Spring van blog naar blog en win met de Paashop!

Heb jij je huis al in paassferen gemaakt? Een leuke paastak, vrolijke tulpen, knutsels van je kids… Ik shopte pas bij de Action wat leuke creatieve dingetjes als verrassing voor mijn dochters. Verder hebben we de takken van ons boompje gesnoeid en in een vaas gezet: een alternatieve paastak. Als cadeautje voor jullie doe ik mee aan de Paashop!

Bij deze gezellige voorjaars bloghop zijn we met 45 deelnemende blogs. Als een klein paashaasje spring je vrolijk van blog naar blog. Zo leer je allerlei nieuwe blogs kennen en mogelijk zitten er een paar tussen die je wilt gaan volgen. Mij kun je bijvoorbeeld volgen via Bloglovin of Facebook.

Nieuw op mijn blog?

Ik zal me even kort voorstellen voor iedereen die langs komt hoppen en Marstyle nog niet kent. Hai! Ik ben Marguerita, 38 jaar en mama van de 2 mooiste meisjes van de wereld. Als mama vind ik ze in ieder geval prachtig, zowel qua karakter als qua uiterlijk. Ik heb het echt met ze getroffen <3 Over de echt persoonlijke dingen schrijf ik niet heel vaak op mijn blog, maar ik kan wel zeggen dat ik elke dag op dikke knuffels en spontane “ik hou van je mama” uitspraken kan rekenen. De meisjes zijn 4 en 6 jaar en nauw betrokken bij mijn blog. Ze helpen mama graag met het uitproberen van de leukste nieuwe producten en ervaringen, gaan op de foto, geven hun mening en maken af en toe een vlogje. Zelf wil ik nog heel graag meer leren over filmpjes monteren, ik ben namelijk meer van de klassieke tekst met foto’s en schrijf graag wat langere verhalen. Verhalen waar mijn lezers ook echt iets aan hebben, ik deel graag tips & tricks, houd van voordeeltjes en hoop je met mijn onderwerpen iedere dag opnieuw te verrassen. Welkom op mijn blog en fijn dat je er bent!

Enkele artikelen waar ik zelf erg trots op ben:

Welke blogger zit er voor mij in de paaseieren rij?

Je komt van Voor mama’s door mama’s, de blog van Malou die ik zelf van haar andere blog (Made by Malou) ken. Hier werkt een team van mama’s aan interessante verhalen over bijvoorbeeld baby onderwerpen die je op mijn blog niet tegen zult komen. Wil je lezen over zaken als borstvoeding, zwangerschap, babykamertjes en dat soort dingen? Dan vind je dat op deze blog die pas sinds januari van 2017 bestaat en nu al meer bezoekers trekt dan mijn blog! Knap gedaan Malou!

Naar welke blogger mag je doorhoppen?

Je gaat doorhoppen naar Mar-joya van Marjo, die graag stilstaat bij de strikjes in het leven. Ze is momenteel zwanger van haar 3e kindje, dus ook op haar blog kunnen de babymama’s hun hart ophalen met artikelen over het verzinnen van babynamen, baby speelgoed en hoe haar kinderen reageerden op het geslacht van de nieuwe baby. Maar ze bespreekt ook heel veel andere onderwerpen hoor 😉  Fijne zwangerschap gewenst Marjo!

little live pets egel

Win een egeltje van de Little Live Pets

Speelgoed reviewen is iets dat ik heel graag doe. Zo kon je wel 6 reviews van tof speelgoed voor meisjes van 6 lezen in dit artikel, waarin ik ook de nieuwe Hedgehog van Little Live Pets bespreek. Vandaag geef ik er eentje weg! Fabrikant BOTI was zo aardig om voor deze #paashop zo’n schattig bewegend beestje beschikbaar te stellen. Wij hebben de roze en de paarse variant, maar er zijn ook jongensachtigere kleuren zoals blauw, wit of groen verkrijgbaar.

Bij ons thuis is er door jongens én meisjes met veel plezier mee gespeeld. Aangezien ik me op Marstyle vooral richt op speelgoed voor kindjes van een jaar of 4 tot een jaar of 8, leek me dit een passende prijs. Doe je mee? Laat dan een leuk berichtje achter waarin je aangeeft dat je kans wilt maken en gebruik een geldig e-mailadres zodat ik contact kan opnemen als jij gewonnen hebt. Op mijn winactie-pagina (en onderaan dit artikel) kun je altijd zien wie er gewonnen heeft.

Naamloten trok als winnaar: Jyoti Baldew. Van harte gefeliciteerd, ik ga je mailen voor de afhandeling.

Vrolijk Pasen iedereen! Hop je door naar Mar-joya?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Elvira Lindner zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn neefje die dit jaar alweer 4 jaar wordt. De tijd gaat veel te snel 🙂 Hij speelt nu vooral met auto’s. Als tante & dierenvriend vind ik dit een super leuk cadeautje voor zijn verjaardag.

 2. Rivka zegt:

  Wat een schattige beestjes! 🙂

 3. Linda Smeets zegt:

  Ahhhh wat een lieve schattige beestjes. Ik doe heel graag mee voor onze dochter en hoop haar hiermee te mogen verrassen.

 4. Tamara zegt:

  Cool, daar kunnen de meiden heerlijk mee in de tuin spelen in de meivakantie!

 5. Bodil zegt:

  Cute!!!
  Onze jongste had laatst al geprobeerd zo’n schattig egeltje mee te smokkelen uit de speelgoedwinkel…
  (valt totaal niet op in een lege kar tijdens een oriënterend bezoekje :p )
  Die zou hier dus héél blij van worden!
  (ps, ben jij weer verantwoordelijk voor het hippe hoplogo Mar? 😀 )

  1. Marguerita78 zegt:

   Goed onthouden, maar nee dit keer heeft Judith van pinkpress het logo gemaakt. Leuk is ie he?

   1. Bodil zegt:

    Heel erg leuk! Veel getalenteerde blogmama’s dus 😀

 6. Willeke zegt:

  Wat een schattig egeltje en wat zou dit egeltje leuk zijn voor mijn oudste kleinkinderen een tweeling van 6 jaar. Ze zijn gek op dieren en spelen alleen maar met dieren. Hun liefste wens is een hond maar met een allergisch zusje is dat wat moeilijk maar wat zouden ze blij zijn met dit egeltje en wat heerlijk om daar voor te mogen zorgen. Als oma maakt je hart een sprongetje als je iets ziet waar je kleinkinderen van gaan stralen!

 7. Nelly zegt:

  Ik loot graag mee.

 8. Femke Dekker zegt:

  Wat een schattig egeltje .. daar zou Sara heel blij mee zijn!

 9. Sharon de Ridder zegt:

  Dit is nog eens een leuk huisdier 🙂 Leuke actie, ik doe graag mee voor mijn kleuter!

 10. marieke zegt:

  Wat een leuke actie ook 🙂 Wij doen graag mee om kans te maken!

 11. lisanne bons zegt:

  Echt ontzettend leuk deze paas-hop. Ben al vanaf zaterdag aan het lezen. Ik heb zoveel leuke en bijzondere bloggs gelezen. En tig ideeën opgedaan.
  Deze prijs is echt heel leuk. Deze little live pets staan al een hele tijd op mijn dochters verlanglijstje dus ik doe graag voor haar mee

 12. Rory zegt:

  Je doet weer allerlei leuke dingen zie ik op Insta 😉 Leuke prijs ook voor de #paashop! Hoop je weer eens te zien op een of ander leuk event. Groetjes!

  1. Marguerita78 zegt:

   Thanks! Het event seizoen komt er weer aan, dus wie weet ?

 13. Marian B zegt:

  Wat een leuke hop weer! Mijn dochter is hier nog wat te jong voor, maar ik heb een nichtje die ik hier vast en zeker heel blij mee kan maken.

 14. Eline zegt:

  Wat super leuk! Denk dat onze dochter van 3 dit geweldig zou vinden, ze is gek op dieren!

  Echt een leuk idee bloghop!

 15. Monique zegt:

  Ahh….dit zijn dé beestjes waar mijn dochtertje het al tijden over heeft!! Voor haar zou ik super graag zo’n diertje willen winnen 🙂

 16. Gera zegt:

  Ik doe graag weer mee! Leuk zo’n hop 🙂

 17. melissa zegt:

  Wat is dit grappig en schattig zeg. Dit vind ik nog wel leuk, haha. Ik waag graag een kansje voor dit schattige egeltje en hop dan weer door in deze paashop. Fijne zonnige dag gewenst! Liefs melissa

 18. Mientje Lok zegt:

  Wat een grappig speelgoed! Ik maak graag kans

 19. Iris zegt:

  Dit gaat mijn zoon helemaal leuk vinden, ik doe graag mee

 20. Natasja keuter zegt:

  Oooo geweldig!!! Doe ontzettend graag mee voor mn dochtertje.. ze is dol op schildpadden..
  Lange blogs schrijf je?? Ik hou er van.. ben zelf juist langdradig en niet interessant.. kan nog veel v je leren .. leuk!!!

  1. Marguerita78 zegt:

   Wat lief van je, dank voor het compliment (en het zijn egeltjes haha geen schildpadden, maar wel super schattig uiteraard die vallen vast ook in de smaak bij je dochter)

 21. Fleur zegt:

  Ze zijn inderdaad erg schattig. Ik kom toch een kansje wagen

 22. Liesbeth zegt:

  Ik begin natuurlijk bij jou met paashoppen. Wat een leuk egeltje! Ik doe graag mee voor mijn lieve nichtjes!

 23. Moniek S zegt:

  Wat leuk, zo’n egeltje. Dochterlief heeft ook een muisje (ze heet Saartje) van Little Live Pets.
  Ik doe mee!

 24. Pia Lohuis zegt:

  Ohhh ons meissie staat altijd bij het “Digi-schap” te kijken in de winkel. Digibirds, digiowls, digiflowers… . Ze heeft al een digibird en een digiowl… dus toen deze laatst voorbij kwam op tv hoorde ik “aaaahhhh die heb ik nog niet!” haha! Misschien een leuk cadeautje voor bij haar zwemdiploma binnenkort (hoop ik).

 25. Oma Will zegt:

  Leuk zo’n Paashop.
  Wat een leuk speelgoed.
  Ik doe graag mee voor mijn kleindochter van 3 jaar, ze wordt 4 in mei a.s.
  Ik volg je op Bloglovin en hop weer verder.
  Fijne Pasen gewenst.

 26. Marian zegt:

  Ik wil graag kans maken voor Geertje van 4!

 27. Claudia Diependaal zegt:

  Och wat schattig zeg. Ik kende deze nog niet. Ik wil er graag kennis mee maken. Dus ik doe graag mee.

 28. Evi Huys zegt:

  Mijn zoontje wil al lang graag een huisdier, maar dat komt er hier momenteel niet in door omstandigheden. Misschien kan dit egeltje zijn gedachten wel tijdelijk verzetten. Ik doe graag mee.

 29. Suzanne Hin zegt:

  Hoi hoi, mijn dochtertje word volgende maand 4 en op haar verjaardagslijstje moest ik deze egeltjes van haar zetten. Ik doe dus graag mee met jou paashop 🙂

 30. jantine zegt:

  Ja leuk! Ik doe graag mee! En weer hop naar de volgende blog.

 31. Renate zegt:

  Ik doe mee!

 32. Jikke zegt:

  Ik heb dit speelgoed nog nooit gezien. Maar het lijkt me erg leuk voor mijn dochter. Ik doe graag mee.

 33. Wat een geweldig idee deze hop! Ik kom de leukste blogs en websites tegen, ik ben zo nog wel even zoet. Zo leuk om al die geweldige verhalen te lezen. En wat een leuk cadeau, zou er graag voor in aanmerking komen. Hoe dan ook, geweldige actie!

 34. Martine zegt:

  Wat leuk, ik doe graag mee!

 35. Marcia Kan zegt:

  Wat leuk deze Paashop! Deze hedgehog zou zeker in de smaak vallen van onze jongste dochter Hannah (6 jr)!

 36. Rianne Weerd zegt:

  wat leuk! Ik doe niet mee, en hop lekker verder

 37. Joyce zegt:

  Ohhh die zijn schattig, ik kende het nog niet, maar het klinkt alsof het heel erg leuk is voor mijn nichtje! Ik doe dus heel graag mee 🙂

 38. Marange zegt:

  Cool!!! Ik doe graag mee

 39. Lenny zegt:

  Gezellig zo hoppen en kans maken op prijzen. lekker lezen en meedoen. Een vriendinnetje voor onze dochter zou erg leuk zijn om te winnen

 40. Ik zou hier graag onze tweeling Lucas & Eva blij mee maken 😀

 41. Bianca Fenna zegt:

  Leuk leuk zo’n bloghop…. ik doe er gezellig weer aan mee. Deze winactie laat ik even niet aan me voorbij gaan (velen wel), dit egeltje is gewoon TE schattig en superleuk voor mijn jongste dochter van 5.

 42. Judith zegt:

  Ik doe graag mee, lijkt me een geinig ding en ben benieuwd wat mijn zoontje er van zou vinden!

 43. Wendy Van De Reyd zegt:

  Ik hop van hier naar daar
  Maar bij deze prijs stop ik graag
  Voor mijn 6 jarig dochtertje dol op dieren
  Stop ik hier en speel ik mee met veel plezier
  Als leuke verrassing waag ik deze kans en wie weet maak dan mijn meisje ? super blij
  Met deze mooie en vooral leuke prijs

 44. Esmée zegt:

  Succes met je hop Marguerita! Ik loot voor mijn jarige Marisa (morgen) graag mee voor de egel. Schattig!

 45. Marian Zw. zegt:

  Dat ziet er schattig uit, ik doe graag mee!

 46. Deze kennen wij nog niet, maar de jongsten zullen dit een erg leuk egeltje vinden

 47. Heidie van der Steeg zegt:

  Leuk weer zo’n hop, jouw blog kende ik al, maar vandaag weer een paar nieuwe ontdekt. Jouw paashopprijs is superleuk voor mijn dochtertje. Echt iets waar ze blij van wordt, een aangezien haar favoriete kleuren roze en paars zijn, zit dat ook helemaal goed. Ze wordt volgende maand 5 jaar, zou een leuke extra cadeau voor haar verjaardag zijn.

 48. Malou zegt:

  Super schattig zeg, ik doe mee!

 49. Linda Post zegt:

  Leuk leuk, ik maak graag kans 🙂

 50. michael noo zegt:

  Doe heel graag mee!! Mijn dochtertje vind deze helemaal geweldig

 51. Jyoti baldew zegt:

  Super cute! Ik doe graag mee

 52. Anna zegt:

  ik doe heeeeeel graag mee
  Facebook: An Na

 53. Ook al zo’n Leuke prijs. Ik doe niet mee en hop weer verder…

 54. Amanda zegt:

  Hi Mar,
  Ik hop eventjes langs!
  Liefs, Amanda

 55. Fleur zegt:

  Wat een schattige beestjes! Ik doe graag mee. Succes met de hop!

 56. Sigrid zegt:

  Superleuk!
  Dit lijkt me echt gaaf voor mijn stoere kleine grote man
  Ik doe graag mee 🙂

 57. Silvy zegt:

  Hop, hop, hop, ik hop mee! Hier thuis ben ik ook voor mijn drie kleine bengels ook de “haaspaas” zoals ze hem noemen 🙂 Dan leg ik altijd lekkere eitjes klaar… Een egeltje daarbij zou leuk zijn voor onze 5jarige dochter. Ze is gek van die kleine beestjes uit die eitjes 😉 Deze zou zich ook helemaal thuisvoelen tussen haar diertjes!

 58. Saar Vandegaer zegt:

  Dat is leuk! Zal mijn meisje ook vinden ;-). Ik doe graag mee

 59. Sabine Flothuis zegt:

  Dit is leuk!!!!!!!!!!!!! Mijn dochter heeft 1 muisje van Little Live Pets en ze is er nog steeds uren mee zoet!! Ik weet heel zeker dat ze de egeltjes ook superrrrrrrr leuk zal vinden…..

 60. Mirjam zegt:

  Ik kom even langs hoppen 🙂 – fijne dag!

 61. Marlon Kok-Toet zegt:

  Leuke hop !!
  En wat n schattige prijs..ik doe graag mee voor mn kiddies, ze zijn gek op diertjes hier!

 62. Lucia zegt:

  Zo’n roze egeltje. Prikkend en zacht tegelijk. Supercute! En eigenlijk ook nog heel educatief.
  Hier zijn ze sowieso dol op alles wat met dieren te maken heeft.

 63. Yvonne zegt:

  Hop, hop ik kwam zomaar even langs… Veel plezier en succes vandaag met de hop…

 64. Erika van Koert zegt:

  Wat schattig. Ik doe graag mee voor mijn dochter

 65. Kelly Aarts zegt:

  Goedemorgen! Leuk weer zo’n bloghop! Jouw blog is de blog waar ik vandaag begonnen ben, kreeg je mailing in mijn inbox en meteen dus maar even een kijkje genomen.
  Ik doe graag mee voor mijn dochter van 5, die dit soort dingen altijd superleuk vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.