Meisje met de rode schoentjes

Op het blog van De Mama Company schreef ik pas al over de wintercollectie van kinderschoenenmerk Red Rag. Ze hebben echt zulke gave modellen. De collectie is ook echt afgestemd op de verschillende leeftijdscategorieën en hun wensen en behoeften. Mijn meiden komen nu in de ‘kleine dametjes-fase’ en zijn dus steeds kieskeuriger over wat ze aantrekken. Na ontvangst van een mooi rood paar Red Rag laarsjes werd dit direct duidelijk…

Ze straalt dankzij haar nieuwe schoenen!
Ze straalt dankzij haar nieuwe schoenen!

Aangezien mijn meiden bijna dezelfde schoenmaat hebben, mochten ze kiezen wie deze stoere en opvallende leren laarsjes zou krijgen. Eerst werd er gepast. Mijn kleuter vond ze gaaf, maar kreeg ze niet goed aan en is ook niet zo gewend aan hoge laarsjes. Ik denk dat ze toch toe is aan een maatje groter.

DSC_0042

DSC_0033
Het lukt niet mama!

Mijn peuter daarentegen draagt nu Develab laarsjes. Die zijn weliswaar iets lager dan deze Red Rags, maar ze is er aan gewend en ze is van het stoere type. Rood is wel een lekker pittige kleur die past bij haar karakter. Deze Red Rags zitten haar als gegoten! Zie hoe ze zich een echt model waant 🙂

Stoere meid met haar Red Rag laarzen en het pakket voor de winnares van Eendjesdans.
Stoere meid met haar Red Rag laarzen en het pakket voor de winnares van Eendjesdans.

Ze is ontzettend blij met haar mooie laarsjes, lekker warm zeker voor de enkeltjes nu het kouder wordt. Ik moet definately ook voor mijn kleuter laarsjes aanschaffen. Het staat gewoon zo gaaf met een legging of skinny! Vorige winter droeg zij goedkope laarsjes waarvan de rits heel snel kapot ging. Zonde, want daardoor werden ze onbruikbaar. Echt leer en een kwaliteitsmerk maakt toch wel een groot verschil.

Mooie details: geborduurde bloemen, de donkere kleuroverloop...
Mooie details: geborduurde bloemen, de donkere kleuroverloop…

Deze specifieke laarsjes hebben een adviesprijs van 114,95 euro. Voor mij is dat normaal gesproken ver boven budget, dus ik ben er dan ook ontzettend blij mee. Ze zijn echt stoer en het leer voelt heerlijk zacht. Ook vind ik het een leuke uitdaging om combi’s te maken met die rode kleur. Peuterchick draagt ze hier op een legging van Shoeby en onder haar Cakewalk zomerjas. Is het meisje met de rode schoentjes niet superstoer?

RED Rag in rrrroood :-)
RED Rag in rrrroood 🙂

Kijk op http://www.red-rag.com/ voor de hele collectie.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.