Sinterklaas Bloghop 2020

Sinterklaas is weer in het land en dat blijft toch één van mijn favoriete feestdagen! Met mijn dochters van 8 en 9 jaar en mijn ouders hebben we een paar weken geleden al lootjes getrokken. Dit jaar doen we voor het eerst surprises. Ook alle cadeaus hadden we al ruim voor vandaag in huis. Maar wie weet win ik er in deze bloghop nog iets bij? Op in totaal 39 blogs wordt een leuke prijs verloot en niet geschoten is altijd mis. Doe je mee?

sinterklaas-bloghop

Dankjewel Cynthia van Cynspirerend voor het doorsturen! Net als jij speel ik graag spelletjes met mijn kinderen en heb ik een 3-persoonsgezin maar … mis ik helaas jouw culinaire gen. Ik probeer wel vaker dingen uit, maar dan met name uit de kant en klare receptpakketten van de Jumbo waar alle ingrediënten al in zitten. De keuken is niet bepaald mijn happy space…

Voor alle hoppende bezoekers die Marstyle.nl nog niet kennen, zal ik me even voorstellen. Hai, ik ben Marguerita, co-ouder van twee heerlijke meiden en mijn blog is een groot onderdeel van mijn werk.

halotherapie zoutkamer
Halotherapie om genezing van de longen te bevorderen.

Jezelf keer op keer opnieuw uitvinden

Jarenlang zat ik in een niet zo gelukkig huwelijk en had ik nog meer ongeluk waar het loondienstbanen betrof. Met het inschrijven van mijn blog bij de kamer van koophandel in 2017 en in dat jaar ook mijn scheiding (niet mijn initiatief, maar ben mijn ex er heel dankbaar voor dat hij de knoop doorhakte), leef ik nu in een compleet andere wereld dan toen. Mijn leuke hobby, is mijn werk geworden. Ik had nooit gedate maar ben inmiddels wel weer een beetje klaar met de mannenhop en hoop voor 2021 op een blijvertje, head over heels, dat soort zaken. Ach, laat eerst de horeca maar weer open gaan!

Mijn wervelende glitterkanon bestaan is nooit saai, zelfs in 2020 niet. Dit jaar heb ik mijn leven wederom anders moeten indelen, omdat een covid-besmetting met zware longontsteking in april nu 8 maanden verder er nog steeds voor zorgt dat ik mijn energieke zelf niet kan zijn. Dingen die altijd zo vanzelfsprekend waren voor mij als gezonde 40-er, kan ik niet meer. Dat doet pijn. Letterlijk en figuurlijk. Maar ik ben er nog! Ik heb goede hoop ooit weer helemaal gezond te worden en mijn doel is om in 2021 weer naar de sportschool te kunnen. Voor nu is het 2x per week covid-19 fysiotherapie.

Wat kun je verwachten als je NU mijn blog gaat volgen?

(Ik zei nu hè, dus ik wacht even tot je via je laptop op het e-mail abonnement hebt geklikt of op de ‘vind ik leuk’ knop op facebook. Kusje, super bedankt!)

 • Weekoverzichten waar de gluurder in jou voldoening zal vinden.
 • Ervaringen van andere ex-corona patiënten met langdurige klachten, omdat ik merk dat er nog zoveel mensen zijn die denken dat het wel meevalt als je niet ter plekke dood bent neergevallen. Voor mijn lotgenoten dus een podium om alles van zich af te schrijven. Oh, en ik heb een onderzoek gedaan naar menstruatie na corona.
 • Uitdagend speelgoed en ervaringen voor kinderen die een klas hebben overgeslagen.
 • Tips en tricks voor pientere kinderen met dyslexie en een slecht werkgeheugen.
 • Reviews: je leest onze ervaringen met producten of uitstapjes waar we zelf enthousiast over zijn. Zoals wat een kinderfluisteraar voor je kan betekenen…
 • Vooral kun je een glimlach of frons op je eigen gezicht verwachten. Ik schijn ontzettend grappig te schrijven, ben origineel en probeer lezers aan het denken te zetten.
 • Ik houd niet van bullshit of mensen die zichzelf in een slachtofferrol wurmen. Empathie is belangrijk, maar bij zuigers trek ik een harde grens. Jij hebt de regie in jouw leven! Het is aan jou of je geniet van de confetti die door de lucht dwarrelt, baalt van de rommel die het op de grond achterlaat of een combinatie van beiden. Je kunt in de zooi blijven staan huilen, de deur achter je dicht trekken en van de buitenlucht genieten of het opruimen met een gezellig muziekje aan. Ben jij het type categorie 1 (huilend in de zooi blijven staan)? Dan is dit niet de blog voor jou.
totum knutselsets
Een hele tijd terug mocht de jongste knutselsets uitzoeken bij Totum. Nu waren ze binnen. Het leuke? We mogen ze allemaal verloten. Op TikTok loopt de eerste winactie al, bij 150 volgers kiezen de dames een winnaar uit de reacties. Hun eerste eigen winactie, die ze zelf mochten verzinnen en posten. Erg leuk!

Houd je van rotzooi?

Dan zit je goed! Niet alleen word ik vrolijk van confetti en bellenblaasbubbels, mijn dochters die knutselen aan de keukentafel bekijken met een kopje thee of koffie in de hand… dat is één van mijn ultieme geluksmomenten. Tafel vol met rotzooi en freubels en zien hoe ze volledig in hun creatieve proces zitten. Love it!

totum bling bling jewellery knutselset

Voor deze Sinterklaas bloghop verloten we dan ook een leuke knutselset van het merk Totum. Ik heb daar deze weken meerdere winacties mee, maar wat je vandaag kunt winnen is de Sparkling Jewellery Set (lees hier de review) waarmee jouw kinderen juwelen kunnen maken met schelpenzand. Ontzettend leuk en weer eens iets anders dan ‘gewoon knippen en plakken’. Wil je kans maken op deze leuke knutselset? Laat dan hieronder een reactie achter waarin je vertelt waarom je wilt winnen, dan maak je kans.

De winnaar is Anneke Haas! Van harte gefeliciteerd, ik ga je mailen voor de afhandeling.

 

Reactie achter gelaten? Top, hop lekker door naar de volgende leuke site vol inspirerende decembercadeaus 123cadeauidee van Martine. Zelf wil ik ook meteen Martine haar mooie Lego Winkel de Brick King in Nieuwerkerk a/d IJssel tippen voor je inkopen, duurzaam en altijd uitdagend speelgoed. Mijn kinderen vinden het een feestje om daar een nieuwe doos bouwblokjes uit te zoeken!

Geniet van de bloghop en hopelijk tot ziens!

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Manon zegt:

  Knutselen is heerlijk, het liefst doe ik met ze mee!

 2. Marjo zegt:

  Dit is zo leuk voor mijn meisje, ik doe graag mee <3

 3. Femke Dekker zegt:

  Gaaf .. mijn dochter mag graag creatief bezig zijn. Zij zou heel blij worden van deze knutselset!

 4. Elle zegt:

  Hier worden mijn dochters (en ik zelf ook) heel blij van. Wat een leuke set van Totum

 5. Marian zegt:

  Ik doe mee voor oppasmeisje Geertje die erg van knutselen houdt!

 6. kempenaers anita zegt:

  doe zeer graag mee, daar kan ik iemand zeer blij mee maken

 7. Goele H zegt:

  Mijn dochter is heel creatief en gek op prullen en frullen. Ik doe graag mee voor haar.

 8. Baukje de Haan zegt:

  Ik doe graag mee voor Eva ze is gek op sieraden en dingen maken! Helaas lukt dat thuis niet altijd met een broertje en zusje die wat extra aandacht nodig hebben.Daarom vind ze het heerlijk om een middag bij haar opa en oma en tante te zijn. Zodat ze met hen gezellig van alles kan maken! Ze zou hier heel blij van worden.

 9. Ipie zegt:

  Mijn dochter is een echte creabea en maakt graag sieraden. Dit setje kennen we nog niet, maar ziet er erg leuk uit! Zou een leuk cadeautje voor Sinterklaas zijn, dus ik maak graag kans.

 10. Marianne zegt:

  Wat leuk, mijn dochter is dol op sieraden en knutselen, ze gaat dit erg leuk vinden. Hop hop op naar de volgende blog, zo leuk dit 😉

 11. Els zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn knutselende jongens, kunnen ze wat moois voor mij maken! en voor hun vriendinnetjes

 12. maaike zegt:

  Tja, welke tiener meid vindt dit nou geen leuke set om te winnen ;)! Die van mij waren in ieder geval super enthousiast toen ze de foto’s zagen op deze blog! Ik waag dan ook graag een kansje voor ze :D!

 13. Erika Panjer zegt:

  Wat ontzettend leuk ik geniet er ook zo van als mijn dochter aan het kleuren is of freubelen dus ik gun ghaar dit pakket zeker hoor

 14. Jess Kniest zegt:

  Ik volg je al een tijd dus dat is niks nieuws maar deze knutselset kende ik nog niet. Mijn dochter is dol op sieraden, glitters en knutselen dus voor haar waag ik graag een kans!

  1. Marguerita zegt:

   Leuk dat je meedoet Jess!

 15. Francis Akerboom zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn dochters. Die zijn gek op knutselen, freubelen en zelf dingen maken die je ook nog kunt dragen. Geweldig!

 16. ramona van leeuwen zegt:

  Dat corona hakt erin hé , maar wat fijn dat je er weer “bent” nog lang niet helemaal natuurlijk maar wel weer op weg naar. En ik heb gelezen hoe je het bloggen bent begonnen, wat een stap, die ik graag zou willen zetten, maar een maandelijks loon is wel wat ik nodig heb, misschien kun je eens een kijkje geven in een blog wat er allemaal bij komt kijken en hoe je een blog kunt beginnen? lijkt me super om te lezen.
  Hoe heten je meiden op tiktok? ,mijn dochter twaalf voor wie ik ook graag meedoe met je winactie zit ook op tiktok, en het volgen van meiden van haar eigen leeftijd is beter dan allerlei volwassenen vind ik.
  mvg
  ramona

  1. Marguerita zegt:

   Ha Ramona, ze zitten op mijn account omdat ik alle chatberichtjes wil controleren: @marstyle78 (zelf doe ik er niet heel veel mee, maar het is wel leuk). Als je mijn weekoverzichten leest krijg je al wat inkijkjes achter de schermen, maar dit artikel is misschien een leuke leestip? https://marstyle.nl/2019/05/27/zzp-update-hoe-combineer-ik-mijn-blogger-jetset-leven-met-geld-verdienen/

 17. janneke zegt:

  heel leuk voor mijn zoontje

 18. Chantal zegt:

  Wauw! Leuke actie. Ik doe graag mee voor Femke. Super cadeau voor de feestdagen!

 19. Iris Bakker zegt:

  Helemaal gek op knutselen hier, dus ik doe graag mee

 20. Melissa Van Stipdonk zegt:

  Superleuk. wij zijn gek op knutselen; niet alleen de kids maar ik ook. we maken graag kans samen 😉

 21. Kim zegt:

  wij knutselen wel graag dus waag graag kansje

 22. Marieke zegt:

  Super leuk dat vinden onze drie kinderen geweldig lekker knutselen. Super leuk ik doe graag mee

 23. Trotsema fati zegt:

  Super toffe actie! Hier waag ik super graag een kansje op voor mij dochter die echt gewoon dol is op juwelen voraal als die nog helemaal zelf kan maken, gewoon geweldig ??

 24. Nele zegt:

  Ik doe graag mij voor mijn dochtertje, ze is graag creatief bezig. Juweeltjes maken voor haar en de mama vind ze super.

 25. Marian B zegt:

  Heerlijk dat knutselen! Mijn dochter is hier (helaas) nog iets te jong voor. Maar mijn nichtje (ze is ook bijna jarig) houdt ook erg van creatief bezig zijn. Voor haar doe ik graag mee.

 26. Monique Druijf zegt:

  Met een moeder die haar goudsmids diploma heeft en in een antiquar werkte is de liefde voor glitters met de paplepel ingegoten ? . We zijn altijd wel creatief bezig. En het huis ligt net als bij jullie vol met creatieve projectjes/ ook wel rommel ?. Of ’t nu lego is, een plaat met gekleurde pajetten die je adhv speltjes vast prikt in een voorgedrukte afbeelding of wat dan ook. Ideeën genoeg om ons heerlijk in uit te leven. Toch blijft de liefde voor sieraden het grootst. Deze winactie is zo tof ??? omdat we dit nog helemaal niet kennen. We laten ons hier zeer graag mee verrassen en deze mama zit zeker daarbij aangeschoven ?. Klaar om de buurtkinderen aan te steken met al dit leuks! Shine bright like a diamond ?? hele leuke winactie die we zeker niet aan ons voorbij konden laten gaan.
  Je wijze van schrijven staat mij zeker aan! Leuk. Ik ben zeker een nieuwe volger. Merci en succes. Keep us busy ?

  1. Marguerita zegt:

   Dankjewel Monique en iedereen die graag glittert is van harte welkom op mijn blog! Gezellig!

 27. Super leuk ik doe weer graag mee voor mijn knutselende dochter en haar mee knutselende buurmeisjes

 28. Nadia zegt:

  Super leuk! Hier helaas geen dochters… Wel een zoon die van knutselen en glitters houdt, maar dat gaat niet met beleid. Een pot lijm en glitters is binnen 10 minuten leeg en dan is het kunstwerk klaar! Hij glittert ook lekker door het leven… 🙂 Ik dacht ik hop even langs!

  1. Marguerita zegt:

   Jongens mogen net zo goed glitteren als meisjes. Heerlijk als ze zo los kunnen gaan met de lijm en glitters! Beetje sprankelen doet een mens goed.

   1. Nadia zegt:

    Hahaha dat zeker! Zo’n setje is alleen echt niet aan hem besteedt ben ik bang, hij gaat vooral voor groot en veel! Inderdaad lekker glitteren en sprankelen, is al genoeg naars in de wereld ☺

 29. Marloes F zegt:

  Mijn dochter is dol op knutselen en houdt steeds meer van glitters. Met dit pakket kan ze de mooiste sieraden maken en dat gaat ze geweldig vinden.

 30. vessen zegt:

  Graag. Leuk gebaar.

 31. Dennise Dubbeldam zegt:

  ik doe graag mee voor mijn jongste dochtertje die knutselen helemaal geweldig vind ook wij zitten vaak aan de tafel heerlijk te knutselen♡

 32. Lynn Brekelmans zegt:

  Ik wil dit heel graag winnen voor mijn kleine meid, omdat ze dol is op knutselen en aangezien in de speelgoedboekjes alle knutselpakketten die erin stonden werden aangewezen weet ik zeker dat ze hiermee heeel blij zou zijn! En stiekem vind ik het leuk om ook een beetje mee te helpen 😉

 33. Lida zegt:

  Heerlijk van die glinstertjes gaan onze ogen ook glinsteren/stralen . Het ziet er zo mooi uit, de verpakking alleen al prachtig. Hier kunnen ze uren SAMEN mee knutselen en versieringen maken. Zo uit school, van de sport aan tafel en dan wat moois maken . Heel erg mooi ze zouden zelf gaan stralen.

 34. Sjoerd hendrikse zegt:

  Wat leuk zeg! Ook hier is het altijd gezellig als onze meiden aan het knutselen zijn. Dit zouden ze helemaal geweldig vinden! ??

 35. Saskia zegt:

  Leuke set van Totum. Ik doe niet mee met de winactie. Ik hopte gewoon even langs. Succes met deze leuke bloghop

 36. Natasja zegt:

  Wat leuk! Dit vind ik echt een heel mooi cadeau voor mijn oudste dochter. Ze freubelt graag. Dit heeft ze nog nooit gemaakt. Maar ze is gek op sierraden. Leuk.

 37. Linda Smeets zegt:

  Wat een leuke set! Ik doe graag mee voor onze dochter daar ze ontzettend goed haar best doet op school en prachtige punten behaald. Maar daarna is natuurlijk ook ontspanning nodig en dan is haar favoriete bezigheid: knutselen/creatief bezig zijn. Kortom, ik doe graag mee en hoop haar met deze set te mogen verrassen.

 38. Suzanne Hin zegt:

  Ik vind jouw blogs altijd heel prettig om te lezen, omdat ik er vaak ideeën opdoe voor mijn meiden (van 11 en 7 jaar). Vooral de oudste is dol op knutselen dus die zou dit heel erg leuk vinden en haar jongere zusje wil alles doen wat haar grote zus doet. Dus zouden ze met dit pakketje lekker samen aan de knutsel kunnen.

  1. Marguerita zegt:

   Dank voor je compliment Suzanne ?

 39. Bets zegt:

  Wat super leuk is dit, door deze Sinterklaashop kom ik op blogs die ik eerder nog niet kende. Ik doe maar wat graag mee voor deze super leuke Sparkling Jewellery Set!!

 40. Kelly Aarts zegt:

  Tja… deze actie kan ik toch niet overslaan. Mijn meiden zijn denk ik net zo gek op knutselen als die van jou en geen knutselsetje is veilig 😉

 41. G.T. zegt:

  Leuk dat je ook meedoet met de bloghop!
  Ik maak graag kans op de knutselset. Ik denk dat mijn zoontje het erg leuk zou vinden. Niet heel traditioneel, maar hij is dol op alles met glitters en geeft er -heerlijk- niks om of het dan voor meisjes of jongens is. Ik zou wel met hem willen knutselen!

 42. inge zegt:

  ik heb een echt knutselmeisje in huis dus die zou dit heel tof vinden. En leuk dat jij ook meedoet met de bloghop. Veel plezier en succes.

 43. Marian zw zegt:

  Echt iets voor mijn dochter, hoe meer glitters, en frummels hoe beter. Dit gaat ze een super leuk cadeau vinden. En anders moet het maar op haar lijstje voor haar verjaardag einde van deze maand!

 44. Nynke B zegt:

  In deze tijden van wat minder activiteiten buiten de deur, is knutselen van harte welkom.

 45. Tamara zegt:

  Totum is tof! Ik doe mee voor onze knutselmeisjes. Leuk blog, Marguertia!

 46. Claudia Diependaal zegt:

  Ec3bt leuk weer eens een hop! Dit is voor mij dit jaar de eerste die ik ga doen! De rest heb ik gemist. Ook niet lekker in mijn vel ect! Fingers crossed. Leuk pakketje voor de kleinkindjes!

 47. Onze tweeling Eva en Lucas zijn dol op knutselen net zoals ik dus ik doe dan ook graag mee voor ze aangezien ze 5 december jarig zijn 😀

 48. Kristel Gubbels zegt:

  Lijkt me echt super leuk voor onze dochter Noor. Ze is creatief en gek op sieraden. Een perfecte combinatie 🙂

 49. Majonne Twigt zegt:

  Mijn dochters knutselen niet zo heel veel meer tot mijn spijt, maar dit is wel heel leuk en van sieraden houden ze wel. En vinden ze het echt niets, ga ik zelf lekker freubelen 😉

 50. Mijn nichtje Amaly is een echt meisje/meisje, favoriete kleur roze, favoriete film frozen, favoriete dier een pony, glitters, leuke hippe kleertjes, kortom deze knutselset past haar helemaal.

 51. Nelly zegt:

  Een leuk cadeau voor mijn creatieve dochter

 52. Marina zegt:

  Super leuk voor onze dochter van 6. Die kan de hele dag wel knutselen.

 53. Christa zegt:

  Creatief bezig zijn is altijd goed! Daarom waag ik graag een kansje op deze leuke prijs 🙂

 54. Diny Frijters zegt:

  Leuke actie! Zowel moeder als dochter vinden het geweldig om te knutselen en we doen dan ook graag mee.

 55. Wendy van vliet zegt:

  Wat leuk!! Ik doe graag mee voor mijn creatieve meisje! Super leuke blog trouwens!

 56. Deborah zegt:

  Vanuit Dordt doe ik graag mee voor mijn 2 dochters!

 57. Jolijn Grootendorst zegt:

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter. Als ze niet achter een boek verstopt zit is ze wel aan het knutselen. Vandaag net lootjes getrokken en ze is meteen aan de slag gegaan voor de surprise.

 58. Cindy Framke zegt:

  Oh gaaf zeg! Mijn meiden zijn gek op knutselen. En vooral sieraden maken. Deze set zullen ze geweldig vinden. Ik doe heel graag mee.

 59. Melanie zegt:

  Dit zou onze dochter ontzettend leuk vinden!

 60. Danielle van de Donk zegt:

  Ík wil graag winnen voor onze dochter die knutselen helemaal geweldig vind. Hier zou ze dus super blij mee zijn

 61. Judith zegt:

  wat super leuk zeg, net even de review gelezen; mijn zoontje en zijn nichtje freubelen graag samen en als het glimt dan valt het zeker ook bij hem in de smaak lol

 62. Oma Will zegt:

  Leuk weer zo’n bloghop. Doe elk jaar graag weer mee.
  Voor mijn kleindochter doe ik graag mee voor de Sparkling jewellery set.
  Dat vindt ze vast heel leuk , knutselen doet ze graag.
  Corona met een zware longontsteking, wat heftig moet dat geweest zijn.
  Ik wens je van harte beterschap en dat je weer alle energie terug krijgt.
  Ik volg bloglovin , groetjes, Oma Will

 63. Marijke zegt:

  Wie mijn naam zegt, zegt steevast glitter, prullemie, knutselmie en kleuterjuf. Al van kindsaf dol op glitters, frullen enz. Dit zou ik dan ook graag uitproberen met mijn vier nichtjes en petekindjes, vijf meisjes, kan niet stuk❤️ op 17 november ben ik jarig, wie weet brengt me dit geluk ?

 64. Marieke zegt:

  Succes met de bloghop!

 65. mirremeid zegt:

  Wat een leuk begin van het weekend. Deze Sinterklaashop is echt ontzettend leuk en wat een mooie prijs, de Sparkling Jewellery Set daar zou ik mijn dochters helemaal blij mee maken. Heel veel succes met de actie! Ik hop weer even verder!

 66. Miriam zegt:

  Mijn meisjes zijn gek op knutselen en op sieraden, dus ik doe mee voor onze twee kanjers!

  1. Lisette petronilia zegt:

   Ik ben zelf helemaal niet zo creatief, maar onze dochter is juist het omgekeerde. Ik vind het geweldig om te zien wat ze voor mooie dingen maakt! Zij zou hier zeker weten dolgelukkig mee zijn en ik ben heel benieuwd wat ze voor mooie creaties zal maken

 67. Wendy Steghuis zegt:

  O wauw wat een gave manier om sieraden te maken. Daar zou mijn dochter (en stiekem ook mijn zoon?) heel blij mee zijn! ??

 68. Anneke Haas zegt:

  Wat een leuke eerlijke blog. Ik kende je niet, maar ik vind dit nu al leuk! En uiteraard doe ik graag ook mee met de winactie voor mijn dochters

  1. Marguerita zegt:

   Dankjewel Anneke, wat een heerlijke reactie om te lezen ???

 69. Mariska kools zegt:

  Super leuk voor onze 2 meiden. Kunnen lekker uren aan tafel zitten knutselen en freubelen.heerlijk om te zien. ???

 70. elisabeth maria martina zegt:

  voor een echte creabea kleindochter een prachtig kado

 71. Mara zegt:

  Voor mijn kleindochter zou dit echt heerlijk zijn! Ze wordt bijna 8 jaar en vraagt alleen maar kraaltjes voor haar verjaardag! Er staat verder niets op haar verlanglijstje en dan komt Sinterklaas ook nog voorbij! Wat zou zij hier blij mee zijn! De winnaar is een geluksvogel!

 72. wendy Van De Reyd zegt:

  maak graag een kansje voor mijn dochter sharona , ze word volgende maand 10, zou leuke verrassing zijn, ze is gek op juwelen en knutselen , de ideale combinatie dus ,, deze mama duimt heel hard mee alvast

 73. Noortje zegt:

  Ik zou deze graag willen winnen voor mijn dochter die graag creatief bezig is.

 74. Anna Wienen zegt:

  aaaah gaaf ik doe graag mee

 75. Erika van koert zegt:

  O dat ziet er leuk uit ! Ik doe graag mee voor mijn dochter Elin. die is nu nog hele dagen lekker buiten aan het skeeleren maar als het daar echt te koud voor wordt vind ze het heel leuk om te knutselen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.