Stoere schoenen, lieve laarsjes en ander stapplezier

Develab, Red-Rag, Bergstein, Mimpi en Zechorino d’Oro… Allemaal mooie merken die voor ons meestal boven budget zijn. Gelukkig betekent dat niet perse buiten bereik. Deze wannahave stappers worden hier en daar verloot op leuke blogs. Soms heb je zelfs de mazzel om shoptegoed te winnen, waarmee je zelf fijne schoenen kunt uitzoeken. Zo verloot MooieSchoenen.nl nu in totaal 450 euro shoptegoed aan mensen die een leuke blog over ze schrijven. Helemaal mijn ding!

IMG_2311

Ze hebben in deze webshop al die mooie dure merken die ik noemde op het gebied van kinderschoenen, maar ook voor dames en heren is er een heel mooi en uitgebreid aanbod van kwaliteitsschoenen. Mocht ik de hoofdprijs winnen van 250 euro shoptegoed, ga ik in ieder geval voor van de leuke Bergstein laarsjes die al even op mijn wishlist staan voor de meiden. Regenlaarzen zijn een noodzaak in de schoenenkast. Met jongens ben je per schoenmaat sneller klaar dan bij meisjes. Steeds als de voeten weer een maat gegroeid zijn, zoek ik een mooie aanbieding voor dichte schoenen ( in de winter), ballerina’s ( voor mooier weer), laarsjes, gym- en dansschoenen, liefst ook gympen voor lange wandelingen en in de zomer uiteraard waterschoentjes of slippers en sandalen. En dus regenlaarzen ( en in de winter snowboots).

IMG_2322

Je kunt je voorstellen dat dit een beetje rommelig is in de gang, want veel plek hebben we niet. De schoenenkast zit al vol. Als over een tijdje de kinderwagen wordt verkocht, scheelt dat behoorlijk. Ik ben van plan om dan nog een grote mand neer te zetten om alle schoenen in te doen. Nu staat er al een grote mand – met deksel – gevuld met boodschappentassen, regenpakken, sjaals en mutsen. Hoe bergen jullie je schoenen op? Is de gang ook zo’n probleemplek?

Mijn meiden worden erg gelukkig van nieuwe schoenen. Op de bovenste foto zie je de gelukzalige smile van mijn jongste toen de postbode haar deze stoere biker boots van Develab bracht. Hele gave laarsjes! Ik had het geluk ze te winnen op het leuke mamablog van Love4Kidz met hun Super Sunday giveaway. Ze hebben een mooi borduursel op de zijkant en een gaaf sierritsje. Daarbij een lekker dik profiel zodat ze niet snel uit zal glijden. Echt super, hopelijk kunnen we via Mooieschoenen.nl meer schoenen van dit mooie merk aanschaffen voor grote zus!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Rianne zegt:

    Leuk, ik hoop dat je het wint! Schoenen opruimen in de gang….wat een drama. We hebben in de gang een kleine meterkast, bovenin hebben we een plankje gemaakt voor de schoentjes. Maarja, de kinderen krijgen ook grotere voeten. Als ooit de kinderwagen weg kan uit de gang zou het beter gaan.

  2. liesbeth zegt:

    Op deze foto lijken de zusjes heel erg op elkaar! Schatties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.