OOTD: Moeder-Dochterlook met s.Oliver

Mijn dochters matchende outfits aantrekken, vind ik zo af en toe erg leuk. Maar het is ook weleens leuk om zelf met één van de (of beide) meisjes te matchen. Dat kunnen wij met de feestdagen bijvoorbeeld doen in trendkleur donkerblauw, want we kregen beiden een leuke outfit toegestuurd van s.Oliver. Kijk je mee naar onze outfit of the day?

samen poseren in soliverDeze outfits komen uit de ‘Black Label’ collectie van dit Duitse merk. Sjieke outfits, die wel comfortabel aanvoelen. Je voelt jezelf er dus niet ongemakkelijk in, ook al ben je best een beetje opgedoft. Onlangs vroeg ik jullie om kledingadvies en zeiden een aantal lezers tegen me “deze outfit doet niets voor je”. De comfortabele, maar wel heel nette jurk van s.Oliver doet zeker wel wat voor me! Ik ben er dus heel blij mee.

Lees ook: OOTD: Je m’appelle travelcollectie, business ready maar wel comfortabel

Stretchjurk

Mijn nieuwe s.Oliver stretchjurk in ‘midnight blue’ heeft een mooie plooi aan de zijkant op de taille, waardoor hij optisch afslankt. De stof en binnenvoering zijn wat dikker, je voelt én ziet de kwaliteit er zeker aan af. Hij heeft korte mouwen en aan de achterzijde een blinde rits. Ik voel me heel zelfverzekerd en prettig in deze jurk, vooral omdat ik hem zelf geweldig vind staan. Deze nette feestjurk is mijns inziens ook zakelijk goed te dragen. Hij kost 119,99 euro, je shopt hem hier in de webshop van s.Oliver.

Lees ook: OOTD: Ik glitter op mijn TOMS de wereld in

gemaakt door rory
Samen met Jeske bij MaisonPR. Foto gemaakt door Rory van 40envoorheteerstmoeder.

Polka dots

Voor mijn oudste dochter kregen we in dezelfde donkerblauwe kleur een feestelijke polkadot jurk van katoen toegezonden. Samen met een lekker warm roze vest. Deze jurk moet je wel strijken en heeft onder de rok een soort tule versteviging waardoor deze iets wijd valt. Leuk om mee te zwieren! De polka dots zijn onregelmatig van vorm, waardoor het geheel wat speelser oogt. Hij heeft korte kapmouwtjes, ze kan hem ook volgend jaar in de zomer dus prima dragen. De onderkant van de rok is afgewerkt met een bies en een geschulpte rand. Deze jurk kost 39,99 euro en kun je hier in de webshop van s.Oliver vinden. Het vestje, gebreid van effectgaren is op dit moment in de aanbieding en voelt heerlijk zacht aan. Het kost 14,99 euro.

Lees ook: Fashiontrends herfst winter 2022/2023

Het allerbelangrijkste is dat dochter A hem zelf ook heel mooi vindt én hem fijn vindt zitten als ze hem aanheeft. Vroeger wilde ik feestelijke jurken voor het weekend bewaren, maar eigenlijk is dat zonde. Deze jurk is dus ook al een paar keer naar school gedragen omdat ze hem graag aan wilde. Ook met gymles, de juf was zo lief om haar met de rits te helpen zei ze.

Lees ook: Sisterschoenenbattle: leren laarsjes van Giga Shoes

geschulpte rok
De geschulpte rok. Laarsjes: Giga Shoes.

Afslankende pasvorm

We vinden het allebei erg leuk om met elkaar te kunnen matchen. Van beide dochters én van anderen kreeg ik complimenten over mijn jurk. Ik droeg hem namelijk tijdens de pr-bureau toer voor de eerste keer, dat leek me een goed testmoment. Meestal kies ik vooral voor comfortabele kleding en ben ik niet zo van het opdoffen, dus dat ik met deze jurk én iets makkelijks aan heb maar er tóch heel netjes uitzie is ideaal. Waar ik zelf het meest tevreden over ben is die mooie afslankende pasvorm… Ja. Deze s.Oliver jurk doet echt iets voor me!

Wauw in blauw! #moederdochterlook #soliver #mamablogger #kidsfashion #lovethisdress #marstyle Die gaan we snel aanpassen voor een #ootd

Een foto die is geplaatst door Marguerita Suddaby (@marstyle78) op

Oh en als jullie je afvragen waarom ik op de foto’s zo moeilijk kijk: er was een driftige keihard jankende kleuter op de achtergrond… Vandaar dat ik voor de spiegel de foto’s probeerde over te doen.

Lees ook: Tienermode shopinspiratie & Giveaway

Hoe vinden jullie onze outfits?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. marjonS zegt:

    Ik vind de outfits erg leuk. Dit is wel mijn smaak, de donker blauwe kleur en de stippen! Ja, dit zouden dochterlief en ik beide wel kunnen dragen voor de feestdagen 🙂

  2. Volgmama zegt:

    Wauw, staat jullie heel goed. Vind navy kleurige kleding sowieso goed matchen bij blondines.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.