Bruiloftsoutfit + win shoptegoed bij My Jewellery!

Met dit zomerse weer dragen we weer volop korte mouwen en dus kunnen sieraden zoals armbanden weer gezien worden. Houd je ervan om het liefst een hele set met vrolijke kralenarmbanden te dragen? Beetje de Ibiza vibe uitstralen met jouw accessoires? Dan ken je vast webshop My Jewellery wel! Daar hebben ze de leukste exemplaren.

my jewellery jurkje
Moest even lachen om mijn dochter haar reactie op de verpakking van My Jewellery. Hij is ook wel errug leuk! #Duanesyndroom

Voor mijn lezers mag ik een winactie organiseren waarbij je shoptegoed kunt winnen bij My Jewellery. Dan is het altijd fijn wanneer je dat shoppen eerst zelf even mag uitproberen. Het pakketje dat ze in roze tijgerplastic bezorgen alleen al is superleuk!

my jewellery ketting
Aapje poseert even met de ketting…

Bruiloft outfit

Zelf ging ik niet voor een hippe boho-look. Sjiek was het devies! Ik zocht een bruiloftwaardige outfit bij elkaar omdat mijn broer en schoonzus van plan waren om zich in 2020 in de echt te verbinden. Voor het echie na een eeuwigheid samen. Of het door kan gaan, blijft nog even afwachten in deze gekke tijden.

Maar wat betreft de outfit ben ik in ieder geval geslaagd! Met mijn blonde haren en blauwe ogen weet ik dat felle kleuren mij het beste staan. Daarom koos ik een hardroze jurkje uit van een flexibele, linnen achtige stof. Wilde direct weten of hij zou passen omdat ik voor een maat S ging (en voorheen juist een maat groter moest hebben), daarom is hij nog niet gestreken toen mijn dochter deze foto’s maakte. Hij past, yay!
Een luchtig, maar net jurkje voor sjieke gelegenheden. De open rug is voor mij nieuw, wil nog even zoeken naar een beha-oplossing waarbij je de bandjes niet ziet. De losse centuur legt het accent op de taille. Contrast tussen het strakke rokje en het lijfje heeft juist een losse, comfortabele snit met hoge halslijn.

Met een verzameling boho kralenarmbandjes maak ik er een wat meer casual look van. Nu ging ik voor een parelketting, want een bruiloft vraagt om een luxere aanpak als je de zus van de gom bent. Bijna compleet dus. Nu nog op zoek naar schoenen en mancandy voor aan de arm… Wat dat laatste betreft is het misschien goed als ze die bruiloft nog een jaartje uitstellen, dat blijkt moeilijker dan gedacht.

Win 30 euro shoptegoed

Vier jij deze zomer je eigen feestje? Al was het maar een feestje om je arm? Doe dan mee aan deze winactie en maak kans op 30 euro shoptegoed. Dit shoptegoed kun je alleen besteden in de categorie kralen armband. Wel even opletten dus als je gaat winkelen!

Wat moet je doen?

 • Kijk op de website en zoek de mooiste kralen armband uit. 
 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief van My Jewellery (dit wordt gecheckt).  
 • Deel hieronder in een reactie jouw favoriet. Hoe zou je deze combineren?
 • Als je mij wilt helpen, deel dit artikel via Whatsapp of social media of tag wat vriendinnen. Zou gaaf zijn om meer volgers te krijgen.

Gefeliciteerd Francis Akerboom! Jij hebt gewonnen, ik ga je mailen voor de afhandeling.

That’s it! Heb jij al eens een bestelling gedaan bij My Jewellery?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Sandra zegt:

  Wat een leuke actie 🙂 ik vind deze bijzonder leuk: ennuh die kan overal bij gecombineerd worden toch?

 2. Lieke van Veen zegt:

  Ik zou graag deze armband kopen. Ik zou dit combineren met mijn lila shirt van Loavies.

 3. S v Bregt zegt:

  Wat gaaf! Ik ga voor de Turquoise klaver armband dan nog de initialen van mijn kids erbij en good to go! Ik vind het eigenlijk altijd passen. Helemaal super!

 4. nathaliebuttiens zegt:

  De ring met een roze steen zou goed passen bij een leuke top, die ik al heel lang heb, maar toch leuk blijft.

 5. Lisanne Bons zegt:

  Ik vind de armband-bedel-malachite echt heel mooi. Mooi met een aantal andere armbanden en mijn groene Ibiza maxi jurk. Ik word er erg blij van.

 6. Erg leuke winactie, ik vind de volgende armband erg mooi =
  Armband platte kralen bi-color
  Kan je mooi combineren bij elke zomerse outfit.

  Doe heel graag mee ??

  Groetjes Anneliese

 7. Raaf Klein zegt:

  Ik vind de Armband platte kralen bi-color in het goud erg mooi en passend bij verschillende outfits, maar het mooist zou die staan bij een wit zwierig dunne maxi zomer jurk. Ik zie het al helemaal voor me ?.

 8. Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) zegt:

  Ik ben echt zo niet handig in het combineren van sieraden. Ik kijk altijd naar de voorbeelden die een website als voorbeeld geeft en als ik het er leuk uit vind zien dan bestel ik alles van de foto 🙂 . Nu zou ik gaan voor deze: Armband bedel & Malachite en dan opzoek gaan naar de andere 2 armbandjes die ook op de voorbeeld foto zichtbaar zijn, want zo vind ik het een ontzettend leuke set.

 9. Renilda zegt:

  Ik heb interesse voor de armband met Platte kralen gouden kleur. Ik Zou deze graag cadeau doen aan mijn dochter

 10. iris zegt:

  Ik ga voor de armband met Platte kraken, Kan je bij elke outfit dragen, past overal bij.

 11. Claudia zegt:

  De goudkleurige armband met gekleurde kralen op een zwarte tuniek.

 12. Anita H. zegt:

  Mijn favoriet: “Armband platte kralen bi-color”. Die zou ik bijvoorbeeld combineren met een mooie zwarte kokerjurk.

 13. anja jager zegt:

  voor mij en mijn zusje met wie ik graag op vakantie ga maar dus nu moet afwachten of deze reis wel door kan gaan deze zomer

 14. Yvonne zegt:

  Wat gaaf! Ik zou graag de armband met roze platte kralen combineren met de zilveren armband met klavertje. Ik heb eind augustus zelf een bruiloft (op de veilige 1.5 m afstand) en zou m’n outfit graag helemaal afmaken met deze mooie sieraden! Duimen!

 15. Lottie zegt:

  Armband gekleurde kralen pijltjes

  PRACHTIG! Om te combineren met een zwarte little black dress, zodat hij extra opvalt! Graag draag ik dit naar mijn diploma-uitreiking!

 16. Tamara S zegt:

  Die hebben leuke dingen, hè! Het jurkje staat je heel tof. Ik wil graag meedoen aan de winactie en de mooiste kralenarmband vind ik de “Armband brede kralen groen & roze”, die ik zou omdat hij zo vrouwelijk is, combineren met een stoere look.

 17. Marian B zegt:

  Dat zou erg leuk zijn! Mijn dochter vindt het leuk om samen sieraden te maken. Met het DIY pakket kunnen we wel uit de voeten, dus dat is onze favoriet.

 18. Marian zw zegt:

  Ik zou een combi maken van verschillende armbandjes, maar deze zit er zeker bij! Komende zomer zijn mijn ouders 50 jaar getrouwd, of het feest allemaal doorgaat weten wij ook nog niet maar wel een mooie gelegenheid om deze armbandje te dragen

 19. Anita te Gussinklo zegt:

  Ik vind de DIY kralen & letter armbandjes erg leuk.
  Los maar ook evt te combineren met andere kralen armbandjes

 20. Petra de Wit zegt:

  en de goudkleurige versie zou ik kiezen!! Ik draag veel zwart dus deze zouden de boel wat opvrolijken! ???

 21. Francis Akerboom zegt:

  Ik wil graag kans maken op 2x het armbandje set BFF. Dan kan mijn oudste dochter er 2 geven aan haar beste vriendinnen (een tweeling) en 1 aan haar kleine zus (mijn jongste dochter)

 22. elisabeth maria martina zegt:

  leuk verjaardagkado voor mijn kleindochter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.