Poldermama en de GalactoChickoSaurus

Poldermama beleefde weer een leuk avontuur met haar winactiehobby dankzij de GalactoChickoSaurus. Kennen jullie de GalactoChickoSaurus? Vast niet. Ik verzon hem namelijk zelf. Op de facebookpagina van Trotse Moeders stond namelijk een oproep om mee te doen aan een winactie van Trotse Vaders. Hiervoor moest je zelf een grappige naam verzinnen voor een nieuw soort genetisch gemodificeerde dinosaurus. Mijn GalactoChickoSaurus was origineel genoeg om in de prijzen te vallen, yay!

 
Het prijzenpakket bestond uit een fijne cap van Jurassic World en een hele mooie weekendtas. Daarbij ontving ik vrijkaarten voor de film over het dinosaurussenpretpark. Zondagavond gingen we er heen. De kaarten moeten natuurlijk wel gebruikt worden en Jurassic World draait niet meer zo heel lang in de bioscoop. Op deze avond draaide hij bij ons in de buurt alleen in het Castellum. Daar waren Polderpapa en ik nog niet eerder geweest. We zaten met ongeveer 8 personen in de zaal 🙂 lekker rustig dus. Tijdens de pauze switchten we naar een andere rij met meer beenruimte, want zelfs ik met mijn korte benen zat niet heel comfortabel.

Het was een film helemaal volgens de setting van de eerdere Jurassic Park films. Kinderen in een themepark met dino’s, iets dat helemaal misgaat en toch een happy end. Zoals verwacht erg mooi gemaakt en lekker spannend, met humor. We hebben dus een fijne avond gehad in de bioscoop. Dankjewel Trotse Moeders!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Gefeliciteerd met je prijs! Leuk en verdiend. De naam is goed gevonden vind ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.