Keek op mijn week: blogweekend, huisarts, zeemeerminnenfeestje

Pfoeh, wat ben ik moe! Echt, laat het weekend maar komen. Ik ben afgedraaid. Komt ook omdat ik deze week niet echt vooruit heb gewerkt aan mijn weekoverzicht en we vandaag het kinderpartijtje van mijn oudste dochter vierden. Gelukkig is alle zooi weer opgeruimd en het was geslaagd. Hoe was mijn week?

Zaterdag pakte ik al mijn spullen (en het was véél) en vertrok ik naar een vakantiehuisje in Brunssum. Ik ging op blogweekend! Samen met 9 andere meiden die ik nog nooit gezien had. En ook niet echt in mijn vertrouwde mamablogcomfortzone, haha. Het was ontzettend leuk en jullie hebben mijn verslag massaal gelezen. Superleuk 😀

Zondag hadden we een paar leuke workshops en eind van de middag reed ik weer terug naar Zuid-Holland. Ik was zaterdagavond niet lekker en ook zondag voelde ik me ziek en grieperig. Thuis stortte ik in en heb ik lekker op de bank gehangen. Vroeg naar bed.

Zo blij mee, ik draag hem elke dag dit ‘blogger’ armbandje. Dankjewel Fashion & Flamingo’s!

Maandag had ik het gevoel dat mijn longen in de brand stonden. Weinig lucht, snipverkouden, blegh! Nu moest ik wegens de nacontrole van voetwratjes bij mijn dochter toch een afspraak maken bij de huisarts, dus dat werd een combideal. Waarbij de huisarts helaas een spoedgeval tussendoor kreeg, maar er werd wel van alles gemeten. Conclusie: een beginnende longontsteking maar de ontstekingswaarden waren niet hoog genoeg voor een pufje of kuur. Rustig aan doen. Wat de voetwratjes betreft, kon mijn dochter opgelucht ademhalen. Een vervangende huisarts had ze met stikstof behandeld en dat was niet zo leuk. Nu kreeg ze de keuze tussen diezelfde behandeling of iets dat geen pijn zou doen (anders spul, een zalfje en schrapen van de wratjes). Nou, die keus was snel gemaakt! Duh! Zeer geïnteresseerd keek ze mee naar alles wat de assistente deed en ze voelde er niets van. We moeten alleen voorlopig elke week terugkomen.

yakso chips
De té lekkere Yakso chips waren heel snel op!

Dinsdag, woensdag en donderdag heb ik heel rustig aan gedaan. Ik zou nog gaan sporten, maar dat heb ik toch maar afgezegd op advies van mijn man. Ik was compleet buiten adem en benauwd van alleen al naar zolder lopen om even de wasmachine aan te zetten. Eigenlijk moet er nog van alles gebeuren voor mijn blog en in huis, maar ik deed even een stapje terug.

Na de zwemles stond onverwachts het vriendje van mijn jongste nog op de stoep met een uitnodiging voor zijn feestje én daarin een superschattig armbandje! Handgemaakt door zijn moeder, heel knap gedaan. Ook de traktatie op school was erg leuk trouwens, ze had voor alle kinderen een sleutelhanger gemaakt met snoepsleutels en de naam van elk kindje in kraaltjes. Origineel en leuk!

Verder werden er nog perspakketjes bezorgd, onder andere voor het mamablogweekend over 2 weken waarvoor ik de sponsoring coördineer. Er staan nu 3 megagrote dozen in huis en ik heb gebeld met Landal om een bepaalde zending in onze bungalow te laten bezorgen. *yay* Ik probeer nu nog een paar extra verrassingen te regelen voor de aanwezige bloggers, spannend maar leuk. Wat zou het gaaf zijn om van zoiets je werk te maken!

diy zeemeermin
Druk met de voorbereidingen voor de DIY op het partijtje vrijdag.

Vrijdag was ik retedruk, omdat ik de rest van de week zo rustig aan had gedaan. Deze dag was het kinderfeestje van mijn 3e groeper en mijn moeder zou gelukkig komen helpen. Last minute moest ik allerlei knopen doorhakken en dingen in orde maken. Mijn moeder – die mij kent als een organisatietalent – was onder de indruk van mijn ongeplandheid en chaos. Gelukkig kwam het allemaal goed!

Het was een zeemeerminnenfeestje. Ik gaf de dames een ‘zeemeerminnenrokje’ van Zeeman voor de herkenbaarheid, we aten tafelfriet met kipnuggets, de cadeautjes werden verstopt, ze kregen gelakte nagels en oogschaduw en toen gingen we op speurtocht. Het was prachtig weer tenslotte! Daarna werden er cakejes versierd en opgesmikkeld en konden ze nog even snel aan de slag met hun eigen zeemeerminnenstaart. Als jullie het leuk vinden schrijf ik er nog een aparte blog over :mrgreen:  , laat het even weten.

zeemeerminnen knutsel
De DIY van mijn dochters, zijn hun zeemeerminnenstaarten niet prachtig?

Komend weekend even uitpuffen, hopelijk wat vooruit werken voor mijn blog en zaken als fotografie enzo oppakken. En de app van de kleuterklas stond roodgloeiend, er heerst roodvonk… duimen dat het aan ons huisje voorbij gaat!

Heb jij spannende plannen voor het weekend? Hopelijk kunnen we genieten van de zon! Fijn weekend en bedankt voor het lezen!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.