Wooninspiratie: de mooiste muurstickers voor elke ruimte

Het afgelopen jaar heeft onze slaapkamer een make-over gekregen. Die is nog niet helemaal afgerond, maar met mooie grijstinten op de wanden, een nieuwe vloer, een radiatorombouw én vooral ook een nette kastenwand, is het al een veel fijnere ruimte. Er moeten nog een paar dingen gebeuren: een nieuw bed en daarna een passende muursticker aan de wand.

Op de slaapkamer van dochter A heb ik een enorm grote muursticker van een slaapfeetje in een maan op de wand geplakt. Dat geeft zo’n ontzettend gaaf effect. Ik heb er al veel complimenten over gekregen en het aanbrengen van de sticker was niet moeilijk. Op onze eigen slaapkamer willen we er ook graag één, zeker ook omdat de sfeer is geïnspireerd op een plaatje van Pinterest met een prachtige muursticker van een boom.

Mooie boomstickers voor de slaapkamer

In mijn zoektocht online kwam ik op de site van Pixers, deze inspiratieplaatjes komen daar vandaan. Van de losse stickers kon ik geen plaatjes kopiëren, maar er zitten echt prachtige exemplaren tussen. Precies zoals we het graag willen, bij het thema bomen zitten verschillende exemplaren met van die mooie grillige takken. Je kunt vervolgens kiezen hoe groot de afbeelding moet zijn en op welk materiaal je hem wilt bestellen: sticker, behang of poster. Je kunt zoeken op thema, maar ook op de ruimte waarvoor je iets zoekt: kinderkamer badkamer, woonkamer, etc.

Marstyle’s choice

Deze afbeeldingen vond ik erg inspirerend. Maar neem zeker ook een kijkje tussen de ‘gewone’ stickers. Er is zoveel keus! Ook voor de kinderkamer van de jongste die binnenkort aan de beurt is om te veranderen in een grote meisjeskamer, heb ik heel veel leuke dingen gezien.

Een mooie bloesemtak op de wand <3
Een mooie bloesemtak op de wand <3
Voor kattenliefhebbers, al zou deze ook erg leuk zijn op een kinderkamer.
Voor kattenliefhebbers, al zou deze ook erg leuk zijn op een kinderkamer.
Flamingo's! Altijd leuk, en ik vind het een heel origineel idee om de badkamer te pimpen met muurstickers.
Flamingo’s! Altijd leuk, en ik vind het een heel origineel idee om de badkamer te pimpen met muurstickers.
Ga je voor kleurrijk? Deze enorme vlinders fleuren de boel zeker op!
Ga je voor kleurrijk? Deze enorme vlinders fleuren de boel zeker op!
Kan voor kerst, maar ook het hele jaar door. Dit is net een schilderij, lekker opvallend in een verder rustige ruimte.
Kan voor kerst, maar ook het hele jaar door. Dit is net een schilderij, lekker opvallend in een verder rustige ruimte.
Een educatieve eyecatcher voor de kinderkamer is deze wereldkaart sticker.
Een educatieve eyecatcher voor de kinderkamer is deze wereldkaart sticker.
En dan hebben ze dus ook nog originele stickers om je laptop mee te 'merken'. Iets voor je tiener met Sinterklaas?
En dan hebben ze dus ook nog originele stickers om je laptop mee te ‘merken’. Iets voor je tiener met Sinterklaas?

Je kunt hier ontelbaar veel stickers vinden, te bestellen in elke gewenste afmeting. Ook stickers gemaakt van eigen foto’s behoren tot de mogelijkheden. Of zelfs een heel behangetje… En alles wordt op ecologische wijze gedrukt.

Budgettip: als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Pixers, krijg je 30% korting op je eerste bestelling. De moeite waard, toch?

Lees ook:

Afbeeldingen: Pixers.nl

ms_disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Ik heb nooit zoveel met muurstickers, maar deze vind ik toch erg mooi. Vooral die kat op de tak zou ik zo opplakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.