Ruikt de was fris met Ecover?

Vandaag mijn ervaring met de wasmiddelen van het groene merk Ecover. Misschien heb jij het merk al wel zien staan in de schappen van Albert Heijn? Dit Belgische merk bestaat sinds 1979 en heeft duurzaamheid en milieuvriendelijkheid als uitgangspunt. Zelf had ik er nog geen ervaring mee, maar ik vind het wel erg leuk om groene merken te ontdekken. Toen ik in een persbericht las dat ze een nieuwe geurlijn voor hun wasmiddelen lanceerden, leek me dat een mooie gelegenheid om Ecover te proberen. Wil jij dat na het lezen van dit verslag ook? 

ecover productlijnLees dan vooral verder, want ik mag 3 van mijn lezers verblijden met een zelfde pakket van 2 wasmiddelen als ik heb ontvangen! En ze ruiken me een partij lekker als je de dop open draait…

Milieuvriendelijk wasmiddel

De Ecover was- en reinigingsmiddelen worden gemaakt op basis van plantaardige grondstoffen en mineralen, die goede resultaten leveren tegen een eerlijke prijs. Milieubeleid is helemaal in het bedrijf geïntegreerd, van productie tot marketing. Social responsibility & human health vinden ze belangrijk en meten ze dus ook. Bovendien kreeg het merk Ecover al diverse awards van Time Magazine en het United Nations Environment Programme (UNEP). Het bedrijf hanteert strikte normen bij de keuze van ingrediënten en beoordeelt elk product op veiligheid naar de gebruiker en naar de planeet. De verpakkingen zijn gemaakt van een mix van 75% plantaardig kunststof gemaakt van suikerriet en 25% gerecycled kunststof afkomstig van consumenten. Goed om te weten allemaal en mooi dat het bedrijf op deze manier met mensen en het milieu om gaat!

Lees ook: GOT BAG: het merk dat oceanen plasticvrij maakt om hun producten te maken

ecover wasmiddel

Wast Ecover ook schoon?

De geur van fris gewassen beddengoed is één van mijn favoriete geuren allertijden. Helaas heb ik een wasmachine die niet altijd even goed centrifugeert, waardoor het soms té nat aan de lijn of in de droger gaat en dan wat muffig blijft ruiken. Op zolder hebben we slechts een klein raampje, dus ventileren als het windstil is… is een uitdaging. Bij mooi weer hang ik mijn was ook weleens buiten aan het wasrek.

Met de flessen die ik van Ecover heb ontvangen, zijn inmiddels heel wat wasjes weggewassen en op verschillende manieren gedroogd. Ik heb hierbij expres geen wasverzachter gebruikt, omdat ik wilde weten wat voor effect het wasmiddel heeft. De vernieuwde lijn wasproducten bestaat uit twee bloemrijke geuren, één voor witte was en één voor bonte was. Het kleuren wasmiddel ruikt naar Appelbloesems en Freesia’s, doet me denken aan de lente! Het witte wasmiddel draagt de geur van een zachte zomeravond met Kamperfoelie en Jasmijn.

Beiden geuren vind ik erg lekker, ik houd ervan als een wasmiddel lekker ruikt. Zodra de was uit de trommel komt, ruikt het prettig. En dat blijft zo bij verschillende methoden van drogen. Mijn enige fail was een ochtendjasje dat door slecht centrifugeren te nat bleef en ik vanwege regen binnen te drogen hing (met een emmer er onder voor het druppen), dit bleef stinken en heb ik een dag later bij mooier weer buiten laten luchten. De was is net zo schoon als altijd, maar ruikt een stuk lekkerder dan met het huismerk wasmiddel dat ik normaal gebruik.

Lees ook: De beste wasdroger tips voor jou op een rij

ecover wasmiddel
Een kind kan de was doen?

Wat zit er dan in?

Ecover is een vloeibaar wasmiddel dat ook op 30 graden mijn kleding goed schoon kreeg.  Iedere fles bevat Ecover’s ‘Smart Green Science’, daarmee bedoelen ze de natuurlijke enzymen in het supergeconcentreerd wasmiddel die zorgen voor een stralend schone was. Nou ja, geef het beestje een naam als het maar werkt en lekker ruikt  :mrgreen: . Er zijn verschillende formaten verkrijgbaar, ik kreeg flessen van 850ml die goed zijn voor zo’n 17 wasbeurten. Deze kosten 6,49 euro per fles. Het wasmiddel van Ecover bevat natuurlijke ingrediënten, die vuil en vlekken efficiënt verwijderen en toch zacht zijn voor kleding en de huid. De zeep, die biologisch afbreekbare plantaardige ingrediënten bevat, is gemaakt van zonnebloemolie in plaats van palmolie. De verbeterde wasproducten zijn ook dermatologisch getest en geschikt bevonden voor de gevoelige huid.
ecover wasmiddel

Winactie

Ik ben erg tevreden over dit wasmiddel vooral omdat ik gevallen ben voor de heerlijke geur, maar duurzaamheid komt wel met een prijs die hoger ligt dan het huismerk dat ik normaal koop. Wasmiddelen zijn sowieso best prijzig, vinden jullie ook niet? Als gezegd kost een fles wasmiddel van 850ml 6,49 euro bij Albert Heijn. Maar jullie hebben geluk! Ecover is zo lief om 3 van mijn lezers een schone was aan te bieden. Jullie maken dus 3x kans op een Ecover pakket met Kamperfoelie en Jasmijn geur voor de witte was en Appelbloesem en Freesia voor de bonte was. Daar kun je weer even mee vooruit! Hoe maak je kans? Laat hieronder een bericht achter waarom je graag kans maakt op dit wasmiddelenpakket. Heel graag zonder gedichtjes  😐 . Delen en taggen op social media vind ik natuurlijk wel heel lief, maar is niet verplicht.
Naamloten heeft de volgende winnaars getrokken: Maris, Marijke en Iris. Van harte! Ik ga jullie mailen voor je adresgegevens. Deze prijs wordt vanuit België naar jullie toegezonden.
Hoeveel keer per week draai jij een was?
Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Maris zegt:

  Ik heb gewonnen en de prijs ontvangen. Al een paar wassen gedraaid en wij zijn nu al dol op de geur! Alles is goed schoon dus deze ervaring met Ecover krijgt een vervolg!

 2. Albertina diepen zegt:

  Bijna elke dag…

 3. melissa zegt:

  Ik draai wasjes om de dag. Ik ben heel benieuwd naar ecover.

 4. julia van empel-stamate zegt:

  Ik maak graag kans op dit wasmiddel. Heb hem nog nooit gebruikt.

 5. Jeanne zegt:

  Hahaha geen gedichtjes ?
  Ik vind ecover zalig en ben benieuwd naar deze! Groetjes ☆

 6. Marja ten Pas zegt:

  Lijkt me ideaal en heerlijk voor ons gezin met drie kinderen. Dus draaien vele wassen

 7. Sophia Grootjans zegt:

  We draaien bij ons thuis elke dag wel een was.

 8. Corine N zegt:

  Ik ben fan van het afwasmiddel van ecover (best zuinig in gebruik en met een goeie aanbieding dus echt wel goed te doen) maar het wasmiddel nog niet geprobeerd. Wel erg benieuwd!

 9. L Kroon zegt:

  Ik was graag met natuurlijke middelen, bovendien ben ik gek op de geur van kamperfolie en jasmijn. Komt dus dubbelgoed uit!

 10. Henrieke zegt:

  Duurzaamheid vind ik heel belangrijk maar een fris ruikende was ook. Ik ben dus heel benieuwd of dit wasmiddel doet wat het belooft! Andere eco-wasmiddel was ik tot nu toe niet zo tevreden over.

 11. Nelly zegt:

  Ik maak graag kans, wil ik wel uitproberen.

 12. volg ook op bloglovin

 13. Ben dól op bloemen ,jasmijn is mijn favoriet en fresia’s waren mijn moeders favoriete bloemen . volg je op alle media.
  Instagram onder Momzymom.twitter onder MissMomzy en Pinterest onder DinyG

 14. Suzan zegt:

  Ik zie vaker reclame op internet staan over Ecover wasmiddel. Ik ben er zo benieuwd naar geworden dat ik ze wil testen, als het me bevalt, ga ik voortaan Ecover wasmiddel gebruiken! Grootste reden dat ik deze wasmiddel toch wil gaan gebruiken, is omdat het milieuvriendelijk is. Vaak zijn wasmiddelen niet goed voor gevoelige huid, maar deze blijkt goed te zijn tegen gevoelige huid. Ik heb namelijk last van gevoelige huid.

 15. Joy Gajadhar zegt:

  Geen gifstoffen voor mijn kindjes,Ecover dus!

 16. Sieneke van Biessum zegt:

  Voor mijn dochter en mooie gezin,daar draaien heel wat wasjes!

 17. Josien Hillebrands zegt:

  Wij zijn sinds kort heel bewust bezig en daar hoort natuurlijk Ecover bij,duimen dus!

 18. van erum maria louisa zegt:

  ik was 2 a 3 maal per week als het beter is moeten we het maar doen

 19. Lottie zegt:

  Lijkt mij een erg fijn product, ik zou hem graag willen uittesten!

 20. Wendy zegt:

  Dat zou echt geweldig goed uitkomen heb veel goede verhalen gehoord over dit wasmiddel maar heb het nog nooit getest dus waag graag mijn kans voor dit heerlijke pakket en ga heel hard hopen dat deze flessen misschien wel mijn kant op mogen komen.

 21. Plien zegt:

  Wat n leuke winactie! Ik doe graag mee om Ecover wasmiddel eens te proberen!

 22. Daphne zegt:

  Iedere dag draait de wasmachine en niets is zo lekker als pas gewassen was aan de lijn tenminste zou je denken alleen ik ruik weinig. Ik heb al zo veel wasverzachters geprobeert maar nog niets gevonden dus misschien moet ik ook maar geen wasverzachter meer gebruiken. Bedankt voor de tip ik ga het wasmiddel van AH zeker proberen ( hebben ze ook pads?)

 23. Nancy van Heck zegt:

  Ik doe veel was in de week vooral ook omdat we veel sporten en zo een milieu vriendelijk wasmiddel komt erg goed bij ons van pas.

 24. Sazou zegt:

  Wauw dit komt echt als geroepen! Ben al langere tijd op zoek naar een Ecologisch wasmiddel dat goed schoon wast. Helaas heb ik wat merken geprobeerd, maar als je was dan niet goed schoon wordt is dat een behoorlijke domper. Top dat jij enthousiast bent over Ecover Marguerita! Ik gebruik al wel een hele tijd schoonmaakmiddelen van Ecover (daar ben ik super tevreden over), maar heb het wasmiddel nog niet geprobeerd. En de was ruikt nog lekker ook, dikke bonuspunten! Onwijs Bedankt voor deze Super Kans Marguerita, Good Luck met je mooie Blog & Geniet samen met je Gezinnetje! 😀

 25. Anton Hompe zegt:

  om de dag wel 1 was en soms een bonte & witte op 1 dag…lijkt me goed spul dit ecover dus wil het best eens uit proberen

 26. Joycevdv zegt:

  Ik kies mijn wasmiddel vaak ook uit op geurtjes, maar Robijn lijkt soms zo chemisch.
  Ben erg benieuwd naar deze, zeker omdat je zegt dat het nog steeds lekker ruikt op verschillende manieren drogen. Hier ook een windstille kamer, maar je moet soms wat als het buiten regent 😉

 27. Sharon de Ridder zegt:

  Ik beklim Mount Everwash het liefst groen en biologisch! Ik maak graag kans, zeker met de vakantiewas die nu bedwongen moet worden…

 28. Ling Choi zegt:

  Groen wassen is beter voor het milieu en ook voor mijn wasjes. Ik zou graag willen kennismaken met dit merk en wie weet ga ik er zelf ook aanschaffen.

 29. Dionne van der Kooij zegt:

  Met een tweeling van 20 maanden en hun grote broer van 6 draai ik meerdere wassen op een dag. Het wasmiddel gaat hier dan ook er hard… ja het lezen van jou ervaringen met dit wasmiddel ben ik wel heel benieuwd hoe mijn was wordt en ruikt hiervan. Heb het juiste wasmiddel nog niet gevonden. En voor fijn wasmiddel betaal ik graag wat meer.

 30. Barbara Haas zegt:

  Ik heb Ecover weleens via een aanbieding gebruikt omdat de groene gedachte me wel aansprak. Helaas was het geurloos en dat vond ik toen toch wat tegenvallen…Sorry milieu…Ben dus blij verrast dat er nu varianten met een lekker luchtje zijn en zou die graag eens uitproberen. Ik doe zo’n 4 wassen per week.

 31. petra zegt:

  we leven allemaal bewuster, daarom kunnen we ook bewuster ons huishouden doen

 32. Jolijn zegt:

  Ik heb drie kinderen en de vierde op komst dit lijkt me echt heel fijn ik ben niet van de gedichten maar hoop als trouwe volger toch op een kans

 33. wilmsen anita zegt:

  ik draai 4 machienen per week en als het dan met Ecover is heb ik er een beter gevoel bij dat het niet zo schadelijk is voor het milieu

 34. Iris zegt:

  Haha, op een mamablog gaan vragen waarom we graag wasmiddel willen winnen. Dat is natuurlijk wel een beetje een open deur intrappen 😉 Hier thuis een peuter die graag buitenspeelt en een baby met heel veel spuugvlekken. En een mama die idd niet van die chemische troep wil gebruiken. Ik gebruik nu Neutral, maar die ruikt niet zo lekker (en schijnt ook niet echt milieuvriendelijk te zijn), maar er zit geen AH in de buurt, dus ik kan Ecover niet zomaar testen. Natuuuuuuurlijk doe ik heel graag mee met deze winactie!

 35. Cindy Jerphanion zegt:

  Wow als mama van 3 draakjes!
  Veel buitenspelen
  Ravotten .gekkigheid. veel keer! Is goede wasmiddel erg belangrijk zou graag de kleding van ons wassen met deze ecover. Voor uitmuntende geurende kleding als ik het uit de kledingkast dan haal!!♡♡♡♡
  Wens die uitkomt! Probeer het doldolgraag uit

  1. Cindy Jerphanion zegt:

   Wel 12 wasjes in de week

 36. amber zegt:

  Kleine wasjes, grote wasjes, stop ze in de wasmachine, laat het lekker draaien met Ecover wasmiddel!

 37. Anneliese de Waal zegt:

  Met de kinderen draai ik iedere dag een was, iedere dag een wasmachine vol !! 🙂

  Groetjes Anneliese

 38. Peggy Elizen zegt:

  Ik doe graag mee om het milieu te helpen, met een gezin met 2 opgroeiende kinderen word er toch vaak gewassen.

 39. Wendy zegt:

  Ik was zeker 8 keer per week!!

 40. Nicolle zegt:

  Jeetje, als ik zo lees hoe vaak er gewassen wordt, dan lig ik mijn ongeveer 10 wasjes per week wel dik boven het gemiddelde. Maar, ik was dan ook voor mijn zieke ouders, een buurman op leeftijd en ik heb studerende kinderen die iedere week wasjes komen brengen. Ik probeer rekening te houden met het milieu, maar wassen doe ik tot nu toe nog steeds met ‘gewoon’ wasmiddel. Ik zou heel graag de Ecover proberen. alle beetjes helpen en een schoon wasje voelt toch net iets schoner met een milieuvriendelijk wasmiddel!

 41. Celina zegt:

  Ik draai toch zeker wel 5 wassen in de week.. dit pakket zou dus goed van pas komen en ik ben er erg benieuwd naar!

 42. Anita H. zegt:

  Tja, wassen moeten we tóch, geen ontkomen aan. Dan heeft wassen op verantwoorde wijze wel mijn voorkeur. Toevallig ben / was ik al bezig met omschakelen naar producten op natuurlijke basis. Qua huidproducten ben ik al jaren op deze toer. Eigenlijk wel logisch om dat verder door te voeren. Van dit merk heb ik weleens een afwasmiddel gehad en daarvan vond ik de geur dus niet lekker. Maar goed, geur is voor mij sowieso niet doorslaggevend. Ik heb dat spul dus ook gewoon op gebruikt hoor.

 43. Nadine zegt:

  Ik doe graag mee. Ik heb smetvrees, dus de wasmachine maakt hier overuren. Een beetje Ecover komt me goed van pas en is waarschijnlijk ook goed voor het milieu, want het milieu doe ik al genoeg te kort.

 44. erika panjer zegt:

  ik heb jou recensie met heel veel aandacht gelezen en moet zeggen dat ik nu best wel enthousiast geworden ben want op alle manieren de frisse geur blijven behouden dat zou wel erg top zijn.
  mijn enthousiasme heb je hierdoor zeker gekregen en zou het dan ook graag proberen.
  ik was minimaal 3-4 x in de week

 45. Conny zegt:

  Ik laat mijn wasmachine 3 of 4 keer per week draaien, ben altijd in voor een nieuw wasmiddel en vooral als het milieu vriendelijk is, ben ook best bereid om daar iets meer voor te betalen, zou leuk zijn als ik dit middel eerst kon uit proberen.

 46. Marange zegt:

  Jaaa ik doe graag mee. Ik heb ze al in de schappen gezien maar ik ging twijfelen of ze echt wel mijn was schoon zouden krijgen. Jij bent zo enthousiast over, ik wil het ook graag proberen. Oudste heeft een gevoelige huid, jongste is een ondernemende peuter en mijn man houdt van vissen, yep ik heb een uitdaging elke keer weer als ik wasjes draait. Ben zo benieuwd. Fingers crossed

 47. Gonny Aarts zegt:

  Ik draai gemiddeld 6 wasjes per week. En zou het gewéldig vinden om dit merk eens te proberen. Ik heb het vaker zien staan maar ik grijp toch iedere keer weer naar de voor mij bekende merken als ze in de aanbieding zijn.
  Deze is beter voor het milieu. Dan stap ik dat graag op over. Mits hij lekker ruikt…

 48. gea zegt:

  Eerlijk en milieu vriendelijk! Top
  Was met 3 sportieve kinderen, vaak.
  Daarom graag ❤

 49. Wanda Berg zegt:

  Zou heel graag dit wasmiddel willen winnen ik was wel 6 a 7 keer per week en heb dit wasmiddel nog nooit geprobeerd ik weet wel dat het wordt gemaakt met olie dat gekweekt is uit algen in plaatst van palmolie zodat de bossen niet meer gekapt hoeven worden dat is wel prettig ik waag graag mijn kans voor dit mooie pakket en ga heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen #Spannend fijn weekend nog liefs wanda

 50. Grete Karina zegt:

  Een biologisch wasmiddel dat alles op lage temperaturen goed schoon krijgt!
  Dat klinkt ideaal en dat probeer ik graag eens uit.

 51. Annemieke de Jong zegt:

  Graag!
  Ik gebruik wasbare luiers en daardoor draai meer wassen in de week. Dus wasmiddel en dan zeker wasmiddel van een bedrijf dat nadenkt over zijn product is heel welkom!

 52. Julia van empel-stamate zegt:

  Ik doe graag mee. Mijn man en mijn zoontje hebben een gevoelige huid. Zou ze heel graag proberen.

 53. Anita te Gussinklo zegt:

  Lijken me heerlijke zachte producten (wat een leuke foto van je dochter trouwens in de wasmand) en fijn dat je dan een steentje bijdraagt aan de natuur.

 54. Mieke zegt:

  Ik zou dit graag uitproberen omdat ik groot fan ben van ‘groene’ producten.

 55. Erika Van koert zegt:

  Klinkt goed ! Ik zou deze graag eens uitproberen. Normaal maak ik mijn wasmiddel zelf met sunlight zeep. Scheelt een hoop geld met minimaal 6 draaien per week

 56. Mirjam Hellingman zegt:

  Met drie kinderen en een hele berg was, die om een of andere manier nooit kleiner lijkt te worden, kan ik wel wat extra wasmiddel gebruiken. Daarbij vind ik het zeer positief dat dit wasmiddel gemaakt is op basis van plantaardige grondstoffen en mineralen. Ik ben erg benieuwd hoe schoon en fris de kleding wordt na het wassen, want dat is bij mijn kleine knoeiers niet altijd het geval. Laat het hier maar een partij lekker ruiken!

 57. Maaike zegt:

  Ik denk dat ik bijna dagelijks wel een was draai. Wasbare luiers geven toch 2 extra wassen in de week en dan gaat het hard.
  Ik ben benieuwd of dit wasmiddel ook fijn is voor de luiers, maar het klinkt sowieso als een prettig wasmiddel dus ik probeer het graag uit.

 58. Ik was bijna elke dag. Wasmiddel is niet aan te slepen hier in een gezin van 5. Doe graag mee aan deze winactie zodat ik Ecover ook kan proberen.

 59. Gera zegt:

  Goed merk! Zou ik graag willen sturen maar helaas toch de prijs die het tegen houdt. Misschien ben ik om als ik deze middelen mag uittesten ;).

 60. Lin zegt:

  Haha leuke foto en winactie! Om de dag draaien we wel twee tot drie wasjes dus ik ben heel benieuwd naar deze milieuvriendelijkere producten. Het klinkt in ieder geval veelbelovend!

 61. Daan zegt:

  Met vier wassen in de week probeer ik alle was weg te werken. Ik zou hier graag Ecover voor gebruiken dus ik doe graag mee.

 62. Bets zegt:

  Ik draai gemiddeld 4 keer in de week een was. Ik doe graag mee om kans te maken , wil dit wasmiddel zeker wel eens uitproberen.

 63. Anna zegt:

  Ik doe graag mee ik vind het belangrijk om goede en eerlijke producten te gebruiken!
  Facebook: An Na

 64. Cobi Braak zegt:

  wauw dat zou leuk zijn. Hier is het op zaterdag altijd wasdag zodat het voor de nieuwe werkweek weer schoon in de kast ligt

 65. Loes zegt:

  1 a 2 keer per dag

 66. Linda zegt:

  Met de kleine is het nu toch wel flink extra wassen, dus maak graag kans! 😉

 67. Sofie zegt:

  Wat leuk dat er nieuwe geuren zijn! Ik gebruik al heel lang Ecover, maar dan vooral de waspoedervariant. Ik ben wel benieuwd en waag dus graag een kans.

 68. Marsha zegt:

  Ik was bijna elke dag. En ik wil heel graag Ecover wasmiddel proberen! Mijn fles fijnwasmiddel van Ecover is bijna op, maar de gewone heb ik nooit meegenomen vanwege de prijs. In plaats daarvan heb ik AH puur (ofzo), maar die is parfumvrij. Er mag van mij best een beetje geur aan zitten. Wel zo fris!

 69. Wendy v V zegt:

  Mijn wasmachine draait 2 wasjes in de week, maar woon dan ook alleen.
  Lijkt me interessant om een ander wasmiddel uit te proberen en ook nog ECO.

 70. Marian B zegt:

  Wasmiddel is inderdaad behoorlijk prijzig. Ik was zo’n 5 x per week. Ben eigenlijk wel nieuwsgierig geworden naar dit groene merk, helemaal omdat het wel lekker ruikt.

 71. Marijke zegt:

  Ik wil dit merk ook wel proberen! Lijken me heerlijke geuren. Ik was nu met producten van Seepje en nog alle andere dingen die in de kast staan, want moeten op, maar ik wil graag met betere producten wassen. Dingen die goed zijn voor onze omgeving, dus zoals seepje en ecover.

 72. Ik doe graag mee! Dit zou ik best willen winnen : )

 73. eline zegt:

  Graag! Ik maak liever schoon met duurzame producten. En met grote en kleine wasjes is een dit een leuke winactie.

 74. Heleen zegt:

  Ik zou graag het wasmiddel van Ecover proberen, omdat ik net zoals alle andere mama’s menig was draai in de week… Ik draag graag mijn steentje bij aan het milieu (Ecover-afwasmiddel staat al in de keuken!), maar qua wasmiddel ben ik nog niet overgestapt… Misschien dat ik door het testen over de streep wordt getrokken 🙂

 75. Marian Zw zegt:

  Wat een leuke foto! En als mama van vier kids en twee stief…maar die was hoef ik meestal niet te doen, is er hier dagelijks een wasritueel. En ja wasmiddelen vind ik ook hele duur….:) wel fijn om te lezen dat deze middelen wel een lekkere geur hebben. Heb al eens vaker ene milieuvriendelijke wasmiddel gebruikt maar dat rook echt niet fijn! Ik loot dan ook heel graag mee

 76. marjonS zegt:

  Ik had nog niet van dit merk gehoord, maar fijn dat de geur lekker blijft. Hier is het ook wel eens dat het wat langer moet drogen en de geur verdwijnt.

  Ik doe dus graag mee, want we willen natuurlijk zelf testen hoe dit wasmiddel is 😉

 77. Stefanie Tevreden zegt:

  Zou t graag uitproberen. Mijn zoontje heeft erge eczeem. Misschien dat hij wel tegen dit wasmiddel kan.

 78. Corinne de Graaf zegt:

  Ik zou graag het wasmiddel willen proberen.
  Ik was bijna elke dag dus wasmiddel is altijd welkom.
  Verder ben ik benieuwd naar dit product.

 79. Lyn zegt:

  Ik was 4x per week en zou dit pakket graag willen winnen omdat ik het heel graag eens wil uitproberen maar redelijk duur vind.

 80. Betty zegt:

  Ik draai wel zes wassen per week,benieuwd naar dit milieuvriendelijke wasmiddel,en de lekkere geuren

 81. Ingrid zegt:

  Ik draai elke werkdag wel een was. Ik ben heel benieuwd naar deze duurzame wasmiddel, normaal iets aan de prijzige kant om “even” te proberen. Wie weet ga ik om, ik ben dol op lekkere geurtjes aan kleding/beddengoed.

 82. Helga zegt:

  Ik draai elke werkdag een was en ik ben helemaal blij dat jij dit wasmiddel hebt geprobeerd. Nu weet ik wat ik kan verwachten. Ik had het al eens voorbij zien komen, want ‘milieuvriendelijk’ en ‘groen’ en ‘eco’ en ‘duurzaam’ trekken altijd mijn aandacht. Maar de AH is hier te ver uit de buurt om even alleen daarvoor te gaan.
  Dus ik maak heel graag kans, omdat ik die bloemetjesgeuren ook wel wil ruiken 🙂

 83. Marijke zegt:

  Ik draai 3 tot 4 keer per week een was. Ik maak graag kans op dit wasmiddel, ik wil wel eens zien of een milieuvriendelijk middel net zo schoon wast!

 84. Maris zegt:

  Zitten er in Ecover nou wel of geen chemicaliën/chemische middelen vraag ik me af. Ik hou van subtiele geuren dus ik doe mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.