Sale shoplog met veel Tumble

Het is alweer even geleden dat ik een shoplog plaatste. En zoals ik zei groeien de meisjes lekker door. Gelukkig is de kinderbijslag gestort én is het overal uitverkoop.

Aangezien vooral de leggings maat 116 van de jongste tekort worden, de oudste wat gaten in haar leggings heeft én ze beiden dus combinatiemaat 122-128 nodig hebben, is het wel nodig om wat nieuwe items aan te schaffen. En dat kan het beste voordat ik me verlekkerd heb aan al het moois op de Kleine Fabriek, waar ik mijn ogen uitkijk aan de snoeperigste kinderkleding terwijl jullie dit lezen.

Bol.com

Omdat ik een verjaarscadeautje nodig had, besloot ik daarom ook wat items uit de sale bij Bol.com in mijn mandje te doen. Daarbij had ik nog een prettig mazzeltje, ik bestelde één hemd dacht ik maar na het openen van de verpakking bleken er meer in te zitten dan op het etiket stond. Perfect, want de hemden worden echt te kort. Bij deze tip ik dus het Sanetta hemd in de sale 😉 Een heel fijn merk dat ik recent heb ontdekt, waar beide meiden inmiddels meer ondergoed van hebben. Zachte stof, mooie kwaliteit en de hemden vallen wat langer.

Doodles

Na het sporten liep ik ook nog even binnen bij Doodles in Bodegraven die nu een 2 halen is 1 betalen actie hebben. Top! Voor beide meisjes een leuke Tumble n’ Dry legging gevonden. Voor de één ook een leuk zwart jurkje van dit merk. De ander krijgt een vrolijke Vingino trui, waar ik helemaal blij van word als ik er naar kijk.


Goed geslaagd dus.

Leuk weetje voor de Bodegravers onder jullie:

Doodles gaat verhuizen! Een deur verderop naar het grote pand van Decorette. Meer ruimte voor mooie kleertjes dus. Ze hebben net de sleutel gekregen en in maart gaan ze over.

Lees ook:

OOTD: Zenner en Birds by D-Rak

Lage Vuursche: Op stap met de boswachter en Skechers

Maak de kindergarderobe springproof!

Prachtig: ervaring met een voedingsjurk van Gebe Maternity

OOTD: hip in okergeel van Tapete

Wat hebben jullie in de uitverkoop gevonden? Of ben je nog niet geweest?

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Volgmama zegt:

    Ik zou nog graag een nieuwe winterjas voor mijn dochter in de uitverkoop willen scoren. Alvast voor de volgende winter.

  2. Natasja zegt:

    Leuk geshopt, de kleine dames kunnen er weer even tegen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.