15 redenen waarom ik Zwitsal gebruik!

Zwitsal, de babyverzorgingsproducten in de gele verpakkingen. Wie kent ze niet? Ik was gek op dit merk toen mijn kinderen de baby leeftijd hadden, net als gastblogger Liesbeth die naar aanleiding van haar uitspraken op deze blog een mooi pakketje producten van het merk kreeg toegestuurd. Hoe leuk! Alleen al bij het ruiken van Zwitsal denk ik terug aan die lieve kleine baby’s die mijn dochters waren en hoe ze in mijn armen in slaap vielen of genoten van een badderbeurt. Heb jij dit merk ook zo graag gebruikt?

Gastblog door Liesbeth Dorresteijn

Zwitsal met de gele kleur en de herkenbare geur. Ik ben er fan van! En ik zal je eens vertellen waarom.

zwitsal spulletjes

 1. De babyshampoo en wasgel prikken niet in de ogen! Onlangs bekende mopperpot Maarten van Rossem bij ‘De Slimste Mens’ dat hij ook Zwitsal babyshampoo voor zijn grijze haren gebruikt. Omdat hij niet van ‘prikshampoo’ houdt ?
 2. De geur! Ik kan er lang of kort over zijn…. De zwitsalgeur herken je uit duizenden en is en blijft heerlijk! Het is dan ook niet gek dat er Zwitsal wasmiddel op de markt is en een echte Zwitsal eau de toilette. Was je kindje met Zwitsal en alle viezigheid die ook bij baby’s horen vergeet je direct!
 3. De zwitsal crème kan je overal opsmeren. Rode en ruwe plekjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. Gebrek aan gezichtscreme? Smeer een lik Zwitsal zalf erop en voila! Ook voor droge handen en voeten is het ideaal. een nachtje met een dikke laag zalf op je voeten en sokken aan slapen en je wordt wakker met poezelig zachte voetjes. Ik heb zelfs wel eens een man horen zeggen dat hij het gebruikt als haargel!
  zwitsal spulletjes
 4. De vette badolie wordt aangeraden om te gebruiken bij kindjes met een eczeemhuid. Het laat een vettig, beschermend laagje achter op huid waardoor het water de huid niet verder uit kan drogen. Ook schijnt de olie ideaal te zijn om te gebruiken bij je scheerbeurt.
 5. De producten zijn dermatologisch getest.
 6. Zwitsal doet mij denken aan vroeger. Mijn moeder gebruikte voor de haartjes van mijn zus en mij ook de babyshampooen en wij werden gewassen met een blok Zwitsal zeep. Sweet memories…
 7. De haarlotion is bij onze beide kindjes een topper! In de morgen even wat lotion in de haartjes, haartjes kammen en de babyhaartjes blijven fijn in model.
  zwitsal spulletjes
 8. De producten van Zwitsal zijn veilig en zacht voor de babyhuid.
 9. De Zwitsal producten zijn ph-neutraal en hypo-allergeen.
 10. De producten van Zwitsal zijn zeepvrij waardoor de huid niet uitdroogt. Voor volwassenen met kwetsbaar haar of een gevoelige hoofdhuid word ook de babyshampoo aangeraden. Het is mild en bevat niet de agressieve stoffen die er in shampoo voor volwassenen zit.
 11. Het assortiment van Zwitsal heeft alles wat je nodig hebt voor je baby en kindje! Van zalf tot luiers, wasmiddel tot zonnebrandcrème.
 12. De producten van Zwitsal zijn overal te krijgen en zijn niet duur. Er zijn regelmatig fijne aanbiedingen waarbij je meerdere producten voor een fijne prijs aan kunt schaffen.
 13. De producten van Zwitsal zien er leuk uit. Ze staan leuk in de badkamer en babykamer. Vooral in onze antraciet/witte/okergele babykamer passen ze helemaal!
 14. Het is leuk om cadeau te doen. Hoor je dat je zusje/vriendin/collega zwanger is of is er net een baby geboren? Met zwitsalproducten als cadeau zit je altijd goed
 15. Ik word er blij van!

zwitsal spulletjes
Dankjewel Zwitsal voor het fijne cadeautje, zoals je hoort wordt alles goed gebruikt!

Welke Zwitsalproducten zijn jouw favoriet? En waar gebruik je ze voor?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 10 en 11 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen.

Geef vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.