Spannend, voor het eerst naar een blogcongres

Pfoeh, beetje nerveus ben ik wel. Dit weekend ga ik voor het eerst naar een congres over bloggen: Meet the Blogger. De kaartjes waren best prijzig, maar ik las vorig jaar erg leuke verslagen over dit event. Alleen… het congres loopt niet helemaal synchroon met de opvang van mijn jongste…

Dat vind ik dus het allerspannendste. Ik weet namelijk al dat ik te laat ga komen. En dat kan best een probleem zijn. Op vrijdag zijn namelijk de zogenoemde InstaWalks. Een wandeling met instagram/fotografietips stel ik mij zo voor. Ik heb voor de natuurwandeling gekozen, dat leek mij mooi om te fotograferen. Maar zo’n wandeling start op een bepaald tijdstip. Na het parkeren moet ik de groep dus zien op te snorren in het voor mij onbekende grote Amsterdam… en ik heb geen databundel op mijn telefoon, dus even snel een route app openen is er niet bij.

Wat hoop ik dit weekend te leren?

Nou van alles. Ik hoop leuke nieuwe contacten op te doen en ga sowieso gezellig bijkletsen met Mamaliefde Linda en Meisje Eigenwijsje Nicole die ook gaan. De vrijdag staat in het teken van fotografie en netwerken, als ik het goed begrepen heb. Op zaterdag komen er meer deelnemers en ben ik van heel vroeg tot laat onder de pannen. Mijn InstaWalk op vrijdag heet ‘Hidden Green Gems’, een titel die triggert…

Mijn programma zaterdag:

 • Als het kan ben ik erg nieuwsgierig naar de ‘Live Drawing’ tijdens de registratie.
 • Keynote ‘Creating content from the heart’
 • Een blog talkshow over de toekomst van bloggen
 • Een drietal boekenpitches
 • Een sessie om traffic naar je website te krijgen én je lezerspubliek te boeien – hier wil ik echt aan werken, meer bezoekers krijgen én houden dus ik kijk er enorm naar uit!
 • Een sessie over je visuele identiteit – ik houd erg van mooie plaatjes, dus ben benieuwd naar de tips
 • Dé klapper waar ik het meest aan hoop te hebben is de keynote om als blogger van je hobby je beroep te maken
 • Dan zijn er nog awards, groepsfoto’s en een borrel als afsluiter van de dag

Ik kijk er enorm naar uit, maar ben als gezegd ook behoorlijk zenuwachtig! Nieuwsgierig? Lees dan het verslag van Meisje Eigenwijsje die er vorig jaar heen ging. Ik heb zelf zojuist even haar vlogje bekeken om me voor te bereiden. Wat een goodiebags kreeg ze mee zeg, wauw!

Lees ook:

Ga ik meer bekenden tegenkomen morgen of zaterdag bij Meet the Blogger? Heb jij al eens een congres of workshop over bloggen bezocht?

#MTBAMS

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Tamara TS zegt:

  Ik hoop dat jullie vooral veel plezier hebben!

 2. Rory zegt:

  Ik heb er lang over nagedacht maar besloten om het toch niet te doen. En uiteindelijk gekozen voor iets anders waar ik ècht heel graag naartoe wilde gaan. Helaas, je kan je geld maar een keer uitgaven. Desalniettemin ben ik heel blij voor jullie, die wel gaan. En wacht ik natuurlijk alle verhalen en verslagen af. Hoe het is geweest. Wat jullie eraan hebben gehad. Wat memorabel was. En wie weet…volgend jaar?

 3. Nathalie zegt:

  Heel veel plezier! Had je nog een maatje gevonden om de kamer te delen?

  1. Marguerita78 zegt:

   Thanks! Nee, heb besloten om de kosten te sparen en heen en weer te rijden

 4. Michelle Fatima zegt:

  Ik wilde heel graag gaan. Helaas moet mijn man werken en is het lastig om opvang te regelen. Maar veel plezier!

  1. Marguerita78 zegt:

   oh balen is dat joh…

 5. Kelly zegt:

  Veel plezier ?
  Ik ga niet maar ga wel op pers reis naar Middelburg, ook leuk natuurlijk 😉

  1. Marguerita78 zegt:

   Oeh heel erg leuk! Veel plezier!

 6. Fleur zegt:

  Ik heb gisteren een kaartje over genomen van iemand die helaas niet kon. Ik ben er zaterdag dus ook bij! Ik ben heel benieuwd, want heb nog veel te leren 😉 Veel plezier morgen alvast

  1. Marguerita78 zegt:

   Oh gezellig om je weer te zien Fleur!

   1. Linda zegt:

    Dat wordt vast heel gezellig dames! Hebben jullie er al een beetje zin in?

 7. Nicole zegt:

  Leuk dat je mijn verslag en vlog hebt gekeken en ook even noemt! Het is echt een hele beleving en ik kreeg er zoveel energie en inspiratie uit al heb ik er helaas te weinig mee gedaan maar dat kwam door m’n gezondheid. Hoop dit jaar weer met hetzelfde gevoel naar huis te gaan en dat het dan wel lukt het vast te houden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.