Luxe cadeau geven aan je partner? Hier kun je aan denken!

Zomaar uit het niets, voor een verjaardag, een jubileum of een andere viering: het is heerlijk om je partner af en toe te verwennen met een mooi cadeau. De ene keer is een bos bloemen voldoende, maar de andere keer wil je echt uitpakken. Wil je je partner een luxe cadeau geven? Het kan best lastig zijn om iets te bedenken. Met déze tips kom je een heel eind.

Luxe sieraad

De beste tip die we je kunnen geven? Geef een sieraad aan je partner. Je kent de stijl van je partner immers goed, wat maakt dat je hoogstwaarschijnlijk wel iets passends kunt vinden. Een sieraad kan zo luxe zijn als je maar wilt geven. Dat niet alleen: een sieraad is een dierbaar en persoonlijk cadeau. Denk goed na over het type sieraad dat je wilt geven. Zo is een gouden ketting een prachtig cadeau. Hoe hoger het karaat, hoe meer goud het sieraad bevat en hoe waardevoller het is. Zo geef je dus absoluut een exclusief sieraad. Hoewel kettingen vaak worden gegeven, zijn er natuurlijk nog meer sieraden om aan te denken. Een gouden zegelring valt bij sommige mannen heel erg in de smaak, om maar een voorbeeld te noemen. Anderen zouden juist erg blij zijn met een stoere armband. Ga na wat je partner graag zou dragen, en maak op basis hiervan een keuze.

Drank

Houden jullie wel van een drankje? Of het nu om bier, wijn of sterk gaat: van de meeste drankjes zijn er speciale flessen te vinden. Denk aan een fles port van ruim dertig jaar oud, of een unieke fles whisky. Een goede wijn uit een bepaalde wijnstreek: ook dit kun je goed cadeau doen. Drink samen uit de fles op een bijzonder moment. Of organiseer zelf een proeverij, met verschillende drankjes en smaken!

Tas of ander modeaccessoire

Houdt je partner van mode? Een kledingstuk kopen is vrij ingewikkeld, want het moet maar precies passen. Maar je kunt juist wel denken aan een modeaccessoire! Een luxe tas is een fraai én praktisch cadeau, in de vorm van een rugzak of juist een schoudertas. Jij weet wat je partner graag draagt. Kies voor een tas van een kwalitatieve stof, zoals leer of canvas. Zo gaat de tas een flinke tijd mee. Ook andere modeaccessoires zijn een optie, zoals goede schoenen, een horloge of een bijzondere riem.

Doe-cadeau

Hoewel je spullen kunt geven, is het natuurlijk ook een idee om aan een doe-cadeau te denken. Ondernemen jullie graag bijzondere activiteiten? Dan is dit zeker een slim idee. Nog een tip: combineer een materieel cadeau met een doe-cadeau, voor dubbel zoveel plezier. Een perfect doe-cadeau is een compleet verzorgd weekend weg. Ga naar jullie favoriete stad toe en slaap in een luxe hotel. Of geef je partner een wellness-weekend, om volledig tot rust te komen. Zorg dat er geen moment sprake is van verveling tijdens het weekend. Dineer in een chic restaurant en ga vervolgens naar een concert of theatervoorstelling – dit wordt een weekend om niet meer te vergeten. Met zo’n cadeau blijf jij altijd in zijn gedachten.

Lees ook: Meer dan 35 cadeautips voor mannen van 40 jaar en ouder

Met welk bijzonder cadeau heb jij jouw partner weleens verrast?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.