Totum knutselset: Juwelen maken met gekleurd schelpenzand

Wat zijn nu leuke knutselsets van meisjes rond de 10 jaar? Knutselmerk Totum heeft speciaal voor deze (bijna) tieners, die zelfstandig uit de voeten kunnen met een goede knutselhandleiding, de Bling Bling lijn ontwikkeld. Mijn 8-jarige koos verschillende sets uit die ze graag wilde proberen. Als eerste de review van de Sparkling Jewellery set, waarmee je sieraden maakt met gekleurd schelpenzand…

totum bling bling jewellery knutselset
Zelfgemaakt, deze mooie ketting. Met schelpenzand…

Voor de liefhebber: deze Sparkling Jewellery set zal ik verloten op 14 november als de Sinterklaasbloghop online komt. Een linkcirkel met leuke blogs die allemaal een sinterklaascadeautje gaan verloten met een waarde tussen de 15 en 30 euro. Een flink prijzenpakket dus, want er doen veel titels mee! Deze Bling Bling set koop je hier bij Bol.com voor 21,79 euro. Het is dus een wat duurdere set.

Wat zit er in de Sparkling Jewellery set van Totum?

Allereerst zitten alle Bling Bling knutselsets in een mooi, glinsterend bewaarkoffertje met slotje. Hier kun je dus al je knutselspullen of andere schatten (scrunchies, stickers, verzamelkaartjes, knikkers…) in bewaren. De doos ziet er heel leuk uit en verdiend een plekje in het zicht op de slaapkamer van de eigenaresse!

 • 2 miniflesjes
 • Verschillende bedeltjes
 • 1 halsketting
 • 4 kettingdelen
 • 5 kleuren schelpensnippers
 • 2 sluitinkjes
 • Koord van imitatie suède
 • Lijm
 • Metalen ringetjes
 • Handleiding (met de knutselinstructie in plaatjes, dus lezen niet noodzakelijk)

Wat vonden mijn dochters van 8 en 9 jaar hiervan?

Het was natuurlijk sowieso één groot feest met het uitpakken van de doos review items die we van Totum hebben gekregen. Ik bedoel: knutselspullen! Niets leuker dan dat, toch? Deze Sparkling Jewellery set heeft wel iets weg van epoxy hars. Zo zien de juwelen er na het lijmen ook wel uit, maar bij opdrogen zakt de lijm in. Er komt dus geen glanzend bolletje over het schelpenzand te liggen. Als eerste werden de flesjes gevuld met gekleurde korreltjes. Ziet er wel een beetje hekserig en cute uit tenslotte, zo’n ieniemienie klein flesje. Daarna gingen ze met de juwelen, oftewel kettinghangers en sleutelhangers, aan de slag. Heel geconcentreerd. Ze vonden het erg leuk, om dat dit een knutselvorm is – gekleurd zand lijmen – die je niet elke dag toepast. Weer eens iets anders én je kunt daarna de sieraden zelf dragen. Bijvoorbeeld als je naar oma op visite gaat!

totum knutselsets
Een hele tijd terug mocht de jongste knutselsets uitzoeken bij Totum. Nu waren ze binnen. Het leuke? We mogen ze allemaal verloten. Op TikTok loopt de eerste winactie al, bij 150 volgers kiezen de dames een winnaar uit de reacties. Hun eerste eigen winactie, die ze zelf mochten verzinnen en posten. Erg leuk!

Nu al winnen?

Op ons TikTok account @marstyle78 hebben de meisjes een winactie staan met deze Bling Bling Jewellery set. Zodra we 150 volgers hebben, wordt deze prijs verloot onder de TikTok reacties!  Over het algemeen beheren de meisjes dit account zelf en kijk ik een beetje mee. Superleuk dus wanneer je jouw eigen kind met account daar laat reageren. De content is meer geschikt voor leeftijdsgenootjes van de dames dan voor volwassenen, haha.

Zijn jouw kinderen ook zo verzot op knutselen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Judith zegt:

  super leuk zeg, mijn zoontje en zijn nichtje freubelen graag samen en als het glimt dan valt het zeker ook bij hem in de smaak lol

 2. Oma Will zegt:

  Ja, mijn kleinkinderen houden ook allemaal van knutselen.
  Heb het op mijn verlanglijstje van Bol gezet.
  Leuke cadeautjes voor onder de Kerstboom.

 3. amb van leeuwen zegt:

  wat een leuke knutsel set

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.