Wat geef je een man voor zijn verjaardag?

Lastig is het toch, om altijd weer een cadeau uit te zoeken voor zijn verjaardag. Maar goed nadenken en opschrijven doet wonderen en dan vind je zeker een passend cadeau. Iedere man is anders, heeft een ander karakter en heeft een andere levensstijl. Waar de één heel huiselijk is en houdt van woonaccessoires, houdt de ander weer van lekker bier of een heerlijk parfum. Wat geef je dus op zijn verjaardag man cadeau? Wij vinden het leuk om in dit artikel met jou mee te denken!

verjaardagcadeau man
Foto door RODNAE Productions

De gadgetfreak

Als de man in kwestie een echte gadgetfreak is, denk dan aan een high-end koffiemachine (zeker als hij van koffie houdt!), een slimme speaker die je met je stem kunt bedienen of een nieuwe bureaustoel met extra luxe features. Het zijn een paar suggesties die bij dit type man passen. Als hij graag buiten is, denk dan aan bijvoorbeeld en drone of een camera die meegenomen kan worden tijdens het fietsen. Of geef hem een betaalde app die hij al lang op zijn lijstje had staan. Een abonnement op een meditatie app bijvoorbeeld.

Een citytrip of weekend weg

Iets wat ook altijd in de smaak valt is een citytrip of een weekend weg. Dat is natuurlijk heel erg breed omdat er veel verschillende opties zijn. Het ligt er helemaal aan waar hij naartoe wil. Houd hij ervan om binnen Nederland te blijven? Of is hij juist nieuwsgierig naar bepaalde steden in het buitenland waar je meteen een weekend naartoe kan? Geef een tegoedbon en boek desnoods samen een leuk weekend. Win-win situatie!

Kies vooral een mooi en chique hotel óf een bijzonder verblijf. Eentje waarbij je ook lekker samen in de sauna kan relaxen of in het bubbelbad bijvoorbeeld. Dat maakt de citytrip of het weekendje weg nog leuker en vooral onvergelijk.

Voor de avontuurlijke man

Als je partner, broer, neef of aanstaande liefde een avontuurlijk type is, kijk dan ook eens naar een avontuurlijk verjaardagscadeau. Klinkt dat gek? Nee! Het houdt het spannend en als je aan avontuurlijk denkt dan kun je denken aan een keertje bungeejumpen, ziplinen (op de pier in Scheveningen?), skydiven of parachutespringen. Dat laatste is natuurlijk mega spannend: eerst in een helikopter of vliegtuigje helemaal naar boven en vervolgens naar beneden springen. Als dat niet avontuurlijk genoeg is?

Kampeert hij graag dan kun je natuurlijk ook een Waka Waka zonneenergie oplader geven. Of huur een Volkswagenbusje voor een spontane roadtrip samen.

Liefde van de man gaat door de.. 

Je kan het spreekwoord wel afmaken: juist, liefde van de man gaat door de maag! Maar wat als hij zelf van koken en bakken houdt? Daar kan je verschillende leuke dingen voor bedenken om te geven als cadeau. Boek een kooksessie van een bekende kok, als hij een barbecue freak is, dan is het ook leuk om een barbecue cursus cadeau te doen. Om het helemaal af te maken kan je een leuk (lederen) kookschort kopen en eventueel laten bedrukken. Of geef er een mooi setje barbecue accessoires bij. Een kookboek van Jamie Oliver of een goede pan zijn bij dit type ook een goede optie.

Houdt hij van bier? Stel een pakket met speciaal bier samen, geef hem een proeverij van verschillende bieren cadeau én natuurlijk kan dat ook als hij van wijn houdt.

Als dit niet past, dan..

Als bovenstaande ideeën niet passen bij de man in kwestie en je hebt dus een ander soort cadeau voor de beste man nodig, maak een gepersonaliseerd cadeau. Je kan daarmee alle kanten op. Een mooie grote (koffie)mok, een kookschort, een straatnaambord met iets dat bij hem past of een coole accessoire voor in de mancave, als hij die heeft. 

Benieuwd naar meer? Kijk hier alle kadotips!

Lees ook:

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.