Een Newborn Mama’s 5 favorieten!

Van Marguerita kreeg ik weer een aantal leuke spulletjes om te reviewen met mijn babyboy! Zo leuk, steeds een cadeautje om al die nieuwe producten te zien en uit te proberen. Er zat van alles bij: van shampoo tot kleertjes en allemaal bijzondere merkjes.

Gastblog door Liesbeth Dorresteijn

NAK shampoo

Toen ik zwanger was bezochten Marguerita en ik een beautyevent, lees hier haar verslag. Hier stonden ze van het salonmerk NAK. Ze gaven ons daar persoonlijk haar- en stylingadvies. Erg leuk. Omdat je in je zwangerschap je haren vasthoudt, en je dus vaak een mooie stralende bos hebt, hoefde ik er op dat moment niet zoveel aan te doen. Echter na je zwangerschap vallen al die vastgehouden haren uit en blijft er vaak maar een klein bosje over. Ik heb het nog niet gemerkt, maar het lijkt mij niet fijn om veel haar te verliezen.

Omdat mijn haar al niet dik is van structuur (het is wel veel, maar dun) kreeg ik shampoo die haargroei en dikte kan beïnvloeden. Het zijn mooie producten die vitaminen bevatten die de hoofdhuid en haargroei stimuleren. De geur is fris, muntachtig. Ik moest wel erg wennen aan de shampoo. Je moet je haar twee keer wassen wil je het laten schuimen. De eerste keer wassen leek het mij weinig effectief. De conditioner vond ik wel gelijk fijn. Mijn haar werd er wat stugger van, meer volume, maar wel goed doorkambaar. Na een nacht slapen was ik benieuwd hoe mijn haar dan zat. Het zat nog fijn! Een wat vollere bos. Ik vind het lijken op de beachy hair producten, die je haar wat stugger maken. Een mooie verzorgingslijn die in de betere kapsalons te koop is.

Dekentje van Maxomorra

Van het leuke merk Maxomorra kreeg ik een leuke omslagdoek van Marguerita. Deze had zij uitgezocht bij een event vol duurzame Scandinavische modemerkjes (lees hier haar verslag). Een mooie gele doek aan de ene kant en een typische Maxomorra print van worteltjes aan de andere kant. Ik houd erg van geel voor ons zoontje. Zie zijn babykamer in deze binnenkijker, dus de doek komt goed van pas. Ik gebruik hem vooral als warme omslagdoek bij het voeden in de nacht. Als ons zoontje onder de douche gaat en ik hem al uitgekleed en ingezeept heb. Na het douchen en voor in het zwembad of nu het kouder wordt voor in de Maxi-Cosi is hij ook erg fijn! De doek is erg zacht en ecologisch gefabriceerd.

maxomorra dekentje

Villervalla sokjes

Mooie sokjes! Waar de goedkope sokjes na een paar keer snel gaan pluizen, blijven deze mooi. En ik vind de print met de ster ook erg leuk! Ze zitten prima en gaan niet snel uit. Ook deze kreeg ze op het event met duurzame kinderkleding.

Noeser kwijlbibje

Van het leuke merk Noeser kreeg ik deze Bib. Een bib is een eigenlijk een kwijlslabbetje, maar dan stoerder. Het is eigenlijk echt een kleding accesoire en ze zijn er zowel voor jongens, meisjes als in unisex prints en kleurtjes. Eerder kocht ik al bij de Zeeman grijze en zwart-witte bibs (zie mijn Zeeman shoplog). Deze bib is erg leuk met de subtiele cactusprint. Onze zoon draagt veel zwart/wit/grijs en dit past er prima bij! En zo hoef ik niet drie shirtjes op een dag te wassen! Een bib om en hij kan kwijlen wat hij wil.

Stoer broekje van Mighty Tiny

Als laatste dit leuke broekje van Mighty Tiny. Is het geen schatje! Het broekje is gemaakt van een heerlijke zachte, soepele stof. Ik vind dit fijn voor onze zoon. Hij heeft in zijn maat 68 nu inmiddels een spijkerbroekje, maar ik vind hem daar eigenlijk nog te klein voor. Het zachte en rekbare vind ik gewoon bij baby’s horen! Dit broekje voldoet zeker aan de criteria zacht, soepel en rekbaar. Onze zoon kan hier flink in spartelen. De basic kledinglijn van Mighty Tiny is mooi gemaakt. De kleding is met zorg afgewerkt en de knoopjes zijn mooie details. In dit broekje kan hij nog wel even vooruit! Hij draagt hier het broekje in de maat 3 tot 6 maanden. Je kunt de kleding van Mighty Tiny bestellen via Petit Depot.

Koop minder, koop tijdloos

Mighty Tiny is opgericht door Kyra Marcopoulos en Sheila Wigman. Sheila maakte al langer zelfgebreide babykleertjes, maar toen de vraag groter werd was daar niet meer tegenop te breien. Daarom besloten Kyra en Sheila om hun eigen babykledinglijn te laten maken. “We hebben bewust gekozen voor superzachte basics die lang meegaan, omdat we grote fan zijn van ‘koop minder, koop mooi’. We wilden een tijdloze babylijn neerzetten die van kind op kind doorgegeven kan worden.”
Het resultaat is een collectie die niet met seizoenen en mode-hypes meegaat, maar bestaat uit tijdloze basics van goede kwaliteit, met aandacht gemaakt in Portugal. Het zijn dié stuks die je steeds weer als eerste van de stapel pakt. En dat geeft ook niks, want ze zijn gemaakt om oneindig vaak in de wasmachine te belanden en er weer mooi uit te komen. Mighty Tiny is er voor baby’s tot en met 18 maanden, voor jongens en meisjes en op oudroze na zijn de kleuren unisex, zoals muisgrijs, ijsblauw en ecru. Momenteel bestaat de collectie uit vijf basisstukken: een romper, een boxpakje, een jurkje, een broekje en een vestje. Niet alle items worden in alle maten gemaakt – zo is het jurkje er alleen in grotere maten, omdat het minder comfortabel is voor een newborn. De prijzen variëren van € 19,90 tot € 29,50 afhankelijk van het item.

Welke producten waren jouw favorieten voor jou zelf of je baby?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Angela zegt:

    Wij zijn ook super fan van Maxomorra en Villervalla, word er altijd vrolijk van hihi Die worteltjes ken ik niet, die is wel heel erg lief. Waar heb je die gekocht? Ik heb op die foto met dat vosje hihi

    1. Marguerita zegt:

      Ha angela, heb het linkje even weggehaald maar we hebben het babydekentje en alle reviewkleding van de Nederlandse importeur ontvangen om op de blog te bespreken 🙂 Leuke merkjes he?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.