Sale shoplog met veel Tumble

Het is alweer even geleden dat ik een shoplog plaatste. En zoals ik zei groeien de meisjes lekker door. Gelukkig is de kinderbijslag gestort én is het overal uitverkoop.

Aangezien vooral de leggings maat 116 van de jongste tekort worden, de oudste wat gaten in haar leggings heeft én ze beiden dus combinatiemaat 122-128 nodig hebben, is het wel nodig om wat nieuwe items aan te schaffen. En dat kan het beste voordat ik me verlekkerd heb aan al het moois op de Kleine Fabriek, waar ik mijn ogen uitkijk aan de snoeperigste kinderkleding terwijl jullie dit lezen.

Bol.com

Omdat ik een verjaarscadeautje nodig had, besloot ik daarom ook wat items uit de sale bij Bol.com in mijn mandje te doen. Daarbij had ik nog een prettig mazzeltje, ik bestelde één hemd dacht ik maar na het openen van de verpakking bleken er meer in te zitten dan op het etiket stond. Perfect, want de hemden worden echt te kort. Bij deze tip ik dus het Sanetta hemd in de sale 😉 Een heel fijn merk dat ik recent heb ontdekt, waar beide meiden inmiddels meer ondergoed van hebben. Zachte stof, mooie kwaliteit en de hemden vallen wat langer.

 

Wat ik nog meer shopte? Deze items:

 

Doodles

Na het sporten liep ik ook nog even binnen bij Doodles in Bodegraven die nu een 2 halen is 1 betalen actie hebben. Top! Voor beide meisjes een leuke Tumble n’ Dry legging gevonden. Voor de één ook een leuk zwart jurkje van dit merk. De ander krijgt een vrolijke Vingino trui, waar ik helemaal blij van word als ik er naar kijk.


Goed geslaagd dus.

Leuk weetje voor de Bodegravers onder jullie:

Doodles gaat verhuizen! Een deur verderop naar het grote pand van Decorette. Meer ruimte voor mooie kleertjes dus. Ze hebben net de sleutel gekregen en in maart gaan ze over.

Wat hebben jullie in de uitverkoop gevonden? Of ben je nog niet geweest?

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

 

Reacties

  1. Natasja zegt:

    Leuk geshopt, de kleine dames kunnen er weer even tegen! 🙂

  2. Volgmama zegt:

    Ik zou nog graag een nieuwe winterjas voor mijn dochter in de uitverkoop willen scoren. Alvast voor de volgende winter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.