Keek op mijn week: wimpertjes, antibiotica, Mermaids, logee en blogweekend

Lief dagboek, wat heb ik deze week toch weer beleefd? Eigenlijk kneuterig weinig maar tegelijkertijd heel veel. Dus als je van niet echt spectaculaire belevenissen houdt, lees dan vooral verder ;-). Na een relaxte zondag, takelde mijn gezondheid weer af…

Zondag snoeide manlief de boom en hebben mijn dochters de takken in paasstemming gebracht. Even wat vrolijkheid in huis! Er was namelijk een visje overleden… the tragedy…

voetwrat
Deze voetwrat is er gelukkig inmiddels afgevallen, yay! De superschattige glitterslippers zijn van Ipanema.

Maandag begon met een ontspannende wimperbehandeling, zodat ik komend blogweekend mooi op de foto sta. Maar goed. Ik werd steeds beroerder en dat konden jullie lezen in mijn verhaal “ken je die mop van die moeder?” Afijn, met dochterlief ging het gelukkig wel de goede kant op, 1 wratje is er af gevallen. En ik ben toch blij dat ik vanwege het lekkere weer speciaal een antibiotica kreeg voorgeschreven waarmee je wel in de zon kunt. Het sporten dat die avond gepland stond, heb ik afgezegd. Bovendien was ik vanwege de extra lange afspraak en het apotheekbezoek een half uur later dan afgesproken pas bij de playdate van dochter 2 om haar op te halen, ik schaamde me kapot… Gelukkig vond de moeder van het vriendje dit geen probleem, dat scheelt.

Paastakken versieren

Dinsdag voelde ik me koortsig en beroerd. Gelukkig kon mijn man vanuit huis werken en heeft hij de kinderen naar school gebracht en gehaald. Ik heb de halve dag op de bank gelegen. ’s Middags verplaatste ik mezelf naar de loungebank, waar ik in het zonnetje kon liggen. Eind van de dag zouden we een logee krijgen, dus dan wilde ik een beetje fit zijn. De meisjes keken er naar uit, want het was opa!

Zenner Mermaids

Deelde ik deze week nog een leuke winactie met Candy Candy, komt Zenner alweer met iets nieuws: de Mermaids collectie. Ik probeerde direct de mooie opvlechten van de kapper na te maken met het parelmoergroene cable elastiek. Ideaal voor de zwemles! Ze hebben ook schattige schuifclipjes, een blauwe haarband, lieve kleine schelpklemmetjes en té schattig (wat mij betreft één van de toppers uit deze Mermaids collectie): indraai zeesterren! Alles voor een paar euro verkrijgbaar bij de drogist. Heel erg leuk en na het zeemeerminnenpartijtje valt dat hier zeker in de smaak.

Woensdag waren de meisjes door het dolle, want opa bracht ze naar school. Zo kon ik nog even rustig aan doen en het huis weer een beetje op orde brengen. Die middag mocht opa natuurlijk mee naar zwemles om te kijken. Vooral de oudste deed zichtbaar extra haar best deze les en dat werd beloond: ze mocht eventjes meedoen in badje 4! Er werden ook wat nieuwe oefeningen gedaan, dus samen met de andere mama’s aan de kant was ik helemaal trots op de vooruitgang. Kleine zus deed het ook geweldig overigens, maar die had minder oog voor mama en opa.

Donderdag deed de antibiotica echt z’n werk. Ik voelde me fit genoeg om even stevig door te pakken! Zowel achter de pc als in het huishouden en ik heb eindelijk alle benodigdheden uitgeprint en verzameld voor de belastingaangifte. Ook zo’n klusje dat je blijft uitstellen. Net als de presentatie van zaterdag die ik nog moet voorbereiden… Verder kregen we een leuk boek over moestuinieren van Fien & Teun om te reviewen. Weer iets gezelligs om met de meisjes te doen dus.

Vrijdag was inpakdag! Mijn man is blij, want er stonden hier stapels dozen in huis… Ik had wat (food)sponsoring geregeld voor het mamablogweekend met de mama’s uit mijn appgroep. We gaan elkaars kennis bij spijkeren op zaterdag. Iedereen heeft een onderwerp voorbereid zodat we van elkaar kunnen leren op allerlei facetten rondom bloggen. Hierover uiteraard meer! #ontdeklandal

dozen
Ik ga op blogweekend en ik neem mee… al deze dozen!

Je leest deze blog vanwege de #paashop pas op zondag, dus hoe de aankomst bij Landal Hoog Vaals verlopen is en alle presentaties op zaterdag? Daar lees je later alles over!

Hoe was jouw week? En heb je dit weekend van het zonnetje genoten?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.