Filmtip: de Paashaas Academie

Mijn paastak bloeit fleurig. De eerste bloemen steken hun kop boven de grond en zelfs de eerste lammetjes zijn alweer geboren bij mijn tante op de boerderij. Kortom: het voorjaar hangt in de lucht! En dat betekent dat Pasen ook alweer met rasse schreden naderbij komt; met de fijne traditie van eieren verven en zoeken misschien wel één van de vrolijkste feesten van het jaar. Vanaf 6 april 2022 is de nieuwe animatiefilm Paashaas Academie te zien in de bioscopen, een leuke familiefilm om alvast helemaal in de stemming te komen.

paashaasacademie

Waar gaat de film over?

De jonge haas Max is supertrots dat hij als eerste stadse haas is aangenomen op de Paashaas Academie. Op een geheime plaats, diep in het bos krijgt hij een speciale training. Pasen staat immers voor de deur en straks moeten Max en zijn nieuwe vrienden ervoor zorgen dat alle kinderen hun paaseieren krijgen. Wanneer het magische gouden ei ineens zwart kleurt, breekt er paniek uit in het bos. Dit betekent dat Pasen in gevaar is! Max zijn enige kans om het grote feest te redden, is samenwerken met het vossenjong Ferdinand. Maar kan een haas een vos wel echt vertrouwen? 
paashaasacademie

Bekijk hier de trailer:

Winactie

Ik mag onder mijn lezers een leuk pakketje verloten met onder meer 2 vrijkaartjes voor deze familiefilm. Wil je kans maken? Reageer dan met een gezellige paastraditie of tip ter inspiratie voor andere lezers.

De winnaar is Emma! Van harte, ik ga je mailen voor de afhandeling.

Lees ook: 9x Waarom ik zo van Pasen houd

Lijkt het jou een gezellige film om met de kinderen in de bios te gaan zien?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. co zegt:

  mijn neefje komt logeren en ik zou het superleuk om met hem naar deze film te gaan.

 2. Wessel zegt:

  Toffe film om met de kids naartoe te gaan! Ik doe mee!

 3. Gea van Aken -van Wijck zegt:

  We versieren de dag voor Pasen het huis, zodat we versierd met Pasen samen kunnen eten. De film lijkt ons geweldig en we doen graag mee.

 4. Linda Raaijmakers zegt:

  Hier gaat onze tweeling blij van worden 😀 Het lijkt ze een hele leuke film. Ik ga dit jaar een heuse paasspeurtocht maken in Pokemon stijl. Ze moeten een aantal opdrachten uitvoeren waaronder het winnen van bordspelletjes enzo. Aan het einde van de dag zullen ze hun cadeautje vinden (pokemon kaartjes)

 5. Imina Jaarsma zegt:

  De lekkerste traditie bij ons thuis is om er ’s morgens een groot ontbijtbuffet van de maken met bloemen, gekleurde eieren, cake en ander lekkers zoals smoothies. Omdat het natafelen altijd best lang duurt, gaan de kinderen aan de slag met van die eierverf apparaten. Heerlijk!

 6. wendy zegt:

  Elk jaar 10 paastakken versieren met (stiekem) vele lekkernijen eraan.
  Van te voren contact gehad met de directrice van ons plaatselijke verzorgingstehuis wie wel een extra lichtpuntje kan gebruiken en dan deze gaan geven. Wat stralen die oudjes toch altijd…en het maakt mij en mijn zoontje ook extra blij…. dat jaar in jaar uit!

 7. Willem van Aarle zegt:

  Wij doen altijd een boswandelnig, waar we ieder keer een ei verstoppen en tegen de kids zeggen dat we de paashaas net gemist hebben

 8. Mark zegt:

  ik doe graag mee, lijkt mij een geweldig uitje met de kinderen! een Paas tip is ouderwets met stoepkrijt een speurtocht door je dorp / stad 🙂

 9. Bobby zegt:

  Lijkt me een leuke film voor mijn nichtje. Wij doen altijd eieren koken, versieren en dan verstoppen met de kids, supergezellig en leuk!

 10. melissa van stipdonk zegt:

  Traditie is en blijft eieren zoeken en eieren versieren en dat thuis maar ook bij de opas en omas

 11. Ingrid Langstraat zegt:

  Wat een leuke film, daar ga ik graag naar toe met de jongste kinderen.
  Wij hebben als traditie eieren zoeken. Wel met een stempelkaart zodat iedereen evenveel eieren heeft.
  Bij 10 stempels krijgen ze een cadeautje: een hazenpaar van chocolade. Dat kreeg ik vroeger al van mijn opa en oma en aan deze traditie houden weer nog steeds in. Verder hebben we een uitgebreid paasontbijtje en mag iedereen een ei mooi versieren voor een ander. De kinderen kijken er nu al naar uit;-)

 12. Esmeralda zegt:

  Altijd paasontbijt, maar dan echt speciaal voor de kinderen. wat neerkomt op vrijwel alleen maar slechte dingen, maar ach, het is maar 1 x per jaar!! en alles in die foute vormpjes als paashaaskaas enz….

 13. Amelie zegt:

  Ik neem mijn twee lieve paashaasbonuskindjes Yven en Saar mee naar deze film. De paaseitjes vliegen hier al een tijdje in het rond. Ze zijn gek op alles wat met Pasen te maken heeft. Elk jaar worden erg eitjes geschilderd en vervolgens verstopt. Degene die de meeste paaseitjes vindt, wint een grote chocoladepaashaas. De ander wint de kleinere versie. Deze film zou dus de ultieme verrassing zijn!

 14. karin de graaf zegt:

  Wij houden van een lekkere paasbruch, eitjes schilderen en natuurlijk verstoppen

 15. Renilda zegt:

  Ik waag mijn kans voor mijn kleinkinderen

 16. iris zegt:

  Zouden mijn zoontjes erg leuk vinden. Dus ik doe mee!

 17. S v Bregt zegt:

  Bij ons is de traditie eieren zoeken. De traditie is nu ook geworden dat wanneer ze alles gevonden hebben ze ook de eieren ook weer opnieuw voor elkaar verstoppen en de ander weer kan gaan zoeken. Lekkere bezigheidstherapie!

 18. Debby Koeman zegt:

  Super leuk om samen met mijn nichtje naar deze film te gaan! We zijn gek op konijntjes, ik heb er zelf ook twee: Tazz & Teddy. Gezellig met de hele familie eieren kleuren en verstoppen is voor mij een hele dierbare Paastraditie.

 19. anja zegt:

  leuk naar het notenschieten naar een leuke film

 20. Marian B zegt:

  Leuk! Wij gaan altijd ontbijten bij opa en oma, en daarna eieren zoeken in de tuin of in het bos.

 21. evelien zegt:

  Van jongs af aan altijd eieren zoeken en brunchen met opa en oma en alle neefjes en nichten. Na het overlijden van opa en oma zetten we deze traditie voort met een nieuwe generatie. Pasen is voor mij daardoor bijzonder. Leuk om er een paasfilm bij te kijken!

 22. SophiaG zegt:

  Na de lunch een paaswandeling maken.

 23. Astrid van Rekom zegt:

  Ja, leuk met z’ n allen naar deze film.

 24. Anneliese de Waal zegt:

  Lijk me een hele leuke film voor de kinderen ??, ik doe erg graag mee voor de kinderen ?? Groetjes Anneliese de Waal

 25. Wesley zegt:

  Nou ik ben weer eens het haasje om met mijn neefje naar de bios te gaan….
  Grapje natuurlijk, lijkt me hartstikke gezellig!

 26. Corine N zegt:

  Natuurlijke een gezellige brunchen en chocolade paaseitjes zoeken!

 27. Willem de Wal zegt:

  Zag deze week mijn twee buurmeisjes met vriendinnetjes op straat spelen, eindelijk weer een beetje reuring in de straat, wat zou het leuk zijn als ik bij de buren twee vrijkaartjes voor deze leuke film mag brengen.

 28. Wil zegt:

  Wat een leuke actie! Wij knutselen eerst samen met de 7 kleinkinderen paasmandjes -vlechten en versieren- en gaan dan de eieren in de tuin of in de kamer zoeken! Daarna koffie drinken met paascake die ook weer door de kleinkinderen wordt versierd met kleine eitjes en slagroom en dan een fijne wandeling als het weer het toelaat! Een Paasfilm met de jongsten van 4 en 5 en 6 is helemaal geweldig!

 29. Nelly zegt:

  De traditie: brunchen bij oma

 30. Lijkt me een hele leuke paasfilm gezellig

 31. Anna zegt:

  Jazeker super leuk!!

 32. anne snijders zegt:

  Wat een feestje dat er een paasfilm is Super gezellig voor de kids Erg leuk doe dan ook heel graag mee Een super gezellig paasuitje

 33. Emma zegt:

  Pasen is voor ons een echt familiefeest, eitjes verstoppen voor de kinderen daarna samen uitgebreid brunchen, aan een door de kinderen versierde Paastafel.
  Na de brunch naar het bos voor een spannende Paasspeurtocht, met als doel de Paashaas te vinden, uiteraard met prijsuitreiking voor het winnende team.
  En als afsluiting van de dag een Paasbarbecue met een heerlijk toetjesbuffet.

 34. Lee-Ann zegt:

  De paastraditie is eieren eten met de hele familie

 35. G. T. zegt:

  Lijkt me leuk!
  Bij Pasen hoort een ‘oei, hij is toch groter dan ik dacht, in welke vaas ga ik hem nu zetten’ Paastak, en natuurlijk eieren versieren. En chocolade eieren zoeken, waarvan de verstopper er dan 1 ook niet meer weet en die kom je dan ergens in september weer tegen 😀

 36. Emmylou zegt:

  Mijn zoontje en ik versieren altijd samen de paastak. En 1e paasdag is het altijd paaseieren zoeken en paasontbijt met paashaas broodjes ? Het zou leuk zijn om kaartjes te winnen voor deze leuke film. Ik weet zeker dat mijn zoontje dat te gek zou vinden ???

 37. elisabeth maria martina zegt:

  naar de film altijd feest voor mijn kleinkinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.