OOTD: Lief! en Naturino

Inmiddels begint het aardig koud te worden, maar afgelopen weken was het regelmatig prima bodywarmer weer met dat fijne felle zonnetje! Borgvest of dikke trui eronder en lekker buiten spelen. Wij kregen van Lief! een omkeerbare bodywarmer uit hun nieuwe wintercollectie en we matchen ze met nette lage laarsjes uit de laatste schoenencollectie van Naturino. Hier gedragen onder een rokje, maar kan ook heel goed onder een jeans.

Dat je de bodywarmer aan 2 kanten kunt dragen, vindt vooral dochterlief erg prettig. Ze is erg bezig met haar kleding en probeert af en toe een nieuwe trend te zetten in haar klas (erg schattig). Omdat we voor mijn werk natuurlijk geregeld iets nieuws mogen uitzoeken, heeft ze er inmiddels een duidelijke mening over ontwikkeld en is ze duidelijk in haar eigen gevoel voor stijl. De roze kant is bij haar dan ook favoriet, deze matcht het leukst bij het door haarzelf uitgekozen setje van Shoeby dat ze op de foto’s draagt: het army plooirokje en de matchende mosgroene tregging. (Een tregging is iets dikker dan een legging.) De longsleeve die ze erbij draagt komt van Bomba of Kidz Art (weet ik even niet uit mijn hoofd, ligt nu bij haar papa.)

Bodywarmer is ideaal

In de nazomer, herfst en straks de lente, is een bodywarmer ideaal. Ze hebben hun armen vrij om lekker te spelen (of in de natuur te wroeten) en het is niet zo warm als een jas. Beperkt de bewegingsvrijheid ook minder. Mama vindt het echter wel zo fijn dat met hier en daar koude wind hun lijfje warm gehouden wordt, ook al rennen ze zichzelf vaak wel warm.

Lief! heeft in haar winterjassencollectie overigens ook hele leuke ski-pakjes. Te schattig en heel praktisch mocht het gaan sneeuwen. Skipak aan, emmertje en schepje erbij en lekker spelen in de tuin. Mijn kinderen zijn bijna te groot voor dit leuke merk, maar vooral toen ze zo rond maat 92 zaten kocht ik het heel veel! De kleding is van goede kwaliteit en vaak ook heerlijk zacht. Blijft mooi in de wasmachine.


Stoer en toch girly met Naturino

Vanwege de stoere smaak van mijn grote meid in groep 5, koos ik bij Naturino deze lage zwarte laarsjes uit. Stoer maar ‘vrouwelijk’. Ik zou ze zelf ook dragen (en dat kan ook, want ze zijn er ook in maat 38 – mijn dochter draagt hier maat 32). We zijn hier in huis fan van dit schoenenmerk: Naturino maakt kwaliteitsproducten die goed zijn voor voetjes in de groei. Deze laarsjes zijn gemaakt van echt leer met een rekbaar elastiek aan de zijkant waardoor je ze makkelijk aan en uit kunt trekken. Als stoere touch zit er een dik profiel onder de zool. Gaaf zijn ze hè? En ze passen overal bij: jurkjes en broeken.


Kijk voor meer informatie op de sites van Lief! en Naturino. Shoppen doe je bijvoorbeeld hier.

Meer over kindermode lezen?

Vind jij een bodywarmer ook een basic musthave voor de garderobe van je kinderen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.