Keek op mijn Week: socializen, radio interview, koken & boksen en naar Puy du Fou

De zon brak weer door deze week, hoe fijn! Mijn weekend zat vol met gezelligheid omdat het daar de hoogste tijd voor was. Verder weer van alles gedaan en ook voor de kinderen was het een drukke week met schoolreisje, een workshop en de schoolfotograaf. Onze week eindigen we in Frankrijk…

In de zon op een terras

Zaterdag deed ik wat werk en huishouden en haalde daarna vriendin Margriet op die ik al veel te lang niet gesproken had. We reden gezellig naar Reeuwijk om daar lekker in de zon op het terras bij te kletsen. Met een stukje gebak, uiteraard. Jummie! Voor normale mensen zou dat misschien al genoeg gezelligheid zijn, maar ik prop mijn weekenden zonder kinderen altijd helemaal vol. Thuis dus nog heel even wat werk gedaan en toen op de fiets naar De Munt, waar ik voor Moederdag met mijn ouders had afgesproken. Vorige week zaten we tenslotte op de camping. Gezellig om zo even lekker bij te kletsen zonder dat mijn kinders erbij waren. Grappig ook, want het blijft een dorp: zowel buren van mijn ouders als mijn eigen buren kwamen we tegen in het restaurant. Hahaha.

auto wassen
Was lekker weer om de auto te wassen, dus even aan de slag bij de wasboxen en nu blinkt hij weer.

Kinderverjaardag en auto wassen

Zondag zette ik de gezelligheid nog even voort. Gezellig naar een kinderverjaardag en daar lekker kletsen. Daarna de auto gewassen en thuis achter de laptop gekropen. ’s Avonds maakte ik nog even een korte wandeling en kon ik bij mijn oom en tante aanschuiven voor een heerlijk schaaltje aardbeien. En ook weer lekker bijkletsen natuurlijk. Heb dit weekend niet echt foto’s gemaakt, maar dat vind ik af en toe ook wel even prima. 

selfie radio bodegraven
Even een selfie met Wilco van Radio Bodegraven, we kennen elkaar van de sportschool 🙂

Interview met Radio Bodegraven

Maandag keihard werken omdat de kinderen deze dag niet bij mij zijn. De meisjes waren vandaag op schoolreis. Ik ging lekker door, maar in de middag had ik een break. Wilco van Radio Bodegraven stond voor de deur om mij te interviewen over mijn werk als blogger. (Kijk dit stuk schreven ze ter aankondiging op hun site, cool huh?) Is eigenlijk ook werk, maar in plaats van achter de laptop zat ik nu achter de keukentafel met een microfoon. Leuk om eens te doen! Hopelijk zitten er een paar luisteraars tussen die mijn blog leuk vinden en me willen volgen.  

bruiloft

Oh en voor de meelezende familieleden: ja, dit was inderdaad de dag dat ik 14 jaar geleden in het huwelijksbootje stapte en de 2e keer dat dit niet werd gevierd. Ik realiseerde het me een dag later pas. Drukke, leuke dag gehad.

Wimpers en bij mijn ouders eten

Dinsdag had ik even me-time bij de wimpersalon in Woerden. Mariëlle zorgde ervoor dat ik er weer fabulous uitzag en ik heb haar weer bijgepraat over de soap van mijn liefdesleven. En nee, dat deel ik niet op mijn blog maar als je me in wilt huren als spreker en daar goed voor betaald kan ik best met humor een paar uur vullen met interessante verhalen. Je maakt wat mee zal ik maar zeggen en bij Mariëlle kan ik dat allemaal kwijt. Daarna thuis hard aan de bak terwijl mijn schoonmaakster ervoor zorgde dat alles schoon, fris en netjes was voor als de meisjes thuis zouden komen. Mijn ouders hadden de meisjes uit school gehaald en ze mochten daar blijven spelen. Rond etenstijd kon ik daar fijn aanschuiven en was het een gezellige boel. 

Kreeg in de middag deze foto toegestuurd van mijn dochter die haar zusje en opa op de foto zette tijdens het schaken. Als je kinderen je mailen, worden ze echt groot haha. (Whatsapp hebben ze nog niet.)

Sportieve dag

Woensdag was een sportieve dag. Met de meisjes op school en de boodschappen in huis, fietste ik naar de sportschool. Even aan de spieren en conditie werken en natuurlijk de nodige gezellige praatjes maken met andere sporters. De meisjes waren die middag aan de beurt. Via het Bravo-programma van de gemeente hadden ze zich aangemeld voor de workshop ‘koken en sporten’ bij Koksvisie. Ze gingen boksen, bananenbrood bakken en smoothies maken. Heel enthousiast waren ze hierover! En we belden direct hun papa op dat hij één van de bananenbroden die ze gebakken hadden op kon halen als hij uit zijn werk kwam. Zo konden ze hem ook nog even knuffelen en wat waren ze trots op hun baksels. Echt leuk dit!

Stemmen en twinnen

Donderdag kwam de schoolfotograaf en ik had wat outfits gescoord bij Mini & More (houd nog steeds van die outletwebshop). Onder andere 3 dezelfde setjes van Levv Girls waardoor ik nu met mijn dochters kan twinnen. Of tripletten. Of whatever. Gewoon omdat het kan. En omdat het stiekem best leuk is. De zussenfoto’s kunnen ze helaas niet maken omdat wij morgen in het vliegtuig zitten, maar vond het toch leuk als de dames hetzelfde aan hebben op de schoolfoto. De jongste droeg er haar roze Naturino’s bij, de oudste haar zwart leren Naturino’s en ikzelf mijn roze Rehabs en het viel een aantal mensen direct op dat we alle drie hetzelfde aanhadden. Best grappig.

In de school bevond zich bovendien het stemlokaal. Vorige keer heb ik mijn stemplicht verzaakt. En heb ik me op zitten vreten omdat die vrouwonvriendelijke creep toen won, en dat ging me nu dus even niet gebeuren. Frans Timmermans for the win, hoop ik. 

Puy du Fou

Vrijdag komt dit weekoverzicht online. Weet nog niet precies hoe de dag gaat lopen, maar we worden vroeg in de ochtend naar Schiphol gebracht door mijn vader. Heel spannend om voor het eerst als single mom met de meisjes te gaan vliegen. Deze week druk geweest met al het papierwerk dat daarbij komt kijken, inclusief de benodigde vrijstelling van de leerplicht in het kader van mijn werk als ZZP-er. Dit weekendje weg hebben we namelijk niet zelf geboekt, we zijn uitgenodigd door hét pretpark van Frankrijk waar je een keer geweest moet zijn: Puy du Fou en slapen daar vanavond in een kasteel. Dit is het park dat heeft meegewerkt aan de Raveleijn show in de Efteling. Het is ook niet zomaar een themapark: hier geen achtbanen en andere attracties, maar alleen maar shows en dorpen van vroeger! Tickets voor een volwassene koop je vanaf € 36 en tickets voor een kind vanaf € 26. Dit park heeft al een paar keer de award voor beste themapark ter wereld gewonnen. Very excited dus, volg me op instagram waar ik veel wil posten. Uiteraard volgt er een uitgebreid verslag. Extreem dankbaar dat mijn dochters en ik zoiets gaafs mogen beleven.

Wel even nieuwsgierig: was jij al bekend met Puy du Fou? Eens geweest of over gehoord?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Kelly Aarts zegt:

    Bedankt! ?
    En heel veel plezier dit weekend!

  2. Tamara Schellekens zegt:

    Zoals je bent, ben je een kanjer. Hard work pays off. Geniet ervan in Frankrijk. Alle dingen zijn spannend en de eerste keer, maar je kunt het! Ga zo door! Ik blijf kritisch op je, geef af en toe feedback, maar je bent goed bezig. Zo’n interview is mooie publiciteit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.