Keek op mijn Week: speelgoed herontdekken, Blogger by Nature, mijn moeders spaghetti en verdrietig om reacties prijswinnaars

Tja waar zal ik eens beginnen? De week kabbelde op zich rustig voort, maar privé spelen er wat dingen die de stemming nogal eens drukken. Mijn blog is mijn positieve handvat in het leven, waar ik me aan optrek. Waar ik blij van word. Ook van winacties werd ik altijd vrolijk, maar laat ik voorzichtig zeggen dat niet alle prijswinnaars even leuk reageren de laatste tijd en dat ik daar erg verdrietig van raak. Inhalig, ondankbaar en claimerig zijn termen die door mijn hoofd schoten. 

Jammer. Realiseren ze zich niet dat ik ook een echt bestaand persoon ben met haar eigen sores? Dat mijn stukje internet ook is bedoeld om mijn eigen stemming positief te houden? Meestal krijg ik echt leuke reacties van prijswinnaars hoor, maar de term ‘geduld is een schone zaak’ lijkt af en toe ver te zoeken. En natuurlijk moet je even contact opnemen als je na 2 weken nog geen prijs hebt ontvangen! Maar liever niet eerder. En al helemaal niet 5 minuten na het loten van een winnaar!  👿 Ik heb namelijk kinderen en weet je, als ik net 80 namen in Naamloten heb ingevoerd – dat doe je niet zomaar even – dan willen die ook even aandacht. Of ik moet naar de wc. Of limonade maken. Of… Dan stuur ik een kwartiertje later de winnaarsmail uit. En die gaat altijd naar het mailadres dat jij ZELF hebt ingevoerd bij je reactie. Ik deel het bericht dan nog even op Facebook. Afhankelijk van of de kinderen zich nog vermaken, het is namelijk zomervakantie dus ze zijn thuis.

Daarna pas. En dat kan ook best een dag later zijn. Of 2. Mits jij zelf gereageerd hebt. Ga ik de sponsor informeren. Die sponsor heeft ook even tijd nodig. Ze werken niet allemaal ’s avonds of in het weekend. Veel wel trouwens! Shopvouchers kunnen snel per mail worden verstuurd, maar fysieke prijzen komen ook vaak uit het buitenland. Uit Duitsland bijvoorbeeld. Of in het geval van Ecover uit België. Na een uur nadat ik een winnaar bekend heb gemaakt al aan mij vragen of ik weet wanneer je je prijs gaat ontvangen, kan ik dan ook niet waarderen. Het maakt mij verdrietig en je komt heel inhalig en vooral ondankbaar over. Alle tijd die ik bovendien extra moet besteden om via alle kanalen waarop je dit aan mij vraagt (chat, blog, Facebook, mail…) een net antwoord te sturen, betekent dat ik die avond nóg langer aan het werk ben. Ook maakt het de motivatie om een vrolijk artikel te schrijven niet bepaald makkelijk. Het is dat ik nog een paar leuke winacties op de planning heb staan, anders had ik er echt even de stekker uit gehaald. Ik heb al genoeg aan mijn hoofd en verdrietig worden van prijswinnaars die niet leuk reageren, staat niet op mijn bucket list van dingen die ik graag zou willen of er überhaupt bij kan hebben op dit moment.

Willen jullie allemaal een beetje lief doen als je ergens een prijs hebt gewonnen? Namens vele andere bloggers en sponsors heel hartelijk bedankt voor je enthousiasme, dankbaarheid en blijdschap! Daar doen we het namelijk voor… Ik houd niet van zeuren op mijn blog, maar nu werd het me even teveel dus ik wilde dit even kwijt.  😥

tiptoi
Ineens werd er weer volop met de Tip Toi gespeeld.

Lees ook: Dag lieve tuttie!

Speelgoed herontdekken

Om maar even over te stappen naar iets positiefs: mijn dochters zijn schatjes! Ze moeten zichzelf deze dagen veel vermaken. Gelukkig kunnen ze dat best goed. Lekker buiten in de speeltuin, maar ook binnen hebben ze ineens allerlei speelgoed opnieuw ontdekt. De Tip Toi werd weer gevonden, er werd volop geloomd, ze lijmden alvast verlanglijstjes voor Sinterklaas, speelden spelletjes met elkaar, ruimden hun kamertjes op (waarna uiteraard een uur later alles uit de kasten werd getrokken om mee te spelen en het een grotere rotzooi was dan daarvoor, maar toch it’s the effort that counts). Daarnaast keken ze heel veel Pokémon, want mama probeert ondertussen te werken. En nee, mama verdient nog niet genoeg geld voor de BSO waar ze leuke dingen doen dus het moet maar even zo.

supersand
Oh ja, we hadden ook nog Super Sand!

Blogger by Nature meeting

Dinsdag gingen de meisjes met papa op stap: lekker naar hun tante en nichtjes die daar ook wel zin in hadden. De nichtjes hadden al Lalaloopsy’s klaargezet <3 en hun tante bakte pannenkoeken. Een topdag voor de dames. Zelf vertrok ik naar Soest voor een meeting bij Stayokay. Hier organiseren we op 2 september een groot bloggerevent en samen met Joyce en Esmée zette ik de laatste puntjes op de i. We hebben er ontzettend veel zin in! Verschillende sponsoren hebben ook op een hele leuke manier met ons meegedacht en we hebben al bijna 60 inschrijvingen binnen. Zo tof allemaal!

blogger by nature team

Eenmaal thuis stortte ik me op een mailinglijst voor het persbericht over ons event én ging ik verder met het regelen van leuke items voor de goodiebag. Deze heeft als thema Fabulous & Glamour  😎  de waarde van de inhoud ligt inmiddels al op of zelfs boven het inschrijfgeld dat deelnemers betalen. Kickuh! Ook ben ik nog met verschillende bedrijven in contact om de laatste plekjes op het netwerkplein te verkopen. Er staan echt al leuke partijen, dus voor de allereerste editie van Blogger by Nature mogen we nu al zeggen dat het voor iedereen de moeite waard is. We gaan het volgend jaar zeker herhalen.

Lees ook: Stoere BK gympen, oh yeah!

Mijn mama’s spaghetti

Donderdagmiddag mochten de meisjes bij opa en oma spelen. Opa deed een hele lange speeltuinen wandeltocht met ze en dat vonden ze geweldig! Zelf had ik een moeilijk gesprek: ik maak gebruik van de UWV startersregeling, maar mijn uitkering was door een fout op 0 euro gezet deze maand. Het inkomen dat ik met mijn blog verdien is nu ik 3 maanden bezig ben nog niet op het niveau waar het zijn moet. Gelukkig ontdekte het UWV dat zij zelf een fout hadden gemaakt en krijg ik snel alsnog mijn startersregeling uitkering op de rekening gestort. Na alle stress van die middag had mijn moeder mijn lievelingskostje klaargemaakt en konden we zo aanschuiven: spaghetti! Heerlijk! Zij maakt dit altijd zo lekker klaar met peterselie, paprika etc… Jummie jummie! De meisjes lusten dit helaas niet, maar je bent een oma of je bent een oma… Dus maakte oma speciaal voor haar kleindochters een prakkie dat de meisjes graag wilden: spinazie met een gehaktballetje. Dat werd goed gegeten, de jongste schepte 2x op en de oudste zelfs 3x! ONGEKEND voor mijn moeilijke etertjes. Het was dus heel gezellig bij opa en oma aan tafel.

looms
Ik kreeg een prachtige armband van looms.

Lees ook: Testpanel Slimme Reus

Op kantoor bij Rebonieuws

Vrijdag hadden de meisjes weer met de buurvouw afgesproken. Het was vorige week zo gezellig geweest dat ze nog een keer een nachtje mochten logeren. Heel erg lief! Daardoor kunnen mijn man en ik vanavond op date naar de bioscoop (Spiderman!) én kon ik rustig bijpraten met Danny van Rebonieuws. Deze lokale nieuwssite is dé informatiebron voor inwoners van Bodegraven en Reeuwijk en het leek ons mooi om te zien of we als online ondernemers op bepaalde vlakken kunnen samenwerken. Dat gaat dus ook zeker gebeuren, we gaan binnenkort verder brainstormen. Ik heb het kantoortje nu in ieder geval van binnen gezien, leuk hoor!

Lees ook: Keek op mijn week: wimpertjes, antibiotica, Mermaids, logee en blogweekend

Hoe was jouw week? Stressvol of relaxt?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Jill zegt:

  In het prijsvragen-kader heb ik ook een dingetje. Ik ben zelf geen blogger, maar heb een paar maanden geleden via een blog een mooie prijs gewonnen. Wat was ik blij, ik had het al tegen een aantal mensen verteld en zag in gedachten mijn zoon al helemaal los gaan bij het uitpakken van dit cadeau. Echter, na een maand had ik nog niks ontvangen, dus ik de blogger gemaild. Geen reactie. Twee weken later nog eens. Geen reactie. Pas na vier weken kreeg ik een reactie dat ze mijn gegevens had doorgegeven. Anyway, lang verhaal kort. Ik heb nooit wat ontvangen en op dat ene mailtje na, krijg ik ook geen contact met de blogger. Dus ik heb nou niet bepaald het gevoel dat zij er een beetje moeite voor heeft gedaan om het bedrijf achter de prijs achter de broek aan te zitten.

  1. Marguerita zegt:

   Dat is inderdaad ook niet netjes én heel vervelend!

 2. Marieke zegt:

  Wat erg dat er zo ondankbaar gereageerd wordt 🙁
  En wat had ik graag naar het bloggersevent gekomen, maar helaas is manlief die dag niet thuis en oppas regelen is lastig!
  Ik wens jullie veel succes met het regelen van de laatste dingen en ik hoop dat jullie een topdag zullen hebben!

 3. Gera zegt:

  Sjonge wat vervelend! Ik geniet nog altijd van je blog en winacties. En je gezin op nr 1 houden hoor laat je niet gek maken!!!

 4. Website4Mama zegt:

  Ik heb tot nu toe alleen maar lieve winnaars gehad. Wat naar dat het je dan zoveel energie kost. Nog een paar weekjes M en dan gaan we knallen.

 5. Andrea zegt:

  Wat vervelend dat er zulke ongeduldige mensen zijn. Ik win zelf ook regelmatig wat via Facebook, maar geen haar op mijn hoofd dat ik zo ‘ondankbaar’ ben of reageer. Ik ben juist altijd heel blij dat ik iets win en verwacht ook niet dat het de volgende dag in huis is.
  Wat gaaf dat jullie een bloggerevent organiseren! Veel succes en plezier ermee :).

 6. Marieke Flikweert zegt:

  Echt waar joh van die prijswinnaars?! Daar zou ik ook verdrietig van worden. Leuk om zo nog eens een winactie te doen.
  Pas had ik (bij een andere blogger) na een maand nog mijn prijs niet ontvangen en toen vond ik het al vervelend om te reageren dat ik nog niks ontvangen had.

 7. Fleur zegt:

  Jammer van die reactie van de winnaar op je blog. Gelukkig had je verder wel een leuke week. Ik ben al erg benieuwd naar de Blogger by Nature Event en de goodiebag!

 8. Maris zegt:

  Wat over prijswinnaars en jouw verdriet. Ik dacht nadat ik een prijs gewonnen had ik zie wel of er iets komt en dan ben ik blij en mail ik maar ik begrijp dat je al moet mailen als je nog niks hebt, alleen een berichtje! Te lang wachten is dus ook niet goed maar meteen helemaal niet!

 9. Diana zegt:

  Jammer om te lezen dat “wij” niet altijd netjes en geduldig kunnen zijn..! Ik hoop dat dat na je blog over is..! Dat event klinkt echt leuk!! Zal de info er eens bij zoeken! Fijn ook om te lezen dat je meiden zich goed vermaken! En dat de fout eens bij het uwv lag!!

 10. Nou gelukkig heb ik dat nog niet meegemaakt, maar daar zou ik ook pissed van worden. Wat een gezeur over de gewonnen prijs… geduld hebben ze tegenwoordig ook niet meer.

 11. Marian Zw zegt:

  Oh het is juist zo,leuk als je een winnaar mag zijn! De afwachtig op de postbode, kids die graag allebei het pakje willen open maken om te kijken wat er in zit en of mama soms iets leuks voor hun besteld heeft. Hopelijk kun je motivatie vinden om toch lekker door te gaan!

 12. Hey Girl het was leuk om te lezen!
  Veel succes met de laatste voorbereiden van jullie bloggerevent!
  Mijn week was lekker rustig na twee busy weeks. De laatste week van de zomervakantie is in aantocht (tenminste voor mij dan) dus dat wordt extra genieten!

  Have A Nice weekend!

  Liefs, Miss B.

  1. Marguerita zegt:

   Dankjewel! Heerlijk de vakantie in het vooruitzicht. Voor ons is ook volgende week de laatste zomervakantieweek en dan begint school weer voor de meisjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.