Gaaf voor in jouw huis: rolgordijnen!

De raambekleding in je huis kan een hoop betekenen voor hoe je huis er uit ziet. Het zorgt voor veel sfeer en ook zorgt het ervoor dat je huis écht compleet is. Voor de bekleding van de ramen heb je natuurlijk heel veel opties en met de jaren mee komen hier steeds meer opties bij. Het is bij het kiezen van raambekleding handig als je weet voor welke kamer je op zoek bent, zodat je voor die kamer een gepast materiaal kan vinden. Het inrichten van je huis is natuurlijk erg leuk, het toevoegen van raambekleding maakt het dan ook echt af. Wil je meer weten over de mooiste raambekleding voor jouw huis? Lees hieronder dan snel verder voor meer informatie hierover.

Foto: Shutterstock

Raamdecoratie voor alle kamers

Een van de soorten raamdecoratie die in elke kamer passend is zijn rolgordijnen. Rolgordijnen zijn zowel leuk in een slaapkamer, als een woonkamer en ook in de keuken kan je deze plaatsen. Omdat rolgordijnen in zoveel verschillende kleuren en materialen te verkrijgen is, is er altijd wel een soort die past bij jouw huis en jouw smaak. Het voordeel is dan ook dat je deze allemaal op elkaar kan afstemmen voor een mooi geheel.

rolgordijn
Foto: Shutterstock

Raambekleding voor je slaapkamer

Vooral in de slaapkamer zijn rolgordijnen een goed idee. Omdat deze soort raambekleding verkrijgbaar is in een verduisterend materiaal is het ideaal voor de slaapkamer. Zo kan je jouw kamer goed donker houden en kan je heerlijk slapen op elk moment van de dag. Daarnaast zorgt het voor genoeg privacy en het staat ook nog eens heel erg mooi. Ook kun je van rolgordijnen erg veel en lang plezier hebben, echt een goede investering voor in je huis dus.

rolgordijn
Foto: Shutterstock

Jouw eigen rolgordijn samenstellen

Als je rolgordijnen wilt voor in je huis dan kan je deze in verschillende kamers plaatsen, het is dan ook erg handig dat je jouw rolgordijnen volledig naar jouw smaak kan samenstellen. Zo kan je kiezen voor een rolgordijn dat verduisterend is, of juist voor een gordijn dat wat licht doorlaat. Je kan de kleur en ook het materiaal van je gordijn uitzoeken, en daarbij kan je de kleur van de bediening ook zelf uitzoeken. Zo weet je dan ook zeker dat jouw rolgordijn echt gaaf wordt en ook bij jouw smaak past. Je kunt kiezen voor een standaard maat rolgordijn, of laat het afstemmen op een bijzondere maat raam in je huis. Je kan het maken zoals jij wilt, zo kan jij er lang van genieten!

Heb jij al een rolgordijn voor het raam?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 10 en 11 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen.

Geef vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.