Keek op mijn Week: vetbevriezen, ingeloot experimentele behandeling en een speciaal kussentje

Hoe is jouw week geweest? Zoals altijd was de mijne weer verrassend. Maar goed ook anders is er niks aan tenslotte. Weekend lekker rustig aangedaan samen met de meiden. Hoewel ik toch met de jongste een rondje ben gaan rennen samen. Qua weer hebben we ook alles wel weer gezien van sneeuwbui tot stralende zon.

pure obagi
Ik kreeg een fijn serum van Pure Obagi binnen met Vitamine C voor een review, ben erg benieuwd!

Ren mama!

Zaterdag chilldag. Ik had deze dag 1 doel: een stuk rennen met mijn dochter. Liefst allebei, maar ik kreeg er eentje mee, de ander mocht filmen. Mijn voorlopige lifegoal is om het fietspad vlak bij mijn huis zonder onderbreking te kunnen rennen. Samen met je dochter rennen is een hele goede motivatie om het vol te houden. Uiteindelijk hebben we toch 2 wandelonderbrekingen gehad, maar ik was nog niet eerder zo ver gekomen! Trots op mijn meisje en op mezelf. Daarna was ik gesloopt en heb ik niets meer kunnen doen, dag later ook niet, maar het was het waard!

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Marguerita van Marstyle.nl (@marstyle78)

 

 

Ruim je kamer op, ruim je kamer op…

Zondag hebben we lekker voor de tv gehangen. Ik weet eigenlijk niet zo goed meer wat we gedaan hebben, behalve dat mijn oudste sinaasappels heeft geperst zodat we lekker vers sap hadden. Geloof dat we ook nog Triominos hebben gespeeld. En de dames hebben flink huisgehouden in hun slaapkamer: schoonmaken en opruimen en daarmee zakcentjes verdienen.

kamer opruimen
Opruimen maar!

Ouderdomsplekjes en ingeloot bij Spine & Joint

Maandag druk geweest met werk. ’s Middags weer een rondje huisarts gedaan. Onder andere vanwege rare vlekjes, maar dat blijken ouderdomsvlekjes te zijn. Gelukkig maar, dat kan geen kwaad. Verder een nieuwe verwijzing naar de longarts gekregen, in de hoop dat die toch nog iets voor me kan betekenen met alle nieuwe kennis over longcovid die het afgelopen jaar is opgedaan. Eind van de dag had ik bovendien een mooi bericht in de mailbox van Spine & Joint in Rotterdam. Ik ben één van de 25 longcovidpatiënten die ingeloot is voor hun experimentele behandelmethode gericht op diafragma en middenrif. Superfijn, ik hoop dat het me weer een stuk verder brengt.

vetbevriezing

Vetbevriezen

Dinsdag roadtrip naar Haarlem. Ik was uitgenodigd bij Fabulous@40 om een behandeling vetbevriezing te ervaren. (Dat is dus écht heel iets anders dan deze behandeling waarover ik eerder heb geschreven.) Hierover komt dus nog een artikel, maar ik kan je vertellen dat ik 2 centimeter strakker was op de buik na afloop van de proefbehandeling. Die behandeling duurde een half uur.

 

Je maakt met zo’n roadtrip nog wat mee, dus ik had een parkeerboete. Schrok ik best wel even van, want ik reed op de snelweg toen ik hem onder mijn ruitenwisser ontdekte. In de polder gestopt om het ding in mijn tas te stoppen. En thuis concludeerde ik tot mijn opluchting dat ik gewoon heb betaald voor het genoemde tijdstip op de bon. Kon ik zien op mijn kwitantie. Snel een belletje gedaan met de gemeente Haarlem dus en toen was het opgelost. Pfff…. Maar ik zat wel even flink in de stress. Was niet alle stress van de dag, we kregen heel verdrietig nieuws dat nog even een plekje moet krijgen.

lovemystones
Oma maakte een prachtig kussentje op verzoek van mijn jongste.

Wimpers en een bijzonder kussentje

Woensdag heb ik mijn wimpers weer laten bijwerken. Ben meteen weer een ‘new me’ met strakkere buik en weer mooie wimpers. Woohooo. Werkoverleg gehad, kinderen uit school gehaald en tijdens de lunch kwam mijn dochter met een bijzonder plannetje. Van de meester mocht ze morgen een ‘lesje’ geven over edelstenen en mineralen en daarvoor had ze wel een mooi kussentje nodig om deze op te etaleren in de klas. Of ze mijn naaispullen mocht gebruiken? Gezien het ontbreken van lapjes stof en tijd, heb ik haar naar oma verwezen. Tot haar grote geluk had die wel even tijd voor dit plannetje. Ze ging naar om met haar stenenverzameling en samen hebben ze aan dit project gewerkt. Het resultaat is een prachtig mooi rood kussentje met de tekst ‘love my stones’. Oma kreeg een schouderklopje van haar. Ze was er helemaal trots mee.

 

Vakanties geboekt

Donderdag kwamen beide dames tevreden uit school. De één had haar topotoets gehaald, de ander genoot van haar presentatie momentje met de stenen. De kinderen uit haar klas hadden gevraagd waar ze dat mooie kussentje had gekocht. Trots heeft ze verteld dat haar oma die zelf kan maken. Goed nieuws doet een mens goed. En ik was helemaal klaar met alle schijtzooi en besloot dat het tijd was om vakanties te boeken. Iets om naar uit te kijken en plezier te hebben. Een midweekje Center Parcs in de meivakantie en een weekje Landal in de zomervakantie. De meisjes (en ik, laat ik mezelf niet vergeten) klaarden er helemaal van op. Heel veel zin in!

 

gele curry

Pinterest Blogtalk!

Vrijdag kids naar school en in de supermarkt een zelfmaakpakket voor gele curry uitgezocht. Dat leek me wel lekker voor vanavond! Verder lekker gewerkt en natuurlijk weer een Clubhouse room over bloggen gehost. Dit keer samen met Maarten van The Pinfluencers waarin allerlei vragen konden worden gesteld over zo goed mogelijk Pinterest inzetten om bezoekers naar je site te trekken. Ik pak het zelf niet optimaal aan en zou dit het liefst uitbesteden, binnenkort maar eens op zoek naar een student die dit als bijbaantje kan doen denk ik…

clubhouse

’s Avonds gezellig The Voice Kids gekeken met mijn meisjes, heerlijk feelgood programma om de week te vergeten.

biertje
Proost, goed weekend!

Dit weekend mooi wandelweer, wat ik zeker wil doen! Hoe was jouw weekend?

Lees ook: 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.