Shoplog: Newborn Zeeman 

Hebben jullie de nieuwe collectie van de Zeeman al gezien? Ik kreeg een foldertje met alle Newborn artikelen en ben enthousiast! Begin augustus, midden oktober en begin november komen er weer nieuwe artikelen uit, dus keuze genoeg. Voorheen vond ik de collectie van Zeeman vaak wat zoetig met de pastels of Disney-figuren, niet zo mijn smaak. Maar nu gaat Zeeman op hip! De winkels zijn vernieuwd en er zijn nieuwe collecties voor wonen, bad/douche en kleding. Zo ontwierpen ze vorig jaar al de gave Milestone babykaarten in monochrome stijl! Die vind ik erg leuk om te geven nadat iemand verteld heeft dat zij zwanger is. Voor 3,99 heb je een leuk, origineel en bruikbaar cadeautje! 

Gastblog door Liesbeth Dorresteijnzeeman mijlpaalkaarten

Shoppen

Ik mocht voor deze blog lekker shoppen voor mijn newborn. Wat kocht ik bij de Zeeman voor ons kleine ventje? Ons zoontje is nu 10 weken oud en hij groeit als kool! Maat 56 is echt te klein dus in de kast hangt nu maat 62/68. Je hebt boxpak-lovers en boxpak-haters…. Ik houd er van. Niet meer in maat 80 maar nu ons ventje nog eventjes klein is vind ik het zo schattig staan! Ik zocht een lekker boxpakje uit in zwart/wit/monochrome stijl. De details van het gezichtje op het bovenste knoopje en het borstzakje met labeltje vind ik leuk. Verder vind ik dit gewoon een heerlijk pakje om lekker in te kunnen spelen en slapen.

Voor de boxpak-haters is er ook een broekje in deze leuke stof met een bijpassend shirtje met tekst erop verkrijgbaar. Ook zijn er bijpassende mutsjes. Helaas bleek het mutsje bij thuiskomst voor onze zoon al te klein. One size doesn’t fit all 😐 . Het boxpakje is verkrijgbaar sinds juli in maat 50-68 en kost € 4,99. Een broekje in dezelfde stof zit in een setje van 2 (ook een effen grijze) en kost ook € 4,99. Een setje van 2 mutsjes kost €2,49.

zeeman shoplog

Verder kocht ik een heel leuk baby shirt met papieren vliegtuigjes erop! Ook in zwart/wit dus! Ik vind deze erg lijken op de kleding met vliegtuigjes uit de laatste collectie van het merk Z8. Het shirtje kost € 2,99.

Ook kocht ik een setje kwijlsjaaltjes oftewel bibs! Ik koos de grijze versie en deze twee sjaaltjes kosten ook € 2,99.

Vanaf begin augustus is er ook een leuke zwart-wit new born collectie met leeuwtjes en fluo details!

folder zeemanGratis romper

Als je op de site van Zeeman kijkt, kun je daar een gratis rompertje aanvragen voor jouw kindje dat in 2016 of 2017 geboren is of geboren zal worden! Deze rompers zijn gemaakt van biologisch katoen met een beetje stretch. Omdat de temperatuur deze weken aardig kan stijgen heb ik een mouwloze witte romper uitgekozen. Die kan overal onder en zit ook nog eens erg lekker.

Webshop en app

En wat zag ik nu? Zeeman heeft een webshop! Superhandig! Ik vind sommige vestigingen van Zeeman namelijk wat onoverzichtelijk en als ik iets leuks heb gezien in de folder is het vaak niet op voorraad of al uitverkocht in de vestiging bij ons op dorp. Maar nu kan je dus ook bestellen via de webshop. Hun klantenservice is trouwens top! Mijn moeder heeft namelijk een deken in de stijl van de babykamer voor ons zoontje gebreid maar kwam een bol gele wol te kort. Via de klantenservice kreeg ik een lijstje met vestigingen waar ze deze kleur wol nog wel op voorraad hadden en deze hebben ze kosteloos naar de vestiging bij ons op dorp gestuurd!

Ook heeft Zeeman een ‘Kijk mij groeien’ app uitgebracht. Ik heb deze nog niet geprobeerd maar het schijnt dat je hier filmpjes van je kind mee kan maken door de tijd heen zodat je hem of haar ziet groeien.

Deze luiertaart met Zeemanspullen is trouwens ook leuk!


Koop jij wel eens bij Zeeman? En wat vind je van mijn shopsels?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Wat leuk! Oh dit is een echte aanrader zeg 😀 Dit ga ik delen op onze facebookpagina 😀

  2. Ik dacht eigenlijk dat deze blog over de luiertaart ging, maar ik zie nog veel meer gave dingen. Even onthouden voor als ik weer op zoek moet naar een kraamcadeautje 🙂

  3. Vind dat setje met gebreide print erg leuk! Goed geshopt!

  4. Roelina zegt:

    Zeeman rocked, ik ben er tegenwoordig kind aan huis! Gave spulletjes kocht je.

  5. Daniëlle zegt:

    Wat een super leuke items. en ook nog super betaalbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.