The Boss Baby: de DVD release en spionnentraining

Een van de leukste films deze zomer in de bioscoop was toch wel The Boss Baby. In deze film wordt een baby-spion met een missie geplaatst bij de familie Templeton. Dit valt echter niet zo goed bij zijn nieuwe grote broer. Deze hilarische familie animatiefilm is vanaf 6 september verkrijgbaar op dvd en Blu-Ray. Om dit te vieren ging Mama’s Liefste met haar 2 dochters voor Marstyle naar de release-party in het Vondelpark, waar zij niet alleen de film mochten zien, maar ook een echte spionnentraining kregen!

Gastblog door Fleur Veldkamp van Mama’s Liefste

Spionnentraining

Op woensdagmiddag werden wij verwelkomt in het Vondel CS. De zon scheen heerlijk buiten en het park was gezellig gevuld. Eigenlijk veel te mooi weer om binnen met de gordijnen dicht naar een film te kijken. Maar gelukkig gingen we eerst nog even lekker naar buiten. Daar wachtte ons namelijk een echte spion op.

De kinderen kregen uitleg over hoe ze het beste als spion moesten posten en observeren. Om niet op te vallen, moesten ze heel nonchalant gaan staan en bijvoorbeeld in hun neuspeuteren. Wij als ouders mochten dat natuurlijk niet horen, dus moesten wij onze oren en ogen dichthouden. De kinderen vonden dat prachtig en ouders die zich er niet aan hielden, werden daar meteen op aangesproken.

Ook kregen ze les in verdedigen, de vijand uitschakelen met de bal en rennen met een parachute. Ze vonden het prachtig, al was het ook wel wat warm voor ze op deze zonnige zomers middag.

Terug in Vondel CS stonden er lekker koele drankjes voor ons klaar en lekkere versnaperingen. In de grote blauwe zitzakken ploft de kinderen lekker neer. De zaal werd lekker donker gemaakt en daarna ging de film aan. De tweede keer was hij nog net zo leuk, als de eerste keer!

Lees ook: Spannende spionnen missies met Spionnengeheimen

 

Het verhaal van The Baby Boss

DreamWorks Animation presenteert de meest hilarisch familiefilm van het jaar: The Boss Baby! Als de 7-jarige Tim Tempelton een klein broertje krijgt, valt hij abrupt van zijn roze wolk. De aandacht van zijn ouders gaat vanaf dat moment namelijk volledig naar de bijzondere baby in pak met aktetas – vanaf nu is hij de baas. Tim komt erachter dat de Boss Baby op een geheime missie is. Met lichte tegenzin gaat hij samen met zijn broertje het avonduur aan dat de wereld weleens voorgoed zou kunnen veranderen. Dit alles wordt verteld vanuit het perspectief van een heerlijk onbetrouwbare verteller, een zeer fantasierijke jongen genaamd. Dreamworks’ The Boss Baby is een originele komedie voor jong en oud, en is voorzien van een gewiekste en met liefde gevulde boodschap over het belang van familie.

Lees ook: Hoe Gru een superschurk werd? Minions zijn weer in de bios!

Bekijk hier de trailer


 

Filminformatie

Genre animatie, familiefilm, komedie Lengte 97 min.

Stemmen Cast NL Guido Weiijers, Stijn van der Plas en Buddy Vedder Stemmen Cast ENG Alec Baldwin, Steve Buscemi, Jimmy Kimmel

Regisseur Tom McGrath

Kijkwijzer: vanaf 6 jaar

De Boss Baby is op dvd en Blu-Ray is vanaf 6 september verkrijgbaar. Hierop vind je de film in het Engels, Frans, Nederlands, Duits en Italiaans en is er een keuze uit Nederlands, Franse, Engelse, Duitse en Italiaanse ondertitles.

Op de 4K HD Blu-ray, (3D) Blu-ray en DVD van The Boss Baby staan veel leuke extra’s zoals ‘De Forever Puppy-informercial’, ‘De Boss Baby en Tims schattenjacht door de tijd heen’ en nog veel meer.

Lees ook:

Dankjewel Fleur voor je verslag! Zelf hebben we inmiddels de dvd ook bekeken en het is een ontzettend leuke film. Inside information: zaterdag doe ik mee aan een mamabloghop met 65 winacties en bij mij kun je de dvd van Boss baby winnen! Neem zaterdag dus zeker een kijkje op mijn blog en hop daarna lekker door  😎 

Ga jij hem bekijken?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.