Stoere BK gympen, oh yeah!

Poldermama kreeg ontzettend fijne schoenen met de post: BK’s oftewel British Knights. Grappige naam als je bedenkt dat het merk uit New York komt! BK was heel populair gedurende mijn lagere school tijd. Toen zakte de naam even weg, maar nu is het merk bezig met een comeback. En terecht, want ik heb de schoenen nu een week en ze zitten heerlijk.


BK’s zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, ik ontving grijze. Prettig, want dat combineert lekker met wat voor outfit dan ook. De eerste keer dat ik ze droeg, was het stralend weer en daardoor werden mijn voetjes iets té warm. Nu wordt het kouder en natter en zijn ze zooooo comfi door de schapenwollen voering. Geen koude voeten meer.

Stoere BK gympies
Stoere BK gympies

Plus met de veters gestrikt oogt het toch wat nerdy, dus ik heb de veters netjes in het voetbed weggewerkt. Daardoor stap ik er zo in. Ideaal wanneer je snel achter een kind aan moet rennen dat het tuinhek uitglipt. Of als je last minute erachter komt dat de groene bak nog aan de weg gezet moest worden. Er zit trouwens een extra paar veters bij de schoen, mocht er eentje breken heb je hem vast in huis. Of je kunt creatief veteren met twee kleuren (wit en grijs).

Heerlijk warm dankzij het schapenvachtje
Heerlijk warm dankzij het schapenvachtje

Fijne mama schoenen dus en lekker stoer. Perfecte combinatie onder een spijkerbroek, maar ook onder een rokje met legging kunnen ze prima. Ik ben er erg blij mee, leuk om naast alle leuke dingen voor de meiden nu eens iets gaafs voor mezelf te ontvangen voor mijn blog. Vind jij deze gympen van BK ook zo tof? Ze kosten 59,90 of iets in die trant, onder andere verkrijgbaar bij Zalando.

Je stapt er zo in, en kunt dus direct de achtervolging op je peuter inzetten...
Je stapt er zo in, en kunt dus direct de achtervolging op je peuter inzetten…

ms_disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.