Dit is waarom jij voor een videograaf op je bruiloft moet kiezen

Ben je momenteel bezig met het organiseren van een bruiloft? Een spannende periode, want er komt veel kijken bij de organisatie van deze heuglijke dag. Denk aan het zoeken naar een geschikte locatie, het samenstellen van de gastenlijst, het tijdig versturen van de uitnodigingen en het uitdenken van de decoratie op de locatie. Er is nog meer! Heb je bijvoorbeeld al gedacht aan de fotograaf en videograaf, die je bruiloft op beeld vastleggen? In dit artikel lees je waarom jij voor een videograaf op de bruiloft zou moeten kiezen.

De keuze voor een videograaf is steeds gebruikelijker op bruiloften. Wat maakt het laten maken van een video van je bruiloft zo interessant?

videograaf bruiloft
Foto: PR

Herbeleef de mooiste dag van je leven nog eens

Tijdens je bruiloft heb je het druk met je eigen outfit, je partner en de mooie woorden die jullie naar elkaar uitspreken. De één kan niet wachten tot het moment daar is; de ander begint met de nodige spanning aan deze dag. Het maakt de kans zeer groot, dat je lang niet alles meekrijgt en opslaat. Wat werd er ook alweer gezegd tijdens de speech van mijn ouders? Welke teksten gebruikten mijn vrienden in hun lied voor ons? Om deze unieke momenten nog eens te herbeleven is het laten maken van een trouwfilm verstandig. Hoe leuk is het, om de film straks samen met je familie of later met je eigen kinderen te bekijken? Het laat je de mooiste dag van je leven herbeleven.

Geniet optimaal van je bruiloft zelf

In lijn met het herbeleven van jouw dag met een trouwfilm, ligt het feit dat je optimaal van de dag zelf geniet als je weet dat er gefilmd wordt. Je hoeft immers niet bang te zijn iets te missen; je kijkt alle momenten later nog eens terug. Doordat je best zenuwachtig kan zijn voor de bruiloft, is het niet gek dat een deel van de dag langs je heen gaat. Daarbij zal je in de avond bekaf zijn, wat maakt dat je op het feest mooie momenten mist. Denk aan je ouders die de ouders van je partner opzoeken, vriendengroepen die tijdens het feest of diner mêleren en meer van dit soort mooie momenten. Ook niet onbelangrijk: de momenten los van elkaar, kort voordat jullie elkaar zien.

Daarbij is het… hoe verdrietig ook niet gegeven dat al jouw gasten jullie pak ‘m beet 5-jarige jubileum nog mogen meemaken. Met een film kun je een verloren dierbare weer even terug zien in al zijn of haar ‘echtheid’. De portretfoto die tijdens mijn bruiloft van haar werd gemaakt… stond op de kist van mijn schoonmoeder. Notabene zij was het die me vertelde hoe belangrijk een groepsfoto is, omdat er elk jaar dat je verder bent meer mensen zullen ontbreken.

Bekijk de trouwdag vanuit iedere hoek terug

Door voor een professionele videograaf te kiezen, heb je de mogelijkheid je trouwdag vanuit iedere hoek terug te kijken. Je kunt de videograaf vragen beelden te schieten met een drone, om het beeld vanaf boven te kunnen bekijken, hoe gaaf is dat? Of wat te denken van de beelden die gemaakt worden achter in de zaal? Je ervaart de bruiloft hiermee vanuit het perspectief van je gasten.

Lees ook:

 

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.