OOTD: Little Label herfst/winter 2016

Gek op kindermode als ik ben, laat ik jullie vandaag een outfit zien uit de herfst/wintercollectie van het fijne merk Little Label. Of nou ja, eigenlijk doet mijn oudste dochter dit. Draagbare, comfortabele kleding heeft dit merk die je kunt aanschaffen in hun webshop of via kledingparty’s. Kijk je mee naar deze kidsfashionplog?

Deze warme Little Label set koos ik voor mijn dochter uit voor de winter.
Deze warme Little Label set koos ik voor mijn dochter uit voor de winter.

Mijn dochter heeft maat 122 en draagt hier een setje in de combinatiemaat 122/128. Ik mocht van Little Label zelf iets uitzoeken. Dat was niet moeilijk, want ook dit nieuwe seizoen hebben ze weer veel leuke dingen die heel makkelijk met elkaar te combineren zijn.

dsc_0033

Wat draagt mijn kleine fashionista?

  • Girls sweater pink with trees á 39,95 euro.
  • Sweat skirt padded beige á 34,95 euro.
  • Tights dark pink argyle á 19,95 euro.
  • Sneakers van Naturino (uit de lentecollectie 2016).

Wat vindt ze zelf van deze Little Label set?

Ik ken haar smaak inmiddels wel een beetje, mijn kleine meisje is gek op rokjes en jurkjes. Afgelopen winter koos ze steeds vaker een maillot uit bij haar combinaties. Deze set was dus een schot in de roos, ze vindt hem erg mooi en het zit allemaal erg lekker. Bovendien ziet ze direct dat deze 3 items bij  elkaar horen door de matchende kleuren. De trui is wat dikker dan een normale longsleeve, een soort fleecestof aan de binnenkant. Heerlijk warm in de winter, zonder dat er een vestje of gilet overheen hoeft en daardoor zeer comfortabel. De rok is padded en dus ook lekker zacht en warm. Op een hekje klimmen was geen probleem, het rokje gaf goed mee.

Lentecollectie Little Label

Eerder schreef ik al een OOTD over de lentecollectie van Little Label, met mijn jongste dochter als model. Nu we een half jaar verder zijn en de kleding veel is gedragen, ziet het er nog altijd mooi uit. Ik had ook niet anders verwacht, aangezien we al meer items van dit merk in huis hadden.

little label pink with trees

Webshop of party?

Meer zien van Little Label? Bekijk dan snel de webshop, waar je ook de jongenscollectie kunt bewonderen. Koop je kleding liever niet online? Dan kun je een party boeken en zelf de stofjes en kleding voelen en zien voor je het aanschaft.

Lees ook:

OOTD: Op haar Paasbest met Little Label

OOTD: beautiful basics geïnspireerd door de Franse Rivièra

OOTD: De (kleur)keuze blijft reuze bij Quapi

Wat zijn de modetrends van 2023?

NORAH, vier verschillende looks voor €160,-

Heb jij al iets van Little Label in huis?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.