OOTD: Op haar Paasbest met Little Label

Comfortabel, simpel maar toch heel verfijnd: de kinderkleding van Little Label. Ook de lente- en zomercollectie 2018 is weer ontzettend leuk en prachtig in zijn eenvoud. Bovendien gaat dit merk voor duurzaamheid en gebruiken ze vooral organic katoen. Mijn dochter mocht van Little Label zelf een setje uitzoeken om te reviewen en werd direct verliefd op het rokje met de stippen en de gouden elastieken tailleband…

Little Label ontwerpt voor zowel jongens als meisjes van maat 56 tot en met maat 164. De kleertjes zijn heerlijk zacht en zijn redelijk tijdloos van dessin. Dochterlief vond het geweldig om samen met mama door de nieuwe collectie te browsen en aan te geven wat ze wel of niet leuk vond. Het item van haar dromen bleek een wit rokje met zwarte spikkels erop en een brede gouden tailleband. Ze vond het wel lastig om te zoeken naar bijpassende items, dus daar heb ik haar bij geholpen. Het werd een schattig gestippeld shirt met ruchende mouwtjes, die zijn helemaal hip dit seizoen. Heb ze al bij meerdere merken in de collectie gezien! Er is ook een gestippelde legging verkrijgbaar, maar dat vond ik wat te druk worden, dus zijn wij voor het subtiele streepje gegaan. Mooi als contrast. Dankzij het gele gebreide vestje met de geweldige naam ‘bananas’ is haar nieuwe outfit helemaal leuk voor Pasen! En ideaal want met een vestje kun je deze set zowel op koude dagen als op warme dagen goed dragen. En alles wat er tussenin zit, dat is het fijne van laagjes.

“Sjiek he mama?”

Jullie hebben deze outfit misschien al voorbij zien komen in dit artikel. Deze dag droeg ze haar Little Label lenteset voor het eerst. Na het douchen had ik hem als verrassing voor haar klaargelegd en ze was helemaal verrukt dat de kleding die zij zelf had uitgekozen in de winkel nu ook echt van haar was. Aankleden is nog wel eens een probleem, maar nu was ze vol enthousiasme. Het glunderende snoetje sprak boekdelen en toen sprak ze: “oh mama, ik ben echt sjiek he?” En ondertussen natuurlijk rondjes draaien met de rok. Ze heeft zichzelf uitgebreid in de spiegel bewonderd en incasseerde daarna de nodige complimenten van haar papa. Het staat haar echt ontzettend leuk en ze heeft gelijk. Ze is echt sjiek in dit setje! Op haar paasbest!

Je shopt deze items in de webshop van Little Label:

 • Jersey rok Black Specks – 29,95 euro
 • Vestje Bananas – 49,95 euro
 • Ruffle top Black Specks – 29,95 euro
 • Legging Small Black Stripes – 23,95 euro

op zoek naar de schat aires entertainment

Lees ook:

Was jij al bekend met Little Label? En hoe vind je deze outfit of the day?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Bertine zegt:

  oh wat ziet ze er mooi uit! inderdaad op haar paasbest!

 2. MarjonS zegt:

  Ik vind het vestje vooral erg mooi. Staat haar ook goed! En het gouden bandje maakt het jurkje af.
  Een outfit die onze dochter ook zeker mooi zal vinden.

 3. Kool Family zegt:

  Mooi! Ik word instant vrolijk van die kleuren…!

 4. Channa zegt:

  Ik ken Little Label nog niet, maar ziet er heel leuk uit. Het jurkje is echt heel schattig 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.