op Valentijnsdag op het werk laten bezorgen.

rozenboeket Fleurop
Foto: Fleurop

Vorig jaar had ik een vriend die me de avond van Valentijn vrij liet houden. Hij had een lief bosje rozen mee en nam me romantisch mee uit eten in een leuk restaurant, dat compleet in Valentijnssferen was gedecoreerd. Er speelde een bandje verzoeksnummers en op elke tafel stond een enkele roos die je mee naar huis mocht nemen. Heel erg leuk! Lekker gegeten ook trouwens.

Dit jaar vertelde ik jullie al over de speeddates die niet direct iets opleverden, maar aangezien ik voor die tijd niet bepaald stil heb gezeten sinds mijn scheiding… lijkt het er toch op dat ik (in ieder geval met Valentijnsdag) van de markt ben, haha. Zoals te verwachten valt uit onverwachte hoek. We hebben elkaar al even niet gezien, dus ik verwacht nog niet direct bloemen (zou wel leuk zijn natuurlijk, maar hij leest mijn blog toch niet) maar het is in ieder geval fijn dat iemand serieus met mij wil onderzoeken of er een toekomst in zit. Toch?

Lees ook:

Kun jij iets verwachten met Valentijnsdag? Of ga je zelf iets liefs regelen?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.