Filmtip: Kattopia + win

Houd je van schattige poesjes? Dan is Kattopia een leuke kijktip. Deze film komt 18 april in de bioscoop en ik mag 2 vrijkaarten verloten. Mijn dochters en ik hebben de film al gezien en hij is leuk maar ook af en toe best een beetje spannend. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar dus.

kattopia filmposter

Waar gaat Kattopia over?

Midden in een grote wereldstad woont de kattenvader Banjer met zijn zoon Raf. Raf is, in tegenstelling tot zijn vader, een avontuurlijk, ondernemend katje dat vol energie zit. Terwijl Banjer zijn dag luierend doorkomt, wil Raf de hele wereld zien en kan hij geen genoeg krijgen van avontuur!

kattopia

Vooral Kattopia wil hij ontdekken, het is de droomplek voor elke kat. Volgens zijn vader is dit ook de plek waar de moeder van Raf jaren geleden naartoe is afgereisd. Wanneer hun baasje met een nieuw huisdier thuiskomt, maakt dat Raf nog nieuwsgieriger naar Kattopia. Papegaai Ar is al op veel plekken geweest en vertelt uitgebreid over Kattopia. Raf besluit het avontuur aan te gaan en naar Kattopia te reizen met zijn eigengemaakte raket!

Vader Banjer maakt zich enorme zorgen. Hij twijfelt geen seconde en reist samen met Ar achter zijn zoon aan. Samen trotseren ze de grote stad, op zoek naar Raf die ondertussen in steeds grotere problemen raakt. Komt Blanket op tijd om zijn zoon te redden?

De trailer:

Wat vonden wij ervan?

Mijn dochters van 6 en 8 jaar vonden de film erg leuk. Zelf heb ik ook zitten genieten van deze animatiefilm. Het zal geen kaskraker worden verwacht ik, maar wel een erg leuk uitstapje voor de meivakantie. Mooi gemaakt, leuk verhaal, af en toe best even spannend… maar het loopt goed af. Kattopia duurt zo’n 105 minuten. Kijkt lekker weg! 

kattopia raf

Winactie

Ik mag 2 vrijkaarten verloten voor deze film. Heb je meer dan 1 kind, moet je er dus nog wat tickets bijhalen – mocht je winnen. De film draait vanaf 18 april. Welke poezenfan mag ik blij maken? Reageer hieronder met een geldig mailadres (alleen voor mij zichtbaar). Delen op social media of je poezenvrienden taggen, is superlief. 

De winnaar is geworden: Lianne Visser! Van harte, ik ga je mailen voor de afhandeling.

Lees ook onze andere filmtips

Wil jij Kattopia in de bioscoop bekijken?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Nathalie Buttiens zegt:

  Poesje miauw, ik kom naar deze film gauw!

 2. Elizabeth Coenen zegt:

  Super gave actie!

 3. ingrid L zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn 2 dierenfans. Dit vinden ze echt heel leuk

 4. maaike beld zegt:

  Wat leuk! Hier 2 dochters, maar ook nog een bioscoopkaart in huis 😉 (cadeautje voor een verjaardag). Dus het zou heel leuk zijn hier met zijn 3en heen te gaan!

 5. Danielle zegt:

  Dit zou mijn nichtje top vinden!

 6. Anneliese de Waal zegt:

  Lijk me heel erg leuk voor mijn dochtertje Sam, ze houd heel erg van katten, ik doe graag voor haar mee.
  Zal ze prachtig vinden 🙂 🙂 Groetjes Anneliese

 7. Bianca vd H zegt:

  Lijkt me superleuk met m’n 2 jongens heen te gaan!

 8. samantha zegt:

  Lijkt mij super leuk om met mijn dochters heen te gaan. Die zijn de grootste dierenvrienden 😉

 9. Gea Jager zegt:

  erg leuk ik doe mee

 10. Sophia Grootjans zegt:

  Daar zou ik graag met mijn dochter naar toe gaan.

 11. dennis zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje.

 12. lizette zegt:

  Lekker een middagje lachen met mijn zoontje, graag hoor.

 13. Jan zegt:

  Onze poezenfans willen dit niet graag missen en wagen daarom graag een kansje !

 14. chris de haas zegt:

  we zijn thuis met 4 poezenfans..dus we willen allemaal gaan kijken!! en dat gaan we dan ook doen!

 15. Jikke zegt:

  Leuk! Mijn dochter vindt naar de film gaan fantastisch. Ik zou dus graag willen winnen.

 16. Shiv Chin zegt:

  Ik doe heel graag mee met deze leuke winactie voor mijn grote vriendje Dylano van 7!

 17. Nina Mol zegt:

  Ik doe mee voor mijzelf en mijn kleindochter: beiden kattengek!

 18. Nicky zegt:

  Deze poezenfan wil er ook best heen!

 19. Noor Rademakers zegt:

  mijn dochter heeft nog een 1 op 1 uitstapje met mama tegoed, dus wij doen graag mee

 20. ellen velzeboer zegt:

  Heel graag voor mijn boys!

 21. anja jager zegt:

  erg leuk om samen met mijn buurmeisje naar deze film te kunnen gaan

 22. m chen zegt:

  U kunt er mijn nichtje blij meemaken en inclusief mij!

 23. Sonja Hubregtse zegt:

  Wat een gezellige prijs ! Ik zou graag met m’n zoontje gaan kijken naar deze film. Eens zien of onze kat net zo avontuurlijk is 😉

 24. saskia pol zegt:

  leuk een moeder dochter uitje, we kijken er al naar uit 😀

 25. Melissa Van Stipdonk zegt:

  Wat een superleuke film weer; ik zou graag gaan met onze Jarno! liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

 26. Dineke Wiersema zegt:

  Dat lijkt mij een leuke film om samen met mijn dochter te zien!

 27. de Waal zegt:

  Super lief al die mooie katjes

 28. Tamara zegt:

  Emma is gek van katten, dus ik doe voor haar mee!

 29. Lottie zegt:

  Jaaaa super leuk om met mijn neefje naar toe te gaan!

 30. mechelina van lonkhuijzen zegt:

  Wat een geweldige kans. Daar zouden onze twee meiden dolgraag naartoe gaan. Ze zijn dol op dieren

 31. Gé Geurtgsen zegt:

  Dat zou leuk zijn, samen met mijn dochter een filmpje pakken!

 32. Carla van der Hulst zegt:

  Jaaa! Dat zou vooral mijn dochter héél leuk vinden. En dan geniet ik stiekem mee! 😉

 33. mirremeid zegt:

  Ik heb drie kinderen, dus dat wordt dan kaartjes bijkopen, maar wat zouden ze dit geweldig vinden!

 34. Karin Schlingmann zegt:

  Ik doe graag mee voor onze dochter van 6, zij is een echte dierenvriend!

 35. Julia van Empel-Stamate zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje

 36. Marieke zegt:

  Jaa wat een leuke film, onze dochter van zes zou het geweldig vinden. Heerlijk quality time met mijn dochter. Dan blijft de tweeling gezellig bij papa.

 37. Sandra van Pinxteren zegt:

  Heel graag voor mijn dochter van 7 jaar!

 38. Esther zegt:

  Miauw! Onze kleine man wil graag een poes als huisdier, maar helaas zijn wij allergisch. Ik hoop hem daarom blij te kunnen maken met een uitje naar een poezenfilm!

 39. gerrie florissen zegt:

  zou dolgraag mijn twee kleindochters verrassen. Koopt deze oma gewoon kaartjes erbij

 40. AlishA zegt:

  Jaaa ik doe mee voor Mn lieve vriendinnetje Vivian die helemaal weg is van poesjes! Ze heeft ze zelfs overal in de kamer geplakt ?

 41. Petra Gogan - de Wit zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn dochter die gek is van poezen! Zal ze geweldig vinden!!

 42. Elske de Jong zegt:

  Oh die lijkt me super leuk om samen met mijn 2 meiden van 6 en 10 naartoe te gaan… quality time met z’n drietjes. Duimen draaien ?

 43. Wendy zegt:

  Heel graag voor mijn jongetje wat dol is op poezen. Helaas voor hem geen poezen meer thuis, maar dit gaat hij heel leuk vinden. Voor grote zus kopen we een kaartje extra

 44. Saskia zegt:

  Super leuk!! Ik doe graag mee ❣

 45. Mariska zegt:

  Wat een leuke actie!
  Ik doe graag mee voor mijn meisje CAThelijn.
  Ze is echt super fan van poezebeesten.

 46. Monica zegt:

  Vorige vakantie voor het eerst met mijn zoon in een bioscoop geweest. Hij vond het fantastisch! Was ook een heel leuk moeder – zoon uitje. Papa doet de wat stoerdere dingen met hem. Het lijkt me leuk om met hem naar deze film te gaan in de komende vakantie. Leuke verassing ook voor zijn verjaardag!

 47. Jolanda van Delft zegt:

  Leuk om met mijn kleindochter heen te gaan.

 48. Sharon v Bregt zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn dochters. Poezengek op afstand maar dat is met een film helemaal goed!

 49. Esther zegt:

  Wat een leuke film lijkt ons dat! Mijn 6 jarige dochter en dierenvriendin wil deze film heel graag zien ?

 50. Miranda zegt:

  Mijn dochtertje Mila zou deze film denk erg leuk vinden! Gezellig en mama dochter uitje in de meivakantie. En het leuke is dat mijn zoontje Raf heet ?

 51. Debbie zegt:

  Dat zou een gezellig uitje met mijn dierenliefhebbers zijn!

 52. Sharon de Ridder zegt:

  Mijn dochters zijn dol op katten, dus dit is zeker een leuk uitje in de meivakantie! We doen dus graag mee 🙂

 53. Nienke zegt:

  Super leuke actie! En mijn dochter en ik groot poezenfan,zelf thuis een paar poezen en ze wil weer naar de bios voor een uitje dan zou deze film super zijn!!!

 54. Nicol meewis zegt:

  Ohhh ik heb hier thuis echt een poezen meisje! Ze is gek op haar eigen kat maar ook op andere katten. Op straat blijft ze vaak stil staan, mamaaaa mag ik hem aaien? Van het weekend zelfs een fur real kat gekocht omdat ze die zo geweldig vond.

  Denk dat ze deze film te gek vind;)
  Doen graag mee met deze leuke win actie. Samen naar de bioscoop, super leuk!!

 55. elisabeth maria martina zegt:

  daar zou ik graag mijn kleindochter Lise mee verrassen, naar de bioscoop vind ze altijd FEEST

 56. Lenny Wibbelink zegt:

  Hier wordt mijn poezenfan dolgelukkig van. Ze weet dat deze film draait en wil er dolgraag een keer heen. Even mama -grote meid tijd.

 57. Marcia Kan zegt:

  Oh dat klinkt als een leuke film! Leuk voor in de meivakantie met mijn meiden!

 58. Lianne Visser zegt:

  Aaaa…..daar maak ik denk Miranda blij mee! Ik ben bezoekvrijeilligster van haar….Miranda komt elke week bij mij knutselen en is helemaal gek op poesjes!
  Door haar lichte verst beperking en autisme word ze beperkt…maar ik wil haar laten ervaren dat ze er mag zijn en ik haar help in deze lastige maatschappij

 59. Claudia van Heck zegt:

  Wat lijkt me dit een geweldig leuke en super snoezige film voor onze meiden van 8 en 11 jaar!! Ze zijn dol op dieren en ook zeker op poezen 🙂 ik zou hen hier maar wat graag mee willen verrassen & verblijden! Ik ga het ook delen via fb natuurlijk, zodat mijn vriendinnen ook kennis kunnen komen maken én een kansje kunnen wagen – helemaal geweldig!! Wij gaan keihard duimen!!!

 60. kool-family zegt:

  Super fijne winactie en leuke review.
  De winactie moeten we jammer genoeg aan ons laten voorbij gaan tenzij deze ook in Belgische bioscopen geldig zijn…?

  1. Marguerita zegt:

   Nee het is een Nederlandse winactie…

   1. kool-family zegt:

    Ik vermoedde al zoiets en is wat ver om naar de bioscoop te gaan. ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.