Dinokamer met de lentecollectie 2018 van Sebra

Kennen jullie het Deense interieurmerk Sebra? Ik vind het prachtig met de herkenbare gedekte paarse, blauwe, grijze en groene tinten. Zelf hebben wij er paarse opbergmanden van voor op de kamers van de meisjes, maar nu viel mijn oog op hun nieuwe collectie voor 2018: met heel veel dinosaurussen! 

sebra meisjeskamer
Pssst… spot de dinoaccessoire op deze toffe meisjeskamer 😉

Ze komen niet alleen met dinosaurussen hoor (in gedekt donkergroen echt een prachtige kleur). Ook is er een hele lijn spulletjes die uitkomt met walvissen. Op dit moment hebben ze al prachtige kinderkamer accessoires met neushoorns, olifantjes, wolken en gebouwen. Naast de gedekte pastelachtige kleurtinten, vind je in de collectie gehaakte items en bijzonder design. Als je van de Scandinavische interieurlook houd, is dit echt een kinderkamer collectie om van te dromen.

sebra jongenskamer
Stoere Sebra accessoires op deze jongenskamer.

Jubileum Sebra

Het karaktertistieke kinderbedje van Sebra viert deze maand overigens het 75-jarig jubileum. Je kunt de Sebra Kindermeubels onder meer vinden bij webshop Flinders die een heel uitgebreid assortiment heeft. De arctische (walvissen) en dino-lijn kun je daar vanaf deze lente ook vinden, textiel, melamine servies, spiegels, posters, opbergers en speelgoed zoals puzzels en knuffels en alles even prachtig om naar te kijken.

Moodboard dinosaurus kamer

Als ik een moodboard zou moeten maken voor een schattig, maar toch stoer jongenskamertje zouden de verschillende items van Sebra er zeker op komen. De allergaafste items heb ik uit de perskit gedownload om met jullie te delen. Dit keer dus even geen meisjeskamer maar een dinosaurus slaapkamer voor jongens! Nieuw in de Sebra collectie is trouwens niet alleen deze print maar ook hun ‘sippy cup’ die je zonder deksel kunt gebruiken als jouw stoere jongen groot genoeg is om het zonder te doen. Als gewone beker is ie tenslotte net zo leuk!

sebra keukentje
Ook zo gaaf en in verschillende kleuren verkrijgbaar: het Sebra keukentje.

Wist je trouwens dat het karakteristieke Sebra kinderbedje ook als poppenbed verkrijgbaar is?

sebra hobbelpaard

Tip: het neushoorn hobbelpaard is nu afgeprijsd bij Flinders naar 143,96 euro!

Welk item uit de nieuwe collectie vind jij het leukst?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Yolanda zegt:

  Hah, mooie dinosaurussen!, Bedankt

 2. Claudia Diependaal zegt:

  Ik ben al zolang een bord met vakken aan het zoeken. Jij nog ideeën. Voor ik achterover val van dit dinobord! Van de prijs dan ??. En meiden en dino’s gaan heel goed hoor. En panda’s nerf geweren en tja Batman jaja. Dus ach laat ze lekker zichzelf zijn. Ze zijn maar even klein toch?

 3. Kreanimo zegt:

  Wauw! Heel tof dit!

  Ik vind dit een geweldige inrichtingsstijl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.