Naïf: Verzorging voor mama, kids en baby!

Zon, zon, zon, kom maar door! Afgelopen weken was de meivakantie, maar soms was het net herfstvakantie met al die regen die gevallen is. Toen het een maand geleden een aantal dagen heerlijk weer was, ben ik al even de kasten ingedoken. We bereiden ons gewoon voor op het mooie weer, onder andere met de baby verzorgingsproducten die ik kreeg toegestuurd van Naïf.

Gastblog door Liesbeth Dorresteijn

 

naif zonnebrand review

Zomercheck in de kasten

Mijn zoontje van bijna 4 mocht alle shirts en korte broeken passen en voor mijn dochter van bijna 1 heb ik nieuwe zomeritems gekocht. Hoe schattig is dit Nijntje badcapeje?

De kasten waren dus klaar voor mooi weer! Ook de badkamerkast is even opgeruimd en ik heb gekeken of we genoeg pleisters hadden (mijn zoon + korte broek = kapotte knie) muggenspul, zonnebrandcrème en aftersun. Zonnebrandcrème van vorig jaar werkt minder goed dan nieuwe, dus nieuwe tubes waren welkom.

naif producten review
Zonnebrand koop je elk jaar nieuw om dat de werking van een open tube na een jaar niet zo goed meer is.

Zonbescherming van Naïf

Daarom was het leuk dat ik de nieuwe zonbeschermingslijn van Naif mocht testen. Zij hebben tubes uitgebracht van bioplastic. De grondstof van deze tubes is suikerriet. Ook heeft de zonnebrandcrème natuurlijke uv-filters en krijg je met uitsmeren geen witte waas. Deze crème is geschikt voor alle huidtypes vegan en diervriendelijk. Fijn is ook dat de crème waterresistent is en de deeltjes die in de zee of het oppervlaktewater terecht komen bij het zwemmen zijn niet schadelijk voor de natuur. Dus Sun, Sea, Sorry-Free!

Er zijn producten voor het het hele gezin die ik al gebruikt heb, met mijn lichte sproetenhuidje moet ik vooral oppassen met de eerste felle zonnestralen. Ook zijn er producten speciaal voor kids en baby’s en een verkoelende aftersun lotion.

naif producten review

Plasticvrije billendoekjes

Naast de zonbeschermingslijn kreeg ik ook een wasgel voor baby en kids en een pak billendoekjes van Naïf. Als groot fan van Zwitsal en de lekkere geur die dit achterlaat op de hoofdjes van de kids was ik wel erg benieuwd. Ik had dacht dat Naïf een verzorgingslijn zonder geurtjes zou zijn. Maar dat is helemaal niet zo! Deze wasgel ruikt zelfs erg lekker! Het Schuimt goed en is met alle natuurlijke ingrediënten heel vriendelijk voor de huid. Onze zoon heeft een lichte, gevoelige huid, maar kan deze wasgel prima verdragen. Je hoeft maar weinig te gebruiken om de kids helemaal schoon te maken en ook deze tube is gemaakt van suikerriet

Als laatste testte ik de plasticvrije billendoekjes. Wist je dat een standaard pak billendoekjes gelijk staat aan de hoeveelheid plastic van 2 PET flessen? Deze kunnen vaak in de oceaan terecht komen en je begrijpt dat plastic in de natuur niet oké is. Daarom zijn Naïf’s Baby Wipes plastic vrij en gemaakt van eucalyptusvezels. Biologisch afbreekbaar, dus een duurzaam alternatief. De doekjes zijn stevig en lekker vochtig en bevatten geen parfum of alcohol. Daardoor zijn ze mild voor de babybilletjes. Je kunt de doekjes gewoon bij het restafval gooien en dan lossen ze binnen een paar weken vanzelf op. Hoe mooi is dat!

Naïf kun je op verschillende plekken kopen en ook in diverse hotels, ziekenhuizen en op kinderdagverblijven worden de producten gebruikt. Op de site www.naifcare.com zijn er verschillende combi-packs te krijgen.

Ik ben klaar voor het mooie weer! Dus zonnetje.. kom maar door!

Groetjes

Liesbeth

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.