OOTD: hip in okergeel van Tapete

Tapete, wie kent dit merk? Vorig jaar werd het overgenomen door Little Label en zo heb ik het ontdekt. Grafische prints voeren de boventoon en net als Little Label richt Tapete zich op mode voor kinderen van 0 tot 10 jaar. De ontwerpen zijn eenvoudig in hetzelfde leuke stijltje als Little Label, maar hebben nét even wat extra schwung door de stoere prints. Mijn stoere oudste dochter viel direct voor dit merk en koos een hippe okergele outfit uit. Klaar voor de zon!


tapete outfit of the day lenteOkergeel is echt een trendkleur, daarom vond ik het zo leuk dat mijn dochter direct voor deze kleur viel. Ze mocht zelf een nieuwe outfit uitzoeken ter review voor mijn blog en het merk Tapete sprong eruit wat haar betreft. En dan voor dit gave shirt met de blauwe metallic opdruk van een vogel. De mouwtjes hebben hippe ruches – dé trend op fashion gebied deze zomer. Aan de achterkant sluit het shirt met een knoopje.

Perfecte match is het comfortabele rokje in dezelfde kleur. Zit heerlijk en heeft leuke glinsterende tailleband. Het kleurtje staat haar ontzettend leuk en ze trekt deze outift geregeld uit de kast. Ze draagt hem dan met een shirt met lange mouwen eronder en een lange legging.

Kniekousen maken haar outfit af, als het straks warmer weer is. Helemaal leuk! Ik vind outfits met kniekousen altijd erg gaaf staan. Lekker hip en maar weinig andere meisjes dragen ze op onze basisschool.

Wat kost deze outfit of the day van Tapete?

 • Shirt Top Wing Sleeves – golden yellow – Hummingbird á 29,95 euro
 • Rok – golden yellow – á 29,95 euro
 • Kniekousen Blue Flowers á 9,95 euro

Net als bij Little Label is alle kleding van Tapete gemaakt van hoogwaardig organisch katoen. De kleding bestaat uit organics met het GOTS-keurmerk, een internationale standaard voor biologische kleding en textiel. Door het tijdloze ontwerp én het feit dat het er na tig wasbeurten en drogertoeren nog steeds mooi uitziet, maken het een zeer duurzaam label. Mijn ervaring is dat de kleding zacht en mooi blijft en makkelijk kan doorschuiven naar een jongere zus en daarna kan het net zo netjes weer door naar een ander kindje.

Je kunt Tapete online shoppen, maar ook in verschillende stenen winkels. Kijk op de website voor meer informatie.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Kreanimo zegt:

  Heel mooi.
  De kleur en de print.
  Ik ben fan

 2. Het staat haar heel leuk! Mooi kleurtje ook voor de lente en zomer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.