Dinosaurussen in het Beatrixpark in Schiedam

In ons meisjeshuishouden is de dino rage nu ook in volle gang. We houden van dinosaurussen. De meisjes waren jaloers dat ik Jurassic World, Fallen Kingdom zonder ze in de bioscoop heb gezien. Maar helaas, ze zijn nog iets te jong voor deze films. Op de 6e verjaardag van dochterlief werd ze gelukkig verwend met de nodig portie Jurassic LEGO en op de allerlaatste dag van deze tentoonstelling bezochten we Jurassic Kingdom in Schiedam. In 2022 vind je deze zomervakantie wederom dino’s in dit park.


We kregen vrijkaarten om deze tentoonstelling te bezoeken nu hij in Nederland stond. Slechts een kleine maand kon je erheen. Een leuke plek om te oefenen met je fotografieskills. En de kinderen vonden het ook leuk om op de foto te gaan én om de dino’s te bekijken. Grote robots die echt brulden en bewogen. Met een paar uurtjes waren we erdoorheen, maar het was de moeite waard. Vandaag deel ik daarom mijn foto’s met jullie in deze PLOG, oftewel picture log.

Overigens vond ik de toegangsprijs toch best pittig voor zo’n “outdoor museum”. Volwassenen betalen 13 euro en kinderen 11 euro voor een kaartje. Het kinderticket had zeker een stuk goedkoper gemogen. Toch zag het er mooi uit, was de tentoonstelling afwisselend en waren er genoeg toiletgebouwtjes en foodtrucks tussen de dinosauriërs opgesteld.

Lees ook: HELP! Mijn kind zit in de auto/dino fase!

Halverwege zijn we nog even op een stoeltje geploft om wat te drinken en ondertussen een dino documentaire te bekijken. Vrij aan het eind bestelden we een kleine snack. Ook mochten de meisjes hun zakcentjes uitgeven in de giftshop, waar ze dino’s van een nep-lego merk kochten om thuis verder mee te spelen. Daarna doken we nog even de enorme speeltuin in naast het Beatrixpark in Schiedam waar Jurassic Kingdom plaatsvond. Een leuk ochtendje weg!

Meer lezen over dinosaurussen? Lees onze review van The Good Dinosaur, T-Rex in de dino express, dino pyjama’s, de GalactoChickoSaurus en accessoires voor de dinokamer.

Update 2022: Jurassic Encounter

Altijd al een ontmoeting willen hebben met levensechte dino’s? De zomervakantie van 2022 kan dat wederom in het Beatrixpark in Schiedam. Hier strijkt de reizende dino tentoonstelling Jurassic Encounter neer, een interactieve installatie van vijftig levensgrote bewegende dinosaurussen uit het Jura, Trias en Krijt tijdperk. Bezoekers volgen een ‘gevaarlijke route’ door graslanden en bossen en komen oog in oog te staan met grommende, brullende en sissende dinosaurussen. Het vermakelijke en educatieve evenement is te bezoeken in de zomervakantie van 28 juli tot en met 14 augustus 2022 en is een perfect dagje uit voor het hele gezin. Tickets koop je hier.

Welke dino uitjes heb jij met je kinderen gedaan? Was het wat?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Marsha zegt:

    Hihi dat ziet er echt heel gaaf uit zeg! Leuk!

  2. Miranda zegt:

    Wij zijn vorig jaar naar Dierenpark Amersfoort geweest waar ze een dinobos hebben! De kids vonden het onwijs leuk. De afwisseling van dierentuin, dinobos en speeltuin daar vond ik erg leuk. Het is dus niet alleen maar naar dieren kijken.

  3. Femmy zegt:

    Dinoland in Zwolle. Ook een aanrader. Onze Kids (5 en 3) hebben zich er prima vermaakt. Ookal mochten ze niet alles doen omdat ze te klein waren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.