Testpanel Slimme Reus

Jippie! Ik mag weer iets testen. Dit keer ben ik ingeloot voor het Trnd testpanel van Slimme Reus. Daar ben ik erg blij mee, want we wassen heel wat af in huize Poldermama. Vanmorgen vroeg kon ik al een emmer vullen met Biotex en de rotzooi die een explosieve poepluier geeft (Biotex uit een eerdere test voor Testpanel.nl). Dan nog, kinderkleding wordt snel vies. En nu we bezig zijn met een heel vies smakende antibioticakuur tikt ook het keukengoed lekker aan. Plus iedere dag een schone vaatdoek en schone kleding voor het hele gezin (leuke kleren genoeg, dus wisselen die handel), hier en daar een ongelukje…

Laten we het zo zeggen, het aanschaffen van een wasmachine met 8 kg trommel was zeer verstandig. In de droger mag helaas ‘slechts’ 7kg, dus strijkgoed en dergelijke gaat aan de lijn. Slimme Reus zou tijd moeten besparen wat betreft de gekleurde was, aldus mijn projectboek. Dankzij het antikleurdoorloopsysteem, kun je verschillende kleuren bij elkaar gooien zonder dat ze afgeven. Mij gaat dit niet zozeer tijd besparen, want ik gooide alles vaak al bij elkaar en dan een kleurenvangerdoekje erbij in twijfelgevallen. Wel vermindert dit systeem natuurlijk de frustratie van toch verkleurde was of verbleekte stof.Onlangs had ik met een kortingscoupon al een fles Slimme Reus – die normaal 5,59 kost – aangeschaft. Er zijn dus al wat wassen mee gedraaid. De was is schoon en ruikt fris. Prima wasmiddel dus, die Slimme Reus. Voor deze word-of-mouth campagne via Trnd ontving ik een flink aantal samples met wasmiddel voor 1 wasbeurt en daarbij ook een kortingscoupon waarmee je 50 procent van je aankoopbedrag krijgt terug gestort. Aangezien ikzelf al eerder gebruik heb gemaakt van zo’n coupon, kan ik melden dat ze dat ook echt netjes overmaken. Deze samples ga ik uitdelen aan familie, vrienden en kennissen die in ruil daarvoor een korte anonieme enquete invullen. De vragenlijst stelt niet veel voor, de campagne wil hiermee wat statistieken verzamelen. Het gaat erom dat we als deelnemers zoveel mogelijk in gesprek gaan over Slimme Reus. Ik vind het zelf altijd erg leuk om mee te doen en samples uit te delen. En iedereen doet de was!

Bij de ontvangst van het startpakket vraagt Trnd om een foto in te sturen. Daarvoor zet ik zelf graag een creatieve scene neer met mijn meiden. Ook dit keer werkten mijn modelletjes graag mee. Een poppenwas met knijpers ophangen is ook erg leuk om te doen :-). Wat een schatjes he? Mijn hippe wasmand komt uit de webshop van VTWonen (dat verhaal is ook een blogje waard, maar goed).

In het projectboek staan talloze tips en weetjes, zoals de verklaring van de symbolen in kledinglabels. Ik bekijk die labels zelf alleen bij twijfel, maar toch handig om nu eens te zien wat die plaatjes betekenen. Ook lees ik dat je nieuwe kleding de eerste 5 keer apart moet wassen in verband met kleurdoorloop…. Oeps. Ik maak me er vanaf met zo’n doekje in de trommel bij de eerste wasbeurt. Wat ik niet wist: kleuren blijven beter behouden als je centrifugeert op een laag toerental. Maar ja… Dan blijft je was zo nat.

Nou vrienden en kennissen, wie wil er afspreken voor een sample wasmiddel? Wie niet in de buurt woont: op de facebookpagina van Witte Reus geven ze geregeld iets leuks weg aan hun fans. Vind ik leuk!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.