6 nieuwe baby musthaves!

Als mama van een zoontje van 15 maanden oud kan ik je vertellen welke producten ik inmiddels een jaartje gebruik, wat ik fijn vind en wat niet. Er zijn al genoeg luiers verschoond, traantjes gedroogd en babyhoofdjes ingesmeerd! Kijken jullie mee naar de nieuwe producten die ik mocht testen?

Gastblog door Liesbeth Dorresteijn

ellas kitchen puffs

Food voor kleine foodies!

Al eerder schreef ik in dit artikel wat ons zoontje graag lust en hoe wij het leren eten van hapjes, stukjes en maaltijden hebben aangepakt. Inmiddels eet ons kleintje met de pot mee. Daarbij proberen we zo min mogelijk zout of voorbewerkte producten te gebruiken. Tussendoortjes wil ik nog zo gezond mogelijk houden. Ella’s Kitchen heeft weer nieuwe producten op de markt gebracht die ons zoontje mocht proeven! Het zijn knijpzakjes met spannende smaaksensaties en carrot+parsnip maize puffs.

ellas kitchen puffs


Ons zoontje eet graag banaan. Hij eet zo een hele gepelde banaan op en wil dan nog meer! Ook andere vruchten vindt hij lekker, maar dan het liefst als moes! Knijpzakjes vind ik daarom voor de afwisseling en voor onderweg ideaal. Hij is er ook echt dol op. Ik heb een hervulbaar knijpzakje dat vaak mee gaat onderweg en waar ik gepureerde fruithapjes in doe. Maar kant en klaar is ook heel fijn! De knijpzakjes van Ella’s Kitchen in de smaakcombinaties – mango’s met peren en papaja –  worteltjes met doperwten en boerenkool – en – paprika met zoete aardappel en appel- werden dan ook met vreugde ontvangen! Je kan er voor kiezen de inhoud op een lepeltje te knijpen en dan aan je kindje te geven of direct uit het knijpzakje. Ons zoontje doet dit inmiddels met gemak zelf! Fijn is dat de inhoud van de knijpzakjes uit 100% biologische producten bestaat. Geen rotzooi dus. De zakjes zijn bij verschillende supermarkten te koop voor 1,69 euro.

ellas kitchen

Ook de carrot+parsnip maize puffs vallen hier in de smaak. Deze kun je vanaf 6 maanden geven. De maisknabbels met wortel-pastinaaksmaak zien eruit als chips. Een goed alternatief voor ons kleintje als wij dus een zak zoutjes opentrekken in het weekend! Hij kan deze ‘chips’ makkelijk zelf pakken en vasthouden. Er op bijten of op sabbelen, de sticks kraken en smelten op de tong. Een fijn alternatief en een lekker buikvullertje! De maissnacks zijn 100%biologisch, veganistisch en zitten in een hersluitbaar zakje van 20 gram. De prijs per zakje is 1,19 euro.

Blije bolleboosjes en billetjes!

Van Derma kregen we baby doekjes -wet wipes- en beschermende zalf om te testen. De doekjes hebben we gelijk in gebruik genomen en bevallen heel goed. Ze zijn niet te nat en niet te droog. Je kunt er fijn een babysnoetje mee afvegen en ook vieze handjes worden weer helemaal schoon. Voor de babybilletjes zijn deze doekjes ideaal omdat ze geen parfum, parabenen en kleurstoffen bevatten. Er zullen dat ook geen huidirritaties optreden bij het gebruik van deze doekjes. De Derma Baby Doekjes hebben ook het Asthma-Allergy Denmark label ontvangen en het Nordic Ecolabel. De doekjes zijn stevig en prettig in gebruik. Ons pak is al bijna op!

derma

De Baby Beschermende zalf is een waterafstotende zalf zonder zink en met voedende en verzorgende eigenschappen. De zal legt als het ware een beschermend laagje op de huid, terwijl de huid toch door kan ademen. Je kan de zalf gebruiken voor de billetjes, maar ook rond de mond van je kindje en op de schrale wangetjes. Dit product zal, zeker als het weer kouder buiten wordt, goed van pas komen!

derma

Derma is een Deens merk en zij maken ook babyolie, baby shampoo, baby crème en baby zonnelotion. Allemaal producten die huidvriendelijk zijn en zonder onnodige chemicaliën.
Een pak met 64 baby doekjes kost 2,99 euro.
Een tube van 100 ml zalf kost 4,90 euro.
De producten zijn te verkrijgen bij Etos, AH en PureNordic.

Name-tags!

Naamstickers, je kunt er niet genoeg van hebben! Sinds ons zoontje naar het kinderdagverblijf gaat doen wij op zijn spulletjes speciale nametags. Onze zoektocht naar tags die ook in de wasmachine en vaatwasser blijven zitten kwam al snel uit bij MyNametags. De gekleurde stickers die zij leveren kunnen namelijk op kleding en op spullen. Zo labelden wij als eerste zijn favoriete knuffel die meeging naar het kinderdagverblijf, zijn eigen flessen en speen en zijn jasje. De labels die wij destijds bestelden zitten er nu een jaartje op en zijn nog even mooi als toen! Nu mocht ik nog een velletje ontwerpen. Je kunt namelijk helemaal maken wat je zelf wilt en wat bij jouw kindje past. Denk even na over wat je op de tag wil. Alleen een voornaam, ook een achternaam of een telefoonnummer? Je kunt kiezen wat je wilt. Wij kozen dit keer voor zijn naam en dit schattige eendje. Dan kan hij zelf ook makkelijk zijn spulletjes terugvinden.
Een stickervel maak je online en kost 16,95 euro.

Deem Design

Als laatste een wagenspanner van Deem Design. Deze Amsterdamse winkel met handgemaakte organic baby accesoires heeft een webshop om van te kwijlen! Alle producten zijn eenvoudig van stijl, maar o zo mooi! En je kunt ze ook laten personaliseren. De blanke kralen die eraan zitten, het belletje en de ring, je kindje kan er lekker naar kijken en luisteren als je rondloopt met de kinderwagen. Ga zeker eens in hun webshop kijken als je een leuk, lief, mooi en verantwoord kraamcadeau zoekt!

deem design wagenspanner

Dit waren de nieuwe producten voor kleintjes die we mochten proberen! Naar welke ben jij benieuwd?

Lees ook: Liesbeth in de mamajury, review van blijfsokjes en een newborn mama’s favorieten

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.