Lieve liefde? Unieke ideeën om hem te verwennen

Als het gaat om cadeaus voor mannen, is er één ding dat je in je achterhoofd moet houden. Een man is niet zoals een vrouw die staat te popelen om te gaan winkelen, recensies te lezen en de beste cadeau-opties te vinden.

Cadeaus voor mannen zijn niet altijd makkelijk te vinden. Je wilt een cadeau geven dat niet te papperig en ook niet te cliché zijn. Daarom vind je hieronder een lijst met de perfecte cadeaus voor hem samengesteld waar hij dol op zal zijn. Hier gaat hij zeker blij mee zijn.

cadeau voor partner
Foto: PR

Bak je eigen heerlijke pizza’s

pizzaoven

Pizza, wie houdt er niet van? Maar je eigen pizza’s maken is nog lekkerder en leuker. Een draagbare pizzaoven is een geweldig cadeau-idee voor elke pizza liefhebber. Met de pizzaoven van Ooni maak jij een authentieke pizza in je eigen achtertuin. De oven weegt slechts 12kg, waardoor je de oven eenvoudig kunt verplaatsen.

En weet je wat het mooiste is aan deze pizzaoven? Jouw heerlijke pizza is binnen 60 seconde klaar! Gaat jouw vent hier de blits mee maken tijdens een tuinfeestje?

Heerlijke ontspanning met dit nekmassage apparaat

Wat is nou lekkerder dan een heerlijke nekmassage na het werken? Helaas is het lastig om een massage therapeut cadeau te geven. Kies daarom voor dit heerlijke nekmassage apparaat. Met dit nekmassage apparaat ontspan je jouw spieren en zorg je ervoor dat jouw spieren herstellen en niet meer zo stijf zijn.

nekmassage apparaat

Het apparaat is voorzien van verschillende standen, waardoor deze ideaal is tegen stress, migraine, stijfheid en andere klachten. Kun je mooi van hem lenen als ie een avondje met zijn vrienden de hort op is ;-).

Brouw je eigen bier

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau dat zeker in de smaakt valt bij je man? Kies dan voor een bierbrouwpakket van Brew Monkey. Met dit bierbrouw pakket kan jouw man zijn eigen biertjes maken en drinken. Het is een fantastische manier om kennis te maken met het maken van ambachtelijk bier.

bierbrouwkit

Het pakket wordt compleet geleverd, waardoor jouw vriend direct aan de slag kan met het brouwen van zijn eigen bier.

Superheld gepersonaliseerde sokken

Sokken als cadeau klinkt een beetje afgezaagd, maar dat zijn deze gepersonaliseerde sokken niet! Toen ik deze sokken zag, was ik helemaal verkocht en moest ik een beetje lachen. Op de sokken is het hoofd op een superheld geplakt. Geef daarom deze sokken aan de super papa of super man. Hoeft hij alleen maar naar zijn voeten te kijken om aan jou te denken met een glimlach, toch?

persoonlijke sokken

Tap de lekkerste biertjes thuis

Mannen en bier geeft plezier. Met deze biertap voor thuis kan jouw man genieten van een heerlijk koel, vers getapt biertje. De Philips Perfect Draft is het biercadeau voor de liefhebber. Want zeg nou eerlijk, het lekkerste biertje is een zelf getapt biertje.

biertap philips

De tap werkt heel eenvoudig: sluit het vat aan op de tap en je kunt genieten van een altijd gekoeld biertje, net zoals in het café. Ideaal voor zijn mancave.

Boldking scheermes voor het beste resultaat

Heeft jouw vriend last van een droge huid na het scheren? Geef hem dan een Boldking scheermes cadeau. Dit scheermes is geschikt voor ieder huidtype en is geschikt voor de gevoelige huid. Nu is jouw vriend verzekerd van het beste scheerresultaat en heeft hij geen last meer van een droge huid na het scheren.

boldking scheermes

Mannen houden van barbecueën

Mannen hebben iets speciaals met barbecues. Ook al weten ze niet hoe de oven werkt, barbecueën vinden ze geweldig. Daarom is een barbecue het perfecte cadeau om aan je geliefde te geven.

kamado egg bbq

Uit een onderzoek van Jumbo blijkt dat een op de drie mannen een ‘oergevoel’ krijgen van barbecueën. Maar kies niet voor een standaard bbq, in plaats daarvan kies je voor een Kamado Egg bbq. Deze bbq is gemaakt om zelf de luchttoevoer en -afvoer te regelen, waardoor je temperatuur perfect kunt regelen. Nu kan jouw man de lekkerste gerechten klaarmaken op de barbecue.

Vang de haren op tijdens het scheren

Ben jij de haren in de wasbak na de scheerbeurt van je vriend beu? Geef dan dit baard schort cadeau aan je vriend. De cape vangt alle verdwaalde haren op die vallen terwijl hij zijn gezichtshaar trimt. Hierdoor is dit het ideale cadeau voor hem maar ook zeker voor jou. Vanaf nu is het verleden tijd met haren in de gootsteen.

baardschort

Kerstcadeaus voor je vriendje uitzoeken kan een uitdaging zijn. Kerstmis is echter een van de meest bijzondere dagen van het jaar. Het is de dag waarop je de warmte om je heen wilt vieren met je beste vrienden en familie. De beste manier om je liefde te tonen is natuurlijk met dat perfecte cadeau dat hij nooit had verwacht te krijgen! Dus haast je niet naar de winkel voor een last-minute cadeau voor de man in je leven, maar neem de tijd om iets passends uit te zoeken en zorg ervoor dat je hem iets geeft waar hij mee wegloopt en waarvan je weet dat hij het nodig heeft in zijn leven.

Mocht je op zoek zijn naar nog meer inspiratie?

Lees dan zeker ook deze artikelen:

Weet jij al wat je hem wilt geven?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.