PLOG: Ik deed een PR-bureau toer

Heel veel pr-bureaus hielden afgelopen donderdag open huis. Als blogger kun je dan langskomen om een kijkje te nemen in hun showroom. Welke nieuwe collecties zijn er? Welke merken vertegenwoordigen ze op dit moment? En vooral ook biedt dit de kans om even face-to-face met je contactpersonen te praten. Het gezicht achter de mailwisseling zien, is wel zo prettig voor de vervolgcontacten. Ik sprak af met blogvriendin Jeske van De Mama Company en samen deden we een rondje Amsterdam waarbij we 4 bureaus bezochten.

Best druk! En dan te bedenken dat er nog veel meer bureaus die dag open huis hielden… Wij hielden het bij 2 bureaus waar we al veel contact mee hebben en maakten daarnaast kennis met 2 bureaus die we nog niet zo goed kennen. Daar zijn dit soort dagen tenslotte voor! We maakten er een gezellige middag en avond van en gingen tussendoor heel luxe uit eten… bij de McDonalds :mrgreen:   Kijken jullie mee naar deze fotoimpressie?

FS Agency

Als eerste bezochten we FS Agency. Leuk, want zo kon ik ze meteen mijn mooie nieuwe jurk van s.Oliver laten zien die ik deze dag aanhad om te reviewen. Prachtige kwaliteit, valt heel erg mooi en zat heerlijk! In een later blog meer hierover. (Oh en Jeske draagt een gave rok van Cotton Ivy!) We spotten hier ook Isa Hoes die kleding kwam uitzoeken. Na afloop kregen we een leuke goodiebag mee naar huis.

Back to Back

Daarna gingen we door naar Back to Back. Zij hebben recent hun kantoor veranderd en lieten ons hun kleine intieme showroom zien. Net verbouwd! Ik vond de planten die er stonden erg mooi en wil heel graag iets doen met hun rugzakkenmerk. Jeske is een hoedenmens en kon hier wat leuke hoedjes passen. Ze hadden hier lekkere chocola van Tony klaarstaan om te snacken. Jummie! Geen goodiebag helaas, maar wel de gezichten achter de mails.

The X-Factor

Met de X-Factor heb ik veel leuke samenwerkingen gedaan en nog lopen. Fijn om ook hier de collecties te bekijken en even bij te praten over alle reviews die op de planning staan. Er was hier een tattoo artist aanwezig, maar dat was niet zo aan mij besteed. De leuke kleding en kinderspullen des te meer! En ik heb ontzettend mooie tassen gespot. Speciaal voor ons (we waren aan de late kant) bleven ze nog iets langer open, ontzettend lief. Ook hier kregen we een tas met leuke goodies mee naar huis.

Maison PR

Maison vierde de opening van haar nieuwe showroom met een knalfuif inclusief DJ. Hier hadden we een meetup met Rory van 40envoorheteerstmoeder en maakten we het met z’n 3-en gezellig. Wat een enorme showroom hebben ze zeg! Alles zag er heel tof uit. Het schijnt dat er veel BN-ers waren, maar eerlijk gezegd ben ik daar niet zo bekend mee. Er was een modeshow met de collecties van hun merken, leuk om te zien. Het was megadruk op dit feestje, dus we hebben alleen even snel onze contactpersoon een handje kunnen geven. Er werd nog een boottochtje georganiseerd, maar na een lange dag zijn wij op huis aan gegaan.

Dus, druk dagje. Veel indrukken, maar wel even me-time. En er was zoveel leuks te zien…

Als je blogt, ben jij toevallig gisteren ook een rondje bureaus gaan doen? Waar ben je geweest?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Fleur zegt:

  Ik ben samen met Lovely Charlotte ook een rondje gaan doen. Helaas geen tijd gehad voor alle 4, maar we zijn wel bij de X-Factor (nee ook geen tatoeage laten zetten 😉 ) geweest en bij FS Agency. Hopelijk hebben we de volgende keer ook tijd voor de andere 2

 2. Jeske zegt:

  Wat heb je een leuk stuk geschreven! Super lief dat je ook nog het rokje van Cotton Ivy noemt. Mwauh.

 3. Liesbeth zegt:

  Gaaaaaf!!! En wat staat die zwarte nieuwe jurk je super! Je straalt!

 4. Dhini zegt:

  Wat leuk zeg zo`n dagje!

 5. Leuk om op deze manier kennis te maken met de verschillende merken. Hopelijk volgend jaar ook van de partij. Brutale vraag, kun je zomaar binnen wandelen of heb je een invite nodig?

  1. Marguerita78 zegt:

   Je moet wel laten weten of je komt ja 😉

 6. Nathalie zegt:

  Wat leuk!
  Hier een uitnodiging van X Factor in de bus, maar moest ‘gewoon’ voor mijn baas aan het werk en kon er niet onderuit, helaas!

 7. Tamara TS zegt:

  Wat leuk, zo’n dagje! Je straalt trouwens heel mooi op de foto’s!

 8. Rory zegt:

  *bijklust* ?!? Huh. BIJKLETST! bedoel ik natuurlijk. Wég met de autocorrector…

 9. Rory zegt:

  Wat was het leuk hè! Superfijn dat jij en Jeske ook nog kwamen. De tijd ervoor heb ik mij ook zeker vermaakt (na 20 minuten praten met een ontzettend aardige en leuke vrouw kwam ik erachter dat zij Inge Ipenburg was – GTST). Koert-Jan de Bruijn heb ik gespot. Bastiaan van Schaik. Heel veel BN-ers. Veel ‘ons-kent-ons’ groepjes. Wel een hele leuke sfeer. Maar samen met jullie werd het nóg veel gezelliger. Dat vind ik ook het leuke van dit soort events. Dat je elkaar weer tegenkomt, bijklust. Top!

 10. Marijke zegt:

  Nee helaas, ik moest werken, dus ik kon niet! Nadeel van oproepkracht zijn.
  Maat wel fijn om bij jou de impressie te kunnen terugzien!

 11. Dewi zegt:

  Wat een leuk uitje! Hopelijk word ik ook een keer uitgenodigd voor een open huis.? Gezellig zo met andere bloggers.

  1. Marguerita78 zegt:

   Nou eitje, Dewi! In mijn blog staan al 4 namen die je nu gaat mailen met de vraag of je op de perslijst mag, dan ontvang je in het voorjaar vanzelf de uitnodiging 😉

   1. Dewi zegt:

    Haha! Marguerita! Heb ik ook gedaan;) ben blij dat je niet zo “geheimzinnig” doet over omgang PR bureaus ? Thx

 12. Wat leuk om te lezen! Ik kende back to back niet. Zelf niet geweest omdat ik met dr kinderen was. Hopelijk volgende keer wel. Lijkt me erg leuk.

 13. Amy zegt:

  Leuk verslag! Bij ons in België is het pas over twee weken maar dan ga ik ook zeker een rondje doen!

 14. Leuk verslag!
  Ik ben niet geweest, het past niet echt bij mijn blog natuurlijk. Maar ik vind het wel leuk om te lezen!

 15. Volgmama zegt:

  Wat leuk zo’n dagje! Back to Back kende ik nog helemaal niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.