Getest: KipKep blijf sokjes en Napper

Wie kent het niet, een baby die steeds zonder sokjes in de box ligt? Baby’s bewegen hun voetjes veel en snel, ze liggen regelmatig heerlijk te trappelen en daardoor gaan die kleine sokjes snel uit! Ook zijn ze op een gegeven moment zo lenig dat zelf sokken uittrekken vaste prik is, een leuk spelletje…

Gastblog door Liesbeth Dorresteijn

kipkep

KipKep blijf sokjes

KipKep heeft daar iets op bedacht: de blijf zitten sokjes. Deze stoere sokjes hebben speciale zones zodat er extra ondersteuning is en de sokjes niet zo snel uitgaan. Bij het trappelen blijven ze zitten en ook als je kindje gaat kruipen hoef je niet overal naar de sokjes te zoeken. De sokjes zijn te verkrijgen in de volgende maten: 0-6 maanden, 6-12 maanden en 12-18 maanden. Ze zijn per twee paar verpakt en kosten 9,95 tot 11,95 euro.

KipKep Napper luier-etui en verschoningsmatje

Als je met je baby op pad gaat moet je altijd de nodige voorzorgsmaatregelen nemen. Een luiertas vol met van alles en nog wat. Marguerita schreef eerder al over de luiertas van KipKep waar een speeldekentje/verschoningsmat aan vast zit. Ik heb zelf geen luiertas waar dat aanzit, dus ik prop van alles in de tas. Zo ook een verschoonmatje en luieretui. In de luieretui kunnen aan de ene kant verschoningsdoekjes. Door het handige vakje kan je makkelijk de doekjes pakken. Aan de andere kant kunnen de luiers. Het verschoningsmatje is niet te klein en lekker dik. Zo ligt je kindje veilig en zacht waar je hem of haar ook verschonen moet. De luier-etui kan ook in het verschoningsmatje. Zo hoef je helemaal geen luiertas meer mee te nemen! Ook zijn er in deze serie nappers te krijgen voor borst compresssen. De verschoningsmat kost 15,95 euro en de luieretui 12,95 euro.

Mijn ervaringen met deze sokjes

Ons zoontje is erg beweeglijk. Ik ben dan ook vaak op zoek naar verloren sokjes. Regelmatig zijn ze uit. Deze sokjes bleven wel zitten. Bovendien vind ik ze leuk om te zien en stoer en kun je ze makkelijk combineren met andere kleding. Bij mij gaan na het wassen de sokjes vaak pillen. Dit vind ik er niet zo mooi uitzien. Bij deze sokjes gebeurde dat niet! Ze blijven mooi. Ook na een paar keer wassen.
Wij zijn ook tevreden over het matje en de luieretui. Een leuk design, want het oog wil ook wat. En makkelijk mee te nemen en schoon te houden. Met een nat doekje kun je de mat makkelijk afnemen en als er echt grote ongelukken zijn geweest kun je de mat in de wasmachine wassen. Ons zoontje draait het liefst alle kanten op en daarom vind ik het fijn dat de mat wat groter is. Zo kan hij er niet heel snel van af rollen en heb je overal een schone verschoningsplek voor je kindje.

Winactie

In samenwerking met KipKep mag Marstyle een winactie organiseren! We verloten een setje sokjes voor meisjes en een voor jongens. Laat hieronder een berichtje achter waarin je verteld voor wie je kans wilt maken en in welke maat. Het helpt enorm wanneer je op social media regelmatig duimpjes of reacties achterlaat dus doe dat vooral nu ook. Wie weet ken je nog iemand met een kleintje waarvan de sokken altijd zoek zijn?

De winnaars zijn geworden: Chantal Obbink (meisje) en Lisanne van Uunen (jongen). Van harte, ik ga jullie mailen!

kipkep blijfsokjes

Leuke review Liesbeth! Ik gebruikte vroeger zelf stayups voor de meisjes maar die moest je over de sokjes doen. Dit is een stuk handiger. 

Zijn de zoekrakende sokjes voor jou ook een herkenbaar probleem?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Kelly zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn eerste zoontje. Als hij mama’s doorbloeding krijgt, dan heeft hij altijd koude voeten. 0-6 maanden.

 2. Oma Will zegt:

  Leuke sokjes voor het zoontje van mijn nichtje.
  Graag voor 12 maanden.
  Ik volg op Bloglovin en waag een kansje, als het nog niet te laat is.

 3. Linda zegt:

  Ben nieuwsgierig, is wel iets voor onze dochter (12-18m). Ben erg tevreden over de KipKep tegen krampjes. 🙂

 4. Anneke zegt:

  Handig! Hier een jongetje die veel op blote voetjes rondkruipt, omdat de sokjes altijd afzakken. Best zielig, want de vloer is zo koud! Ik ben erg benieuwd naar deze sokjes, doe graag mee met de winactie.

 5. Lindsey roosen zegt:

  Jaaaaa leuk voor mijn kleine Luuk! 6-12 maanden! Ben benieuwd of dit wel goed blijft zitten idd!

 6. Marian van Trigt zegt:

  Graag voor Rijk. 6 tot 12 maanden. Met zijn voetjes regelmatig sokken uit

 7. Wilma van Doorn zegt:

  Ik zou graag de sokjes willen proberen voor ons eigen kleine mannetje van 6 maanden. Het is een aardige drukte maker aan het worden en straks als hij gaat kruipen zullen de sokjes 6-12 maanden een uitkomst zijn!

 8. Nienke zegt:

  Sokken die blijven zitten zouden erg handig zijn. Mama van een tweeling en sokjes gaan regelmatig uit, hierdoor nu regelmatig onze zoon met sokken van onze dochter en andersom, of beide van elk paar 1 aan.

 9. Irene Niec zegt:

  Graag doe ik mee voor mijn kleindochter die in mei een zoontje verwacht, de maat 0-6 maanden zou geweldig leuk zijn

 10. Judith baarssen zegt:

  Ja graag! Net weer moeder voor de 2de keer geworden en was vergeten hoe irritant het is om steeds mijn zoontje zijn sikjes kwijt te zijn!
  Dus sokjes die blijven zitten zijn erg welkom.
  Ik ben benieuwd!

 11. Marja zegt:

  Het is best knap, maar onze dochter weet alle sokken uit te krijgen. Zo jong en nu al zo vaak dat ze het paar niet bij elkaar kan houden. Ik doe graag mee voor 12-18 maanden

 12. Mieke zegt:

  Heel leuk voor mijn dochter! Sokken in maat 12-18mnd alsjeblieft, als wij mogen winnen 🙂

 13. Michelle van der Wiel zegt:

  Ik doe mee voor mijn dochtertje. In huis heeft ze eigenlijk nooit sokjes aan nu omdat ze ze toch uit gooit. Lijkt me ideaal dus deze sokjes!

 14. Joran zegt:

  Ik hoop ook dat Tessa Pütz ze wint (meisjes 4/6-12mnd). Want als wij oppassen op Ellie en ze verliest een sok op de grond, dan liggen ze tussen alle sokken van mijn vriendin en dan wordt het écht een puinhoop…

 15. Francis Karstens zegt:

  Jaaaahhhh heel graag! Hoe vaak komt het niet voor dat ik mijn zoon Mack “compleet” in de auto zet en na een ritje van nog geeneens 5 minuten hem zonder sokken eruit haal?! Dit zou de oplossing zijn!

 16. wilmsen anita zegt:

  ik doe graag mee voor mijn buurvrouw die haar eerste baby verwacht

 17. sebastiaan troost zegt:

  wat een leuke actie van jullie dat willen wij allemaal.
  sokjes winnen voor je kleine prins of prinses.
  ja heel graag voor een meisje van 0,5 jaar

 18. Valentine Versichele zegt:

  Ik doe graag mee voor onszelf. Mijn zoontje verliest steeds maar sokjes en met dat koele weer is dat niet echt handig. Graag maat 0-6 maand voor een jongetje. Maar als ze echt aanhouden maakt mij de kleur niet echt uit 😉

 19. Jolanda van den Berg zegt:

  Ehm, ik wil graag mezelf!
  Wil dit weleens uitproberen, wordt gek van die sokjes!!
  Mocht ik winnen, dan graag maat 6-12 maanden voor een meisje ☺️

 20. Nadine zegt:

  Ik doe graag mee voor een meisje van 6 tot 12 maanden. Mijn kleine achternichtje!

 21. Lynn Mahieu zegt:

  Mijn dochtertje van 3 maand schuift constant met haar voeten tegen elkaar en geraakt zo dus aaaaltijd haar sokken kwijt. Wat een gedoe om ze steeds te moeten gaan zoeken! Deze lijken me dus heel handig om het ‘koude voeten probleem’ op te lossen! Ik vermoed dat ze in maat 0 tot 6 maanden zal vallen dan?…

 22. Corine zegt:

  De moeder van Tim en Isa! Ik dus! Altijd kwijt die sokken. Maat 27 of maat mini / newborn ?

 23. Martina Bakker zegt:

  Zei juist dat ik die sokjes ging bestellen voor onze kleine man van 6 maanden. Hij is heel handig in het uittrekken van zijn sokjes
  Dus ik doe graag mee met deze actie!

 24. Maaike zegt:

  Jaa die moeten we zeker hebben onze hond eet constant de verloren sokjes op. Ons zoontje van 7 maanden heeft ze nooit langer dan 2 min aan.

 25. Raaf Klein zegt:

  Dit zou mijn schoonzus erg fijn vinden voor haar dochtertje. Graag maat 12 – 18 maanden.

 26. Floor Verseveldt zegt:

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor ons zoontje wat wij dit voorjaar verwachten. Graag in de maat 0 tot 6 maanden

 27. Ilona zegt:

  De moeder van Emma. Oh wacht, dat ben ik zelf!? altijd mis ik wel 1 sok of, als ze het goed doet, allebei. Over de broek, onder de broek: het maakt niks uit! Dus ja, héél graag (maat 6-12 maanden)!

 28. Kris zegt:

  Een vriendin van mij is vorige week bevallen van haar eerste kindje, die heeft natuurlijk veel sokjes nodig! De kleinste sokjes heeft ze al maar maat 6-12 maanden zullen binnenkort zeker van te pas komen.

 29. Lindsy zegt:

  Jaa voor onze stampertje!!!
  Meisje 6-12 maanden. ?

 30. Fransien zegt:

  Voor mezelf! Mijn zoontje dan welteverstaan:). Ik ben er altijd 1 kwijt, staat zo zielig zo’n bloot voetje. Maat 6-12 maanden.

 31. Marjanne klees zegt:

  We doen heel graag mee voor ons mannetje maatje 0-6 maand. Hij houd niet zo van kou en hij is na een paar weken op de wereld te zijn al gek op zin kipkep pittenzak ? dus die gaat overal mee naar toe

 32. Vivian zegt:

  We gebruiken hier ook socks-on voor over de sokjes heen. Maar wat een gedoe, eerst de sok dan de socks-on. Heel handig dus een sokje die wél goed blijft zitten! Ben er erg voor om onze kleine meid deze te laten dragen. Zomers is niet erg die blote voetjes, maar nu…
  Haar maat is 12-18 maanden

 33. Marije zegt:

  Lijkt me super handig om sokjes te hebben die blijven zitten. Daarom doe ik graag mee voor mijn dochtertje

 34. Tamara zegt:

  Ik doe graag mee voor kleinzoon Maurits 6-12 maanden!

 35. Erika van koert zegt:

  Leuk ! Ik doe graag mee voor mijn zusje die ik mei bevalt van haar eerste . Graag de blauwe

  1. Erika van koert zegt:

   0 tot 6 maanden

 36. Esther N zegt:

  Tot wanneer loopt de winactie?! De baby kan elk moment komen en we weten nog niet wat t wordt haha. Ik doe dus graag mee voor sokjes maat 6-12 mnd, maar voor een jongen of een meisje? Tja das nog even lastig ??

 37. Tamara zegt:

  Dit lijkt mij heel handig, ik doe graag mee voor een jongen.

 38. Kimberley Rademaker zegt:

  Waar ik in 10 weken nog maar drie sokjes kwijt ben geraakt, moet mijn zusje wekelijks 10 paar bij halen?.
  Ik denk dat zij deze sokjes graag zou proberen! Haat zoontje zou maat 4-12 mnd goed passen.

 39. Judith zegt:

  Aaah zou dit de oplossing zijn, voor de steeds maar kwijtrakende sokjes! Mijn zoontje is 6 maanden oud en erg met zijn voetjes aan het “schaatsen” dus telkens zijn sokken kwijt, of hij trekt eraan nu hij daar bij kan ?! In huis is hij dus nu meestal sokloos. Dit lijkt mij een mooie oplossing, ik zou ze graag winnen!

 40. Anna zegt:

  Ik doe heel graag mee voor Bowi de kleine meid van een vriendin in maat 20
  Facebook: An Na

  1. Anna zegt:

   Maat 20 klopt natuurlijk niet hahaha maat 6-12 maanden..

 41. Iris zegt:

  Zo herkenbaar, mijn dreumes loopt nu nog steeds op blote voeten, zij en haar broer trekken hun sokken uit zodra het kan. Maar deze sokjes zijn voor kleintjes, dus ik doe graag mee voor het pasgeboren babytje van een vriendin die ik binnenkort eens even lekker ga knuffelen. Ik ga dan voor de meisjes 6-12 maanden

 42. Sharon de Ridder zegt:

  Wauw, wat een handige sokjes! Ik maak graag kans voor een jongen in de maat 6-12 maanden <3

 43. Kristel Gubbels-Daemen zegt:

  Lijken me erg handig voor onze dochter Lotte. Sokken blijven idd nooit zitten 🙂
  Maat 6-12 maanden.

 44. Cindy zegt:

  Wauwww Héél héél graaag voor mijn stoere boytje

 45. Marije zegt:

  Baby’s en sokken, wat een drama vind ik het haha. Ik doe graag mee voor mijn dochter en zou graag sokken in maat 0-6 maanden willen winnen. De mat en het luieretui zien er gaaf uit trouwens. Niet te groot, niet te klein.

 46. Patricia Paling zegt:

  Super handig en leuk zeg!!! Mijn 2 kids zijn inmiddels al 8 en 6 jr, maar weet nog goed dat elke keer die baby sokjes uitgingen! Ik doe heel graag mee voor de jongens sokjes mt 0-6 mnd om er een mooi kraamkado van te maken!

 47. Lisanne zegt:

  Ik doe graag mee (voor mezelf shame shame). We krijgen een jongen in juni ??

 48. Jolanda zegt:

  Klinkt bijna als te mooi om waar te zijn dus ik zou het graag eens proberen! 😉 in maat 6-12 maanden voor mijn zoontje

 49. Wendy v V zegt:

  Ik doe graag mee voor een zwangere die nog niet weet wat het wordt.

 50. Manon Toemen zegt:

  Ja heel graag de sokjes voor onze Tim. Zo irritant als je weer die sokken kwijt bent. Maat 6-12 maanden ?

 51. Marian Zw zegt:

  Ik loot heel graag mee voor de meisjes sokken maat 0-6 maanden om iemand mee te verrassen die onlangs een baby gekregen heeft

 52. Andrea de Ruiter zegt:

  Ohh die sokken! Wat een ramp! Bij mn dochtertje van 6 weken blijft echt niks zitten! Dus zou deze graag uitproberwn! Wellicht is dit dan de oplossing!!

 53. Chantal Obbink zegt:

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter graag in maat 6-12 maanden. Dit lijkt me zo’n uitkomst! Zo onhandig altijd die sokjes kwijt, helemaal op het kinderdagverblijf. Hele speurtochten…..

 54. Marian B zegt:

  Mijn dochtertje is erg beweeglijk en heeft d’r sokken vaker uit dan aan 😉 Zou deze sokken graag eens proberen, lijkt me erg fijn als ze beter blijven zitten. En ook nog een goede kwaliteit, wat wil je nog meer 😉 Ik doe graag mee voor maat 12-18 maanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.