Sisterschoenenbattle: leren laarsjes van Giga Shoes

Van welk merk zijn toch die mooie warme laarsjes die mijn dochters dragen? Een vraag die regelmatig langskomt, daarom een outfit of the day met Giga Shoes! Dit merk staat bekend om haar goede kwaliteit. Is er toch iets niet in orde met de schoenen? Stuur ze terug en je ontvangt een nieuw paar. Wij ontvingen 2 paar warme laarsjes uit de wintercollectie 2016, kijk je mee?

De laarsjes van beide meisjes zijn gevoerd met een warm schapenbontje, heerlijk warm tijdens koude dagen. De flexibele zolen zijn slijtvast en in de laarsjes ligt een uitneembaar voetbed dat ervoor zorgt dat ze lekker lopen. Ze hebben een goede, stevige pasvorm. De jongste heeft daarom wat moeite om deze laarsjes zelf aan en uit te trekken. Voor de oudste van 5 is dit geen probleem.

Anne Fringe Cognac

Deze bruine laarsjes passen overal bij. De franjes zijn hartstikke hip en geven deze laars extra cachet. Anders dan anders. Wat mijn dochter zelf regelmatig doet, is de bovenkant omslaan zodat je een rand van de schapenbont aan de binnenkant ziet. Mijn dochter heeft zichzelf gestyled in een legging van Little Pieces, die ik persoonlijk niet zo bij haar leuke s.Oliver jurk vind passen. Ik zou een witte legging erbij kiezen. De jas heb ik een paar jaar geleden voor een prikkie in de sale gekocht bij Welkoop, maar was vorige winter nog veel te groot (het is maat 116 en valt heel erg ruim).

Nautic Studs Merlino

Blauw is by far de lievelingskleur van de jongste. Door de stevige pasvorm kan ze deze laarsjes zelf nog niet goed aan en uit krijgen, maar ze zitten wel erg lekker en ze kan er goed op rennen. Het materiaal is echt leer en dat merk je. Bauw is deze winter sowieso een trendkleur, mijn meisje draagt veel blauw en heeft ook een donkerblauwe winterjas die goed matcht met haar laarsjes. Die winterjas kocht ik begin dit jaar toen ze uit haar andere jas was gegroeid in de sale bij H&M, er was niet veel keus meer aan het eind van het seizoen maar hij is toch best leuk. Haar rokje en legging heb ik ook in de sale gekocht, beiden zijn van NoNo.

Wie wint?

Beide modelletjes hebben zo hun charme, dus aan jullie de vraag: welke laarsjes vind jij het leukste? De cognackleurige of de blauwe?

Dit merk is verkrijgbaar bij de betere schoenenwinkel in maat 26 tot en met 41. Kijk voor dealeradressen en de volledige collectie op de website van Giga Shoes. Ik heb al meerdere meisjes op het schoolplein met laarsjes van dit merk gespot.

Shop je liever online? Ik zag Giga hier:

Lees ook:

Stoere schoenen, lieve laarsjes en ander stapplezierMeisje met de rode schoentjesGemaakt voor sterke vrouwen: laarzentrends najaarswinter 2020Prachtig dat leer van mijn handgemaakte Sendra LaarzenShopping: Limango en H&M(Opent in een nieuwe browsertab)(Opent in een nieuwe browsertab)(Opent in een nieuwe browsertab)(Opent in een nieuwe browsertab)(Opent in een nieuwe browsertab)

ms_disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Volgmama zegt:

    Ik vind de blauwe het mooist.

  2. Ik vind die bruine met franje echt superleuk. En ideaal dat ze met wol gevoerd zijn. Ik draag zelf ook altijd dat type laarzen. Dan hoef ik tenminste geen sokken aan.

  3. Gerdi zegt:

    Super stoere schoenen! Ik ben fan van de cognac kleurige laarsjes, passen overal mooi bij en de franjes maken de laarsjes net anders dan anders (en daar hou ik van..)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.